Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstatistik diyoduk matematik oldu Evet Benide yazın artık resmen Ege Matematik bölümündeyim.
  • Reklamcılık oldu , geliyorum
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı'yla bende katıldım.
  • Benide ekle hocam

EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) ÇEŞME TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU - KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
  • Ege Su ürünleri. yazınız. ^_^
  • Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) En hayırlısı olsun hepiniz için. Ekliyorum şimdi yeni gelenleri. Sormak istediklerinizi sorun cevaplamaya çalışalım :)
  • Ege İktisat'ı kazandım.Balçova'dan Bornova'ya arabayla kaç dakika,otobüsle kaç dakika?Bi de bunu öğrenmek istiyorum
  • Ege ünv.deki kyk yurtları için yorumlarınızı alabilir miyim? Artıları ve eksilerini de yazabilir misiniz?
  • Otobüsle bilmiyorum ama arabayla çevreyolundan gelirsen 15 dakikadaa okulda olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Ege ünv.deki kyk yurtları için yorumlarınızı alabilir miyim? Artıları ve eksilerini de yazabilir misiniz?

Kyk yurdunda kalan arkadaşlarım genelde hayatlarından memnun, oda arkadaşlarınla aran iyi olursa da değmeyin keyfime :) Ortam dışardan iyi görünüyor ama yurtta yaşayan birisi yorum yaparsa daha iyi olur, ama eve çıkan arkadaşlarımdan "keşke yurtta kalsaydım" diyen de oluyor.
  • Evet arkadaşlar varsa bizzat orda kalanlardan yorumları bekliyorum.
  • 3 yıllık Emyo macerasından sonra 4 yıl daha Ege' deyiz. Ege Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
  • Arkadaşlar izmire otobüsle mi gelsek ege üniversitesine ulaşım daha kolay olur yoksa trenle mi?
  • @gobelin
    1-1.5 saat diye biliyorum.
    @dj
    ilk senesi olanlar için kyk da kalmalarını tavsiye ederim. odalarda priz yok, kaçak çekiyoruz, yemekler fena değil, güvenlikler kafa elemanlar, falan fistan. yurt ortamı baya geyiktir. ama binbir çeşit insan var işte insanlarla anlaşmak zor olabiliyor. yine ilk sene kyk da kal en azından yarım dönem, okula alışma sürecini daha kolay atlatırsın, çevre edinirsin, insanları daha rahat tanırsın vs. Tek tek artı eksi yazmamı istersen şöyle sıralayayım:

artıları
    -ucuzdur.
    -ucuzdur.
    -okula alışmanı sağlar(çevre edinme, insanları tanıma hepsini genelliyorum)
    -çok geyik yerdir canın sıkılmaz
    eksileri
    -sıcak su saatleri düzenli gözüksede öyle olmaz.hep bir aksilik avrdır.
    -bazen oda arkadaşın bazen komşu odadakiler psikopat çıkabilir, kavgaya tutuşabilirsin, huzurunu durduk yere kaçırabilirsin.
    -gürültülüdür ders çalışamazsın, uyuyamazsın.
    -priz yoktur, kaçak çekersin, sürekli olarak kaçak prizleri kaptırmamak için uyanık olmak zorundasın.

ha birde çok uzaktan geliyorsan trenle gel malum trenler otobüsten biraz daha rahat, uzun süreli otobüs yolculuğu çekilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 12 Ağustos 2009; 23:27:20 >

• ege üniversitesine kayıt için otobüsle gelmek en mantıklısı arkadaşım.
  • iö de saatler genel olarak5 ile 22 arası dersler denıor tamam da ege de de bu böle mi saatler farklı mı deil mi?
  • benide ekleyin hocam Onur Özgün ege istatistik nasıl bir bölüm sizce ? iş imkanı geniş mi mezunlar napıor neredeler D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhard -- 13 Ağustos 2009; 15:35:22 >
  • 35. Egeli sen oldun hocam tebrikler :P
  • ya ege de iö saatlerı nasıl???????????????
  • Su Ürünleri Müh.(İ.Ö.) 2.sınıfa geçtik artık bi zahmet metintekin için de 2.sınıf yazın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.