Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NgSharpz

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Ege RTS.Fakat Ön kayıt işlemini yapamadım.TC No ile doğum tarihimi doğru girdiğim halde "Sistemde kaydınız bulunamadı." diyor.Ön kayıt yapabilen var mı yoksa sorun bende mi ?

Sistem bayramdan sonra aktif olacakmış

Teşekkürler cevabın için.
  • Ege Reklamcılık yazarsanız sevinirim. :)))
  • benden de bi ege tıp
  • Yaz hocam Ingiliz dili ve edebiyati :)
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar :) Yazacağım herkesi.

Benden bir soru: hangi bölümün en son hangi sıralamayla öğrenci aldığını öğrenebileceğim bir kaynak var mı?
  • Ege Rts
  • ege makineee ekleyin benide
  • Ziraat Fakültesinde okuyorum benide yaz hocam,ziraat gelicek olanlara her türlü yardım ederim
  • 5 senem geçti burada be, o kadar çok şey öğrendim ki..

Kıymetini bilin bu okulun ve LÜTFEN OT GİBİ YAŞAMAYIN.

Saygılar.
  • ege myo -pc programcılığı
  • Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3T

Bilgisayar Mühendisliği

aynen bende :))
  • okul ne zaman açılıyor muafiyet sınavı ne zaman?yeni kayıt olan arkadaşlar kayıtta verdikleri vakıfban world kartın limiti ne kadar şifresini alan oldumu?birde öğrenci köyünde kalanlar var mı? aradım sordum zar zor 1.yedek olduğumu öğrendim torpil gibi bi durum olur mu? nasıldır bu öğrenci köyünde işleyiş torpil yapmalarından korkuyorum. 1.yedeğim gelir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

okul ne zaman açılıyor muafiyet sınavı ne zaman?yeni kayıt olan arkadaşlar kayıtta verdikleri vakıfban world kartın limiti ne kadar şifresini alan oldumu?birde öğrenci köyünde kalanlar var mı? aradım sordum zar zor 1.yedek olduğumu öğrendim torpil gibi bi durum olur mu? nasıldır bu öğrenci köyünde işleyiş torpil yapmalarından korkuyorum. 1.yedeğim gelir herhalde

Ayın 17'sinde yani haftaya açılıyor okullar. Akademik takvim için şuraya bakabilirsin:http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17

Verilen o kredi kartının limiti 500 TL. Şifresini senin telefonuna mesaj olarak atmaları lazımdı. Bana 5 gün önce yollamışlardı mesela. Diğer konularda bilgim yok ne yazık ki.

• quote:

okul ne zaman açılıyor muafiyet sınavı ne zaman?yeni kayıt olan arkadaşlar kayıtta verdikleri vakıfban world kartın limiti ne kadar şifresini alan oldumu?birde öğrenci köyünde kalanlar var mı? aradım sordum zar zor 1.yedek olduğumu öğrendim torpil gibi bi durum olur mu? nasıldır bu öğrenci köyünde işleyiş torpil yapmalarından korkuyorum. 1.yedeğim gelir herhalde

Öğrenci köyüne asil listeden kaydoldum. Torpilsiz çıktı hemde nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama bölümüne girdiğin puanda etkili sanırım. Bu arada varmı ege felsefe olan ?
  • sınıflar felan belli değilmi yav.2 gün sonra derse gireceğiz nerede derse gireceğimi bilmiyorum.
  • quote:

sınıflar felan belli değilmi yav.2 gün sonra derse gireceğiz nerede derse gireceğimi bilmiyorum.

Ders programı hazırlanmış.http://ebys.ege.edu.tr/login.aspx şuraya girerek bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamnest

quote:

sınıflar felan belli değilmi yav.2 gün sonra derse gireceğiz nerede derse gireceğimi bilmiyorum.

Ders programı hazırlanmış.http://ebys.ege.edu.tr/login.aspx şuraya girerek bakabilirsiniz.

ders programı kısmım boş ki pazartesi dersim var hazırlık sınıfıyım nerede derse gireceğim belli değil muafiyet sınavına girmedim.en düşük kurdayımdır.yoksa girmedim diye almamış olmasınlar

• İnkılap tarihi ve Türk dili. Hmm
  • Benim ders programım yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.