Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

Kampüste yıllık 50 lira civarlarına üye olunan fitness salonu var diye duydum bu bir yanlış anlaşılma mı yoksa doğru mu çok ucuz geldi de...

2009 yılında 30 liraydı, düşün işte şimdi de 50'yse normaldir. Süper lüks bir yer değil örneğin koşu bandı yok yan tarafta büyük saha var gider koşarsın sonra gelir ağırlık çalışırsın :) İş görüyor yani. Ayrıca boş saatlerde sahalardan da yararlanabiliyorsun.

Yıllık diymi hocam yanlış olmasın. Şaşırdım yani kıytırık yerlere aylık 60 lira veriyorduk başlıca ağırlık ekipmanları olsa yeter

• quote:

quote:

quote:

Kampüste yıllık 50 lira civarlarına üye olunan fitness salonu var diye duydum bu bir yanlış anlaşılma mı yoksa doğru mu çok ucuz geldi de...

2009 yılında 30 liraydı, düşün işte şimdi de 50'yse normaldir. Süper lüks bir yer değil örneğin koşu bandı yok yan tarafta büyük saha var gider koşarsın sonra gelir ağırlık çalışırsın :) İş görüyor yani. Ayrıca boş saatlerde sahalardan da yararlanabiliyorsun.

Yıllık diymi hocam yanlış olmasın. Şaşırdım yani kıytırık yerlere aylık 60 lira veriyorduk başlıca ağırlık ekipmanları olsa yeter

Yillik yillik aynen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe Öğretmenliği
  • Bilgisayar Mühendisliği. :)
  • beni de ekler misin hocam.diş hekimliğine başlıyorum bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatay geçiş sonuçları ne zaman belli olur?
  • Ekle bizi de hocam. Diş Hekimliği, 1. Sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: aztower

yatay geçiş sonuçları ne zaman belli olur?

Başvuru Başlangıç-Bitiş Tarihi : 22 Temmuz – 02 Ağustos 2013
    Yabancı Dil Sınavı : 06 Ağustos 2013/ saat 09:30 Sözlü sınav saat 14:30
    Asil Kesin Kayıt Tarihi : 26-27-28 Ağustos 2013
    Yedek Kesin Kayıt Tarihi : 02 – 03 Eylül 2013
    Sonuçların ilan edilmesi :23.08.2013
    @0nur! Ekle hocam halkla ilişkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirg27 -- 15 Ağustos 2013; 10:36:30 >
  • Beyler. Reklamcılık için hazırlık zorunlu değilmiş. Benim ingilizcem baya bir kötü durumda. Sizce hazırlık okusam mı ne yapsam? Ayrıca 1. sınıfta ingilizce dersleri nasıldır? Hazırlık almadan da ilerletebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Beyler. Reklamcılık için hazırlık zorunlu değilmiş. Benim ingilizcem baya bir kötü durumda. Sizce hazırlık okusam mı ne yapsam? Ayrıca 1. sınıfta ingilizce dersleri nasıldır? Hazırlık almadan da ilerletebilir miyim?

ingilizce kursuna git boşver hazırlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taxor

quote:

Beyler. Reklamcılık için hazırlık zorunlu değilmiş. Benim ingilizcem baya bir kötü durumda. Sizce hazırlık okusam mı ne yapsam? Ayrıca 1. sınıfta ingilizce dersleri nasıldır? Hazırlık almadan da ilerletebilir miyim?

ingilizce kursuna git boşver hazırlığı

Zaten yaşım 21. Eğer hazırlık alırsam en azından 26-27 yaşımda mezun olacam. O yüzden almasam daha iyi gibi
  • Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Hazirlik okumayin bence cok gereksiz bir sene kayip. Ingilizce kursuna gidin daha iyi.
  • Tekstil Mühendisliği kazandım . '0nur!' bey birçok sorum olacak size

Bölüm hakkında bilgilendirme , devam şartları , akademik kadro , vs vs
  • quote:

Hazırlık okumazsan 1.sınıfta 4kredili haftada 4 saat temel ingilizce görüyorsun. Her iki dönemde de.
  • quote:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Hazirlik okumayin bence cok gereksiz bir sene kayip. Ingilizce kursuna gidin daha iyi.

Emin ol öyle Yerine göre.

Bu arada beni 2013 TERK olarak günceller misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterloo -- 16 Ağustos 2013; 3:12:11 >
  • @waterloo
    Güncelledim hocam

@The_Eagles1903
    Kardesim ne gunahin vardi da tekstil muhendisligini kazandin? Sanayide bu lafi cok duyacaksin :) Hosgeldin oncelikle. Isteyerek mi geldin yoksa tesadufi mi?

Ilk seneyi atlatirsan gerisi 'corap sökügü' gibi gelir :) Sen merak ettiklerini sor ben hepsine yanit veririm, zaten ekimin basinda okula gelecegim orada da gorusur konusuruz detaylica. Sinav sorulari vs. aklimda olanlari sana aktaririm, guzel notlardan da buluruz.

En bastan soyleyeyim akademik kadroda Turkiye'nin degil, Avrupa'nin en iyi ve bilgili, saygin hocalari da var, sacma ve gereksiz hocalar da var. Zaten hepsiyle karsilasacaksin, ya cok seveceksin ya nefret edeceksin. Ama dersler ve sinavlar bazen oyle can sIkIyor ki anlatamam. Ornegin kimya ile aran nasil?

Derslerin cogunda devam zorunlulugu var, cok kati olanlar da var asiriya kacmadigin surece sallamayanlar da var.

Aha bu da senin ders programin:http://www.textile.ege.edu.tr/dersprog.php
    2012-2013 yaziyor ama %90 ayni olacak. Güz yariyilini ve gruplardan birini secersen daha net gorursun. Ben ilk donemimde 12+1(lab) ders almistim ki muhendislik dalinda tektir herhalde bu kadar cok dersi bir donemde alan. Bayiyor.

Okul numaranin sonu tek ise A, cift ise B grubu olacaksin.

• Teşekkür ediyorum :D bölüme kendi isteğimle geldim asıl alanım eşit ağırlık o yüzden 100bin civarı bi sıralamam oldu sayısalda. Fen bilgisi olarak tabir edilen derslerim pek iyi değil bu durumdan dolayı. Okulda da görüşürüz zaten nasipse. Aklıma takılan bir soru da şu : Hazırlık eğitimi bu sene zorunlu olmayacak değil mi . ön kayıtta görmek istemiyorum dedim zira. Şimdiden teşekkür ederim
  • Hocam Ege Üniversitesi pdr hakkında ne düşünüyosun? Genel olarak ege üniversitesine gelmek isteyenlere tavsiyelerin nedir nerele hazırlıklı olsunlar :)
  • @The_Eagles1903
    Anladimm, garip bir durum olmus ama bence iyi yapmissin hayirlisi olsun tekrardan :)) Valla o zaman soyle soyleyeyim eger ezber yapabilirim diyorsan pek sorunla karsilasmazsin.

https://www.facebook.com/groups/95406979564/

Bu gruba da katil eger Facebook hesabin varsa.

Hazirlik konusunda da eger yanlis bilmiyorsam zorunlu degil, ama zorunluysa bile hazirlik atlama sinavi cok basit. Ingilizcen az bucuk iyiyse cok rahat atlarsin sinavla.
    http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=220
    Burada zorunlu olmadig yaziyor ama ders 1: Okulun ogrenci islerine asla guvenme :) Her an bir aptalca karar cikartabilirler. Ve bunu duyurmayabilirler :)

Bu arada kendini yurt disina hazirla, Turkiye'de belki de en kolay Erasmus yapabilecegin bolume geldin :)

Voleybolla aran var mi?

@FirariAdam
    Hocam pdr'de inan ki hic tanidigim yok, yani nasil bir bolumdur hocalari iyi midir mezun olunca nasil avantajlar olur bilmiyorum. Sadece son sinif ogrencilerinin bazen ogrencilere bedava danismanlik yaptigini biliyorum :)

Ege Universitesine ilk defa geliyor olsam ben kyk yurdunda kalip 6 kisilik odalarda o cileyi cekerdim ilk basta. Tamam cok cile cekiyorsun acayip sIkIntILI oluyor, bazen problem yasiyorsun ders calismak istediginde yer bile bulamadigin oluyor ama orada kurulan dostluklara, benden daha gec uyanmalarina hep ozenmisimdir :) Ogrenci köyü de olur tabi, orasi daha rahat ama ayni ortam olur mu bilemem.

Carsamba geceleri Ooze'a giris bedava, Persembe sabahlari derse uyku dolu gozlerle gitmeye hazirlanabilirsin mesela :)

Valla aklima fazla da bir sey gelmiyor ki su an, bilemedim ne diyeyim. Merak ettigin seyler neler mesela?
    Sizin voleybol takiminda bir kiz var cok guzel, tanisabilirsen onunla tanis :D

• EGE ÜNİVERSİTESİ 2013 - 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ
    2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KESİN KAYIT İŞLEMLERİ
    KESİN KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER
    ÜNİVERSİTEMİZE KESİN KAYIT YAPTIRMAK ÜZERE GELECEK OLAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR
    KESİN KAYIT İÇİN GETİRİLMESİ ZORUNLU BELGELER
    2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYIT TAKVİMİ

Ilk mesaja eklenmistir.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.