Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim vizeler 24 Kasım'da başlıyor 525 yandı muhabbeti de gerçekmiş galiba, bir arkadaşın facebook iletisinde görmüştüm, öğrenirsem detaylı anlatırım.
  • yandı deil yaktılar arkadaslar 525i
  • olayı anlatsana tam olarak biliyorsan merak ettim şimdi
  • EFOT'ta olan yok mu?
  • rock topluluğunda olan yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornova_lı

yandı deil yaktılar arkadaslar 525i

ne zaman nerde
  • yeşil köşkü öğrenciye yasaklayan zihniyeti protesto ediyoruz

sorun yeşil köşk değil aslında öğrenciye ait olan üniversitelerde her türlü yasak öğrencilere nedense

lokalide zaten kapamışlardı öğrencilere

yakında neleri yasaklayacaklar acaba

öğrenci toplulukları,spor aktiviteleri,şenlikler bunlarda sırada olanlar söylemedi demeyin
  • yuh!!
    mezunlar gidebiliyor mu bari? gidiyorsa sorun yok. şaka bir yana bunlar nasıl para kazanacak öğrencileri almazlarsa? özellikle bahar aylarında, 11'le 1 arası sadece öğrenciler doldururdu bahçeyi...
  • evet şimdi buda başımıza geldi ülke çapında üniversitede part time olarak çalışan bütün öğrenciler işten çıkartılıyormuş oda güzel haber

hocam personel harici giremiyor oraya

milletin en rahat çalışacağı yerdi belki üniversite ama onuda kaldırdılar yuh yahu
  • ben de mezun kartı çıkartmayı düşünüyordum sırf yeşil köşk için... part-time çalışanların da sigortalı olması mecburiyeti getirilmiş, o yüzden çıkarmışlar öğrencileri. söyleyecek söz yok aslında, tam anlamıyla rezalet. artık sinek avlarlar, öğretim üyeleri ne kadar içecek ki? maddi anlamda oldukça zararlı çıkacakları kesin, ama beter olsunlar bu saatten sonra. 3 sene önceydi sanırım, bahar şenlikleri iptal edilmişti. hiç yakışmıyor bu tip olaylar ege'ye.
  • Kışlık düzenleme yapılacağı için kısa süreli kapatılmış :) Rektöre mail attım bu konuda cevap attı sağolsun. Protesto amaçlı toplanan öğrenci grubundan da birkaç kişi rektör yardımcısıyla birebir görüşmüş, geçici bir şey olduğunu söylemişler. Öğrencilerin işten çıkartılması konusu da Sosyal Güvenlik Reformu ile ilgili galiba.
  • Tüm Egelilerin kurban bayramı kutlu olsun :)
  • Geç gördüm konuyu benide eklerseniz sevinirim.2. öğretim matematik bölümü bilgisayar opsiyonu 3. sınıf ım...
  • isim neydi?
  • vize sonuçları internet sitesinde yayınlanıyor mu? bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

Geç gördüm konuyu benide eklerseniz sevinirim.2. öğretim matematik bölümü bilgisayar opsiyonu 3. sınıf ım...

Hoşgeldin aramıza :)

@Nur
    Bizim sınavların bazılarınahttp://std.ege.edu.tr adresinden ulaşılıyor, bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 17 Aralık 2008; 4:21:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!
    @Nur
    Bizim sınavların bazılarınahttp://std.ege.edu.tr adresinden ulaşılıyor, bir bak istersen.

teşekkürler yayınlanmış bizimkiler de
  • yeşil köşke öğrenci girişi tekrar başlamıştır hayırlı uğurlu olsun
  • egeliler uyuyor

hazırlık b2 nin finalleri ne zaman bilen varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 8 Ocak 2009; 14:19:32 >
  • Egeliler Finallere hazırlanıyor :D 11 tane sınavım var ya güya tekstili okuması kolaydı..Palavra..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.