Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyarsa tamam benle beraber 3 kişininde 22.30da bitiyo
  • demi hacı 22.30 paydos
  • aynen gerci 22.30 harici coğu zaman ya gıda cafe de yada zeki amcanın orda
  • Gıdaya Bekleriz Olmadı EMYO ovasında misafirimiz olun bi çay ısmarlayalım Tamam EMYO luyuzda bizden bukadar korkmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DannyDent -- 7 Ekim 2008; 1:38:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DannyDent

Gıdaya Bekleriz Olmadı EMYO ovasında misafirimiz olun bi çay ısmarlayalım Tamam EMYO luyuzda bizden bukadar korkmanıza gerek yok.

• Şimdi birkaç sorum olacak.
    1-) Kafeler okula ait interneti mi kullanıyor?
    2-) Kafeler dışında başka nereden internete bağlanabiliriz?
    3-) Hazırlık kurları hakkında bilgisi olan var mı? Öğlen derslere giren basicler kaçıncı kur oluyor?(Arkadaşımın sorusu)
    4-) Egeli Kartallar stand açmadı, bunlara nerden katılabilirim?
    5-) Tenis kortlarında oynamak paralı mı, paralıysa ne kadar?

Daha soru vardı ama aklıma geldikçe sorarım siz deneyimli arkadaşlara
  • Egeli kartallar e cafe önündeler hafta başından beri

öğlen girenler b1 oluyorlar

kafeler dışında kütühaneden bağlanabilirsin

kafelerin kullandığı internet kendilerine ait sanırım tam bir bilgim yok

tenis kortları ücretsiz olarak biliyorum ama sen yinede bir besyö okuyan birine sor

aklınıza gelen başka soru varsa cevaplayayım

ayrıca eklemem gereken bir ayıntı var

geçen sene öğrenci toplulukları standlarını okul başladıktan itibaren açıyorlar istedikleri vakte kadar devam ettiriyorlar rastgele yerlere stand kuruyorlardı

bu sene durum değişti

13-17 ekim arasında spor salonunun yanında kütüphanenin tam karşısında standlar kurulacak

eğer yardıma ihtiyacınız olursa ben rock topluluğu standında olucam adım Mahmut

kafanıza takılan birşey olursa sorun cevaplayayım bildiğim kadarıyla
  • onur egeli kartallara kayıt olmak istiyosan hallederiz merak etme

@dannydent hani işin vardı
  • @marophat
    Sağolasın emek verip yazmışsın çok teşekkürler. Son verdiğin bilgileri panoya yazalım :)

@bornova_lı
    Bugün tesadüfen çarşıdan geçerken standı gördüm ve üye oldum, sağolasın :) Ama 10 YTL aldılar çatır çutur :P
  • @Onur

Eyva hacı elimden geldiğince yardımcı olurum

Yeni gelen arkadaşlar merak ettiğiniz şeyler varsa sorun.Ben geçen sene birisinin bana yardımcı olmaması sebebiyle çok zorluklar çektim umarım sizde bu zorluklarla karşılaşmazsınız.

Bu arada topluluklara katılım genelde paralı para almayan topluluk 1-2 tane
  • Misal Bizim Topluluğumuz parasız parayla ölçülemez bi sevgi saygı var aramızda Emyo farkı
  • quote:

Misal Bizim Topluluğumuz parasız parayla ölçülemez bi sevgi saygı var aramızda Emyo farkı

Hacı benim dedidiğim para alma muhabbeti arkadaişlık ortamından değil tamamiyle organizasyonlarda kullanılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

quote:

Misal Bizim Topluluğumuz parasız parayla ölçülemez bi sevgi saygı var aramızda Emyo farkı

Hacı benim dedidiğim para alma muhabbeti arkadaişlık ortamından değil tamamiyle organizasyonlarda kullanılıyor.

Doğrudur Bizde Bu sene Organizasyonlar yapmayı amaçlıyoruz. 18 Martta Çanakkale'ye ,4 Nisanda Ankara'ya gideceğiz Bu sene olmadı ama Seneye Olursa Erciyese Zafer kurultayımıza gidicez

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur Bizde Bu sene Organizasyonlar yapmayı amaçlıyoruz. 18 Martta Çanakkale'ye ,4 Nisanda Ankara'ya gideceğiz Bu sene olmadı ama Seneye Olursa Erciyese Zafer kurultayımıza gidicez

İnş kardeşim allah nasip kısmet ederse gidicez

• Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim öğrenci toplulukları 13-17 ekim arasından spor salonu önünde olacak.

çoğu kişi bu uygulamayı bilmiyor.

bugün ben yokum ama rock topluluğu standında diğer günler ben varım isteyen olursa orada görüşürüz.
  • Bugün baktım rock topluluğuna, bir bayan vardı dedim heralde bu değildir :)
  • slm ege li gençlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Bugün baktım rock topluluğuna, bir bayan vardı dedim heralde bu değildir :)

Valla öğlen kayboldum bi ara sonra tekrar geldim.Yarın yine ben açıcam öğlen belki bi yerlere kaybolurum akşam üstü yine standa gelirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

slm ege li gençlik

Selam Egeli kardeş nasılsın

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Bugün baktım rock topluluğuna, bir bayan vardı dedim heralde bu değildir :)

Valla öğlen kayboldum bi ara sonra tekrar geldim.Yarın yine ben açıcam öğlen belki bi yerlere kaybolurum akşam üstü yine standa gelirim.

Cuma günü fotoğrafçılığa kaydolmak için geleceğim, orda görürsem gelirim yanına, yarın da 4. saat boş yemekhaneye gelirken ordan geçersem gelirim :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.