Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raymanallstar

ya bu sitedeki anket ne böle son ankette hep tıkanıo işleri geçmiyor

Çözdüm ben onu kardeşim. 5. sayfa'nın en üstünde ne sorurunun olduğunu soruyor ya sana, orda en az 3 tanesini işaretlemeni bekliyorlar. İşaretlemezsen sayfayı geçmiyor, dene bak olduğunu göreceksin :)
  • selamlar bu yıl ege makinayı kazandım beni de alabilirsiniz bu topluluğa :D
  • yine bi logo var o resim olamıyor takıldı kaldı offf ya
  • ok mozillada sorun vamrış ie kullanın arkadaşlar 1 eylül 12-13 arası bende kayıt olcam
  • Harç fiyatlarını ne zaman açıklayacak acaba ege ya?
  • Sitesinde acıklayacakmıs ama ben dün telefon ettim müh fakültesi normal ögretım 1 dönem harc ücreti 465 lira..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordLegolas1354

Sitesinde acıklayacakmıs ama ben dün telefon ettim müh fakültesi normal ögretım 1 dönem harc ücreti 465 lira..

Acaba sizinki ne mühendisliği kimya mühendisliği mi diğerleri mi? Size verilen fiyattan hesap yapıp kendiminkini bulacağım da.
  • İnşaat mühendisliğini kazandım bu yıl
  • Galiba sizinki kimya dışında bir mühendislik. Buldum galiba harcın nasıl hesaplanacağını, devletin bu sene için açıkladığı harç fiyatlarını 1.2 ile çarparsanız egenin istediği harç ücretlerini bulacaksınız arkadaşlar. Mesela benimki edebiyat fakültesi devletin açıkladığı ücret 284 lira 284*1.2=340.8 lira olacak benim fakülte.

Ekleme: Ben mesajımı yazarken siz cevap vermişsiniz tahmin ettiğim gibi kimya dışında bir mühendislikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 19 Ağustos 2009; 13:37:52 >
  • Sanırım öyle oluyor universitenin bi miktar ekleme hakkı varmıs ve egede 1 dönemlik bu 2. dönem aynı parayı tekrar yatırcaz.. .D
  • quote:

Sitesinde acıklayacakmıs ama ben dün telefon ettim müh fakültesi normal ögretım 1 dönem harc ücreti 465 lira..

Bu arada bu harç ücreti bir öğretim yılına ait bunu siz iki taksit olarak biri eylülde diğeri şubatta ödeyeceksiniz. Yani eylülde 232.5 şubatta 232.5 lira olarak.
  • quote:

Sanırım öyle oluyor universitenin bi miktar ekleme hakkı varmıs ve egede 1 dönemlik bu 2. dönem aynı parayı tekrar yatırcaz.. .D

Bir üstteki mesajımda açıkladığım gibi olacak diye biliyorum.

Alttaki linke bakarsanız geçen yıl egenin uyguladığı harçları görebilirsiniz.

http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=150

• Arkadaşlar yazokulu final döneminde olduğumuz için internete giremiyorum, gün içinde yeni katılan arkadaşlarımı ekleyeceğim. Hoşgeldiniz :)
  • Ne kadar adranalin dolu bi üni olduğunu anlamanız için ücretsiz öğrenci taşıma aygıtından bi kaç foto

UNUTMAYIN:525TE HERZAMAN 1KİŞİLİK DAHA YER VARDIR
    ~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler
    ~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler

Atkımız bile var

• Öğrenci evinden benim fakülte yayan 5 dakka :D 525'le pek uğraşasım yok açıkçası :P ama okulu binmeden de bitirmeyeceğim :D
  • Arkadaşlar bu sene emel akın tekstil teknolojisi bölümünü kazandım ama ön kayıt yaptırmak istediğim zaman
    ''Sistemde kaydınız bulunamadı ya da Ön Kayıt tarihinizin geldiğini ya da geçmemiş olduğunu kontrol ediniz'' yazısı çıkıyo ön kayıt tarihleri okullara veya bölümlere göre değişiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangladesh -- 20 Ağustos 2009; 13:32:21 >
  • Çeşme meslek yuksek okulu hakkında bilgi verebilcek kimse yok mu burada ?

Bölüm : Konaklama İşletmeciliği.
  • Egede okuyan arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim. Büyük ihtimalle kyk yurdu çıkacak bana. Yurda laptop getireyim mi? Priz sorunundan bahsedilmişti bu düşündürüyor beni. Bir de yurtta hırsızlık oluyor gibisinden bir şeyler duydum doğru mu acaba?
  • ya paso diş için gelen hastalar oluyor bide yaz okuluna kalan öğrenciler 4 gündür gidiyorum ingilizce kursu için daha 525de oturamadım
  • @djinn_inc,

KYK yurdunda hırsızlık olayı olabilir, o yüzden laptop getirmemeni öneririm. Devlet yurdu bu, kim nereden geliyor belli değil, beraber kalacağın kişiler de arkadaşın değil, o yüzden tedbiri elden bırakmayıp değerli eşyalarını getirme derim ben, yine de sen bilirsin.

Semtle ilgili (yemek, ulaşım, barınma vs.) sorularınız varsa alabilirim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.