Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

quote:

İletişim Fakultesine gelenler özellikle reklamcılıkla ilgili sorularınızı alabilirim.

Hazırlık var mı? Ayrıca dersler nasıl?

Hazırlık zorunlu değil okumanı tavsiye etmem zaten ilk sene ingilizce dersi görüyon. İlk sene seçmeliler ve bir iki ders hariç gerisi ezbere dayalı genel kültür dersleri diye geçiyor.

Ortam nasıl ortam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İletişim Fakultesine gelenler özellikle reklamcılıkla ilgili sorularınızı alabilirim.

Hazırlık var mı? Ayrıca dersler nasıl?

Hazırlık zorunlu değil okumanı tavsiye etmem zaten ilk sene ingilizce dersi görüyon. İlk sene seçmeliler ve bir iki ders hariç gerisi ezbere dayalı genel kültür dersleri diye geçiyor.

Ortam nasıl ortam?

Ortam her yerde vardır. Önemli olan içine kapanıp, çekingen olmadan ortama girebilmektir.

• Elektrik-Elektronik

Son dakikada hazırlık mevzusunu öğrendim Bilenler şu konuya da uğrayıp aydınlatırsa güzel olur

http://forum.donanimhaber.com/m_78542575/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cp1369

Ege makina

Bende ege makine kardeş Hangi ildensin
  • Iletisim Fakultesi-Reklamcilik. Her turlu bilgi ve yardima talibim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev kiraları 700 ila 1000 tl arası.

ev tutabileceğiniz yerler başta k.park(tüm cafeler, barlar bu tarafta veya yakın) bornova stadyumu tarafı ve bornova merkez (ev tutma uzaklığını da dediğim gibi sıralayın.

ulaşım öğrenci kartlar 1 tl. küçükparkın ordan metro ve otobüs durakları var 525 ile kampüs içine giderseniz 25 kr mu neydi sanırım ayrıca metro da kampüs içine kadar gidiyor. metroyla şehrin bir ucundan neredeyse diğer ucuna gidebilirsiniz. ayrıca aktarma yaparak havaalanı ve ilçelerine kadar gidilebiliyor. 90 dakika içinde ikinci biniş ücretsiz

yemek ucuz küçük parkta 4 çeşit yemek 5-6 tl tavuk döner 4 tl artı poğaçacılar vs oldukça uygun.

ilk sene yurt sonra ev demeyin bence yurt ücretlerini buralarda yazıyorlar dudaklarım uçukluyor bulun netten ya da kayıttan biri eve çıkın zaten üni hayatı evde güzel geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 26 Temmuz 2013; 18:20:50 >

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    geldi hocam seninde mi ege tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavius343

quote:

Ege makina

izmir sen nerdensin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 26 Temmuz 2013; 23:12:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flavius343

quote:

Ege makina

izmir sen nerdensin?

Ben de izmir karşıyaka

• Ben Ege RTS kazandım.Başka arkadaş ya da okuyan var mı?
  • Arkadaşlar bu ön kayıt mevzusu nedir? Girmeyi denedim sistemde kaydınız bulunmamaktadır diyor.Daha açılmadı mı yoksa ben mi eksik bir şey yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

ben zaten ege tıpta okuyorum:) 4. sınıfa gececeğim :) hoş geldin:)
  • ekle hocam bilgisayar mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Hadi be teşekkür ederim sanırım bu yıl sistem değişti en kötü zamana geldik
  • quote:

quote:

quote:

her sene o söylenti çıkar zaten sistem değişti diye gercekten de birkac değişiklik olur ama genel olarak sistemin zaten çok da iyi olduğunu sanmıyorum. siz BAS lara BYS lere çalısın yeter :) şimdi bu kısaltmaları bilmiyorsun ama gelince 3. sınıf sonuna kadar bu sınavlar aklından çıkmayacak ben kurtuldum artık bunlardan hastanedeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

her sene o söylenti çıkar zaten sistem değişti diye gercekten de birkac değişiklik olur ama genel olarak sistemin zaten çok da iyi olduğunu sanmıyorum. siz BAS lara BYS lere çalısın yeter :) şimdi bu kısaltmaları bilmiyorsun ama gelince 3. sınıf sonuna kadar bu sınavlar aklından çıkmayacak ben kurtuldum artık bunlardan hastanedeyim

hayırlsı be gülüm benim duyduklarım zaten çok olan sınavların dahada arttığı yönünde o korkutuyor hatta birinin yorumu vardı ege tıp artık türkiyenin değil dünyanın en zor tıp fakültesi olabilir diye işin kötü yanı bunu diyende egeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlsı be gülüm benim duyduklarım zaten çok olan sınavların dahada arttığı yönünde o korkutuyor hatta birinin yorumu vardı ege tıp artık türkiyenin değil dünyanın en zor tıp fakültesi olabilir diye işin kötü yanı bunu diyende egeli

doğru söylemiş zordur ama bir şekilde altından kalkılıyor. İdare edeceksin artık ben bi ara baska üniversiteye mi gecsem diye bile düşünmüşümdür ama tıpların geneli zor ders yükünden dolayı

• selamın aleyküm beyler.
    ege gazetecilik.
  • ege isletme.gencler ege hazirlik zor mudr kolay midir ingilzcem cok yok tirsiyorum bilen varsa lutfen yardimmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege hit. Hazırlığı seçmekte fayda varmı?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.