Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar ben ege reklamcılık yada radyo sinema televizyon düşünüyorum tercihimi ona göre yapıcam okuyanlar burayı tercih yapmak isteyenlere bilgi avataj dezavantajlarından bahsedebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar internet olayimi halleder halletmez konuyla ilgilenecegim, sorulariniz varsa alintilayarak sorun ben elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim.
  • ben bu yıl sınava girdim ve ege üniversitesini düşünüyorum ve %99 geliyor tercihleride yaptım yurt olarak ege üniversitesi öğrenci köyünü düşünüyorum burada kalan var mı şartları nasıl internet sorunu olduğunu duydum aydınlatabilir misiniz
  • Şanslıysam Ege Üni İstatistik gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

ben bu yıl sınava girdim ve ege üniversitesini düşünüyorum ve %99 geliyor tercihleride yaptım yurt olarak ege üniversitesi öğrenci köyünü düşünüyorum burada kalan var mı şartları nasıl internet sorunu olduğunu duydum aydınlatabilir misiniz

internet sorunu oldu 2.5 3 ay internetimiz olmadı. isyan edildi. internet buna rağmen bahar dönemi başında geldi. fakat köy candır.
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    hocam ege tıp yazdım gelmesi kesin gibi birşey 2474.'yüm köyde ne zaman sıra gelir
  • sen başvur ya gelir ya gelmez. fakat köyde sıra olayları fakültelere göre yapılıyor. ben edebiyat fakültesindendim. hazırlıktım. sıra beklemedim. belli olmaz yani.
  • recaus R kullanıcısına yanıt
    hocam ben de ege tıp yazdım gelirse konuşuruz ben balkesten geliyorum sen hangi ildensin
  • alitaran kullanıcısına yanıt
    yarışmaya konyadan katılıyorum
  • derslerimi saydırabilirsem bu sene yanınızdayım
  • Ege makina

• Elektrik Elektronik
  • Coğrafya

• izmirle ilgili soracağınız soru varsa yanıtlayayım. okul hakkında da biraz bilgim var
  • İletişim Fakultesine gelenler özellikle reklamcılıkla ilgili sorularınızı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

hocam ege tıp yazdım gelmesi kesin gibi birşey 2474.'yüm köyde ne zaman sıra gelir

geldi mi ege tıp:)
  • Yaz baboli reklamcılık ilk senem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

İletişim Fakultesine gelenler özellikle reklamcılıkla ilgili sorularınızı alabilirim.

Hazırlık var mı? Ayrıca dersler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

İletişim Fakultesine gelenler özellikle reklamcılıkla ilgili sorularınızı alabilirim.

Hazırlık var mı? Ayrıca dersler nasıl?

Hazırlık zorunlu değil okumanı tavsiye etmem zaten ilk sene ingilizce dersi görüyon. İlk sene seçmeliler ve bir iki ders hariç gerisi ezbere dayalı genel kültür dersleri diye geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.