Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dayımın kızı bu sene ege iktisat bölümüne girecek inşallah yurtlarda kalan arkadaşlar tecrübeleriniz ve yurt tavsiyeleriniz nelerdir ??
  • Arkadaşlar, Ege üniversitesinin sitesinde öğrenci harçlarıyla ilgili şöyle bir madde var:
    6- Lisans Düzeyinde ikinci bir yükseköğretim yapan öğrenciler için öğrenci katkı payı %100 fazlası ile alınır.

Şimdi ben açık öğretimin ikinci üniversite programı dahilinde açık öğretimden de bir bölümü okuyacağım. Bu maddeye göre ben normalde ödemem gereken harcın yerine iki katını mı ödeyeceğim. Bilgisi olan varsa, özellikle hem egeden bir bölümü okuyan hem de açıktan bir bölüm okuyan varsa bilgilendirebilir mi?
  • Arkadaşlar kayıt işlemlerini nasıl gerçekleştireceğiz?
  • 1-Çeşmede Devlet yurdu var mı ?
    2-Özel yurt var mı ? Varsa özellikleri nedir ?
    3-Çeşmedeki özel yurt ıle varsa Devlet yurdu arasındakı fark nedir?
    4-Çeşme Meslek Yuksek Okulunda wıre less nerelerde cekıyor ?
    5-Resimlerine baktım denıze 0 gozukuyor Oradan denıze gırmemıze bı yasak fılan var mı ?
    6-Çeşmede ev kiraları nasıl ogrencıye ?

Sorularımı cevaplayabilcek bi arkadaş varsa çok çok teşekkür ederim.

Saygılarımla DH | equ*
  • Yurt olayına 452354 defa cevap verdim dahada vermem. 5 ila 10 arasıdır ama 2 de başlayan dersinizde olur 11 buçukta biten dersinizde olur. Ayrıca cumartesi günleri sabah dersleriniz olabilir. Genel olarak ders vardır. Kayıt işlemlerinide okulun sitesine girip önkayıt işlemi yapacaksınız. Orada sizi yönlendiriyor zaten. O işlemleri yapalıda 2 yıl oldu unuttum artık ne nedir ne değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar, Ege üniversitesinin sitesinde öğrenci harçlarıyla ilgili şöyle bir madde var:
    6- Lisans Düzeyinde ikinci bir yükseköğretim yapan öğrenciler için öğrenci katkı payı %100 fazlası ile alınır.

Şimdi ben açık öğretimin ikinci üniversite programı dahilinde açık öğretimden de bir bölümü okuyacağım. Bu maddeye göre ben normalde ödemem gereken harcın yerine iki katını mı ödeyeceğim. Bilgisi olan varsa, özellikle hem egeden bir bölümü okuyan hem de açıktan bir bölüm okuyan varsa bilgilendirebilir mi?

Bak dostum ben Su Ürünleri Müh. İkinci Öğretimim ve 2000TL harç ödüyorum.Örgün öğretimler 350TL falan ödüyor.Ama bizim bölümde bu kadar fark var.Normalde 2 veya 3 katı normalin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Arkadaşlar, Ege üniversitesinin sitesinde öğrenci harçlarıyla ilgili şöyle bir madde var:

Bak dostum ben Su Ürünleri Müh. İkinci Öğretimim ve 2000TL harç ödüyorum.Örgün öğretimler 350TL falan ödüyor.Ama bizim bölümde bu kadar fark var.Normalde 2 veya 3 katı normalin

Ama benim sorduğum ikinci öğretim için değildi. Aynı anda lisans düzeyinde ikinci bir yükseköğretim yapan öğrenciler harcı iki kat olarak öder bunu merak etmiştim.

• quote:

Bu ne harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

1-Çeşmede Devlet yurdu var mı ?
    2-Özel yurt var mı ? Varsa özellikleri nedir ?
    3-Çeşme Meslek Yuksek Okulunda wıre less nerelerde cekıyor ?
    4-Resimlerine baktım denıze 0 gozukuyor Oradan denıze gırmemıze bı yasak fılan var mı ?
    5-Çeşmede ev kiraları nasıl ogrencıye ?

Sorularımı cevaplayabilcek bi arkadaş varsa çok çok teşekkür ederim.

Saygılarımla DH | equ*
  • Beni de eklerseniz sevinirim :)

Ege Üniversitesi >> Mütercim - Tercümanlık Bölümü

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler
  • beni de ekleyin ege kimya.ilk tercihimdi ya arkadaslar bu kyk yurtlarında kalma şartları neler acaba_?
  • Yukarı yapayım da, görülsün (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TyPh0N_

Arkadaşlar kayıt işlemlerini nasıl gerçekleştireceğiz?

Eve belge gelişinden sonra, isimlerimiz onların ekranlarında gözükecek. İnternet sitesinden ilk kayıt işlemini yapcaz, daha sonra da okula bizzat gidip kaydolcaz.

Bu arada İngiliz dili ve edb. okuyacaksan muhtemelen ortak derslerimiz olacak kardeşim. PM den ekleşelim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 15 Ağustos 2009; 11:20:20 >
  • Onurcum, topikle sürekli ilgilenemiceksen ben devralabilirim :)
    naçizane bir tekliftir :)
  • ya arkadaslar egede öğretm ne zaman başlıyor.ekimdemi_?
  • http://www.ege.edu.tr/takvim4.php
    buraya 1. sınınflar yazmışlar sadece, hazırlık sınıfları ne yapacak, okulu arayacak el-mecbur
  • Nasıl yok yahu var. 5 kasımda başlıyor hazırlıklar.
  • 5 ekim kardeşim, kasım değil
  • Desteklemeye devam edelim =)
    Bu arada hâlâ Müt-Ter'e benimle birlikte yerleşen bir arkadaş bulamadım. Hiç bir sitede,ne face'de ne de ekşi'de hiçbir arkadaş bulamadım.. Ne biçim iştir anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.