Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatilin bitmesi yakındır diyip felaket tellalığı yapayım
  • Bitsin yahu, sıkıldım gezmekten :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

yeşil köşke öğrenci girişi tekrar başlamıştır hayırlı uğurlu olsun

bu yeşilköşk rektörlüğün bahçesindeki köşk mü?

düşünüyorum bir türlü ondan başkası aklıma gelmedi:)

benim zamanımda oraya hic girdiğimizi de hatırlamıyorum... sonradan sosyal tesis gibi bir sey mi yaptılar???

bu arada eski bir Egeli yim bende:)
  • Ahanda burası hocam :)
    ~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Ahanda burası hocam :)
    ~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler

neresi ;)
  • Baya bi unutulmuş konu :) Sahipsiz bırakmışız
  • Piyuu konu ne hallere düşmüş hakkten Neyse öss sonuçları açıklansın şenlenir buralar zaten. Tercih için soru soracak olan çoktur.
  • Hatta ben başlayayım sormaya :) Ege Üniversitesi'nin yurtdışı referanslarını, yurt koşullarını, Bornova'yı ve genel anlamda eğitim kalitesini merak ediyorum.
  • Mühendislik açısından 9 Eylül daha iyidir diğerlerinde açık ara İzmir'in en iyi üniversitesi. Bulunduğu yer bakımından, kampüsü bakımından, yurtdışı referansı bakımından Türkiye'nin en iyi 4-5 üniversitesinden birisidir. Bornova ise hem güzel hemde çok pahalı olmayan bir yer -büyük şehire göre ucuz sayılır-. Mersin'de yaşıyorum aslen buradan dahi ucuz geliyor bana. aylık 500-600 liraya rahatça geçinirsin.
  • slm. izmirde ( 9 eylül veya ege) bilgisayar ve elektrik elektronik müh. hakkında bilgi alabilir miyim. eğitimleri nasıldır, iş olanakları, yurt imkanı, çevre, burs vb.
    tşkkerler..
  • Bilgisayar Mühendisliği iki üniversiteninde iyidir ama 9 Eylül mühendislik açısından teknik üniversite olabilecek kadar kalitelidir. Sanırım 9 Eylül'ün bilgisayar mühendisliği hala bizim kampüsün içinde ama taşınacak. Burs konusunda işler size kalmış. Kyk yurtları iyi değiller. Priz dahi yoktur odalarda, kaçak çekerek hallediyorduuk işleri. 10 metrekare odada 6 kişi kalıyorsun, sıcak su düzenli değil vs vs. Ama ilk sene kesinlikle kyk'da kalmanızı öneririm. Zorluk nedir öğrenirsiniz, arkadaş çevresi edinirsiniz, ortama daha iyi uyum sağlarsınız. Öğrenci köyü var, okula ait olan. Orası pahalıdır sanırım bu sene 350-400 gibi bir rakama ulaştı ve yemek bunlara dahil değil. Özel yurtlar ise öğrenci köyünden daha pahalıdır ve yine yemek vereni çok azdır. Ev fiyatları ise yakın yerlerde 500'den başlar - ortalama bir 3+1 ev için geçerli. Tabi bu saydıklarım Ege için geçerli. Bornova ise öğrenci mekanıdır, birçok yere ulaşım kolaydır, eğlencesi bol yerdir. Çok pahalı bir şehirde değildir. Birçok anadolu şehrinde ki fiyatlardan pek bir fark yoktur. İş olanaklarına gelince belli sektörler dışında İzmir'de iş pek yoktur. İzmir ekonomisiyle ünlü bir şehir değil. Ama bilgisayar ve elektronik adına işler normal koşullardadır. Kampüs olarak Ege, birleşiktir, 9 Eylül ise çok dağınıktır. Şehrin bir ucundan bir ucuna öyle diyeyim. Aklına takılan başka birşey varsa söyleyeyim.

• tmm aklıma gelrse sorarm . cevap için teşekkürler
  • ya arkadaslar ege kimya yazmayı düşünüyorum.nasıl bir bçlüm bilgisi olan var mı__?
  • Kimya olarak iyidirde, kimya bölümünün afazla iş imkanı kalmadı. Yani Odtü'de okusanda pek fark yapmayacak olan bir bölüm. Eğer bu işle ilgili bir bağlantın yoksa, sakın olaki bu bölümü yazma. Su Ürünleri veya Tekstil mühendisliğini tercih et derim. Güzel bölümlerdir, iş bulma imkanı ortalama seviyededir.
  • Galiba bende istatistik bölümüne gitcem nası bir bölüm?
  • Beni de ekle.EGE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Galiba bende istatistik bölümüne gitcem nası bir bölüm?

Gayet iyidir. Tabi ilk 2 senende yaşayacağıun bir Eftel macerası olacak. Matematik dersinde kök söktürür efsanedir falan fistan. Genel olarak her yerde bi tane çatlak çıkar merak etme. İstatistik olarak Türkiye'deki en iyi 1-2 üniversitedende birisidir.
  • Eftel ne ya?Birde dersler zor mu matematiğim iyide sözel derslerde zorlancam gibi gelio baktım işletme iktisad filanda var.
  • ben de artık egeliyim. Felsefe arkadaşlar ekleyin beni de
  • Artık bende egeliyim su ürünleri müh. eklersiniz =)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.