Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar 1. sınıfta kayıt yenileme falan olmuyor diye hatırlıyorum, ders seçimi yapılmıyor otomatik seçiyor galiba.
  • Beyler 1.sınıflarda ders seçimi yapıyor.http://ebys.ege.edu.tr/login.aspx bu sayfadan giriş yapınız sol köşede ders seçimi yazıyor oradan yapabilirsiniz.
  • hazırlık okucam ben seneye seçicem dersleri
  • Çok cahilce bi soru olacak ama Ege Üniversitesinde ingilizce öğretmenliği var mı?
  • 8 tane zorunlu 2 tane de seçmeli ders seçmek zorundaymışım. Ben seçmeliden 1 tane seçmiştim Danışman inceleme diyor. Hoca bakıp bu olmamış kanki mi diyecek bana?
  • Ben iletişim fakültesindeyim ders seçimini yaptım danışman onayladı. http://egeweb2.ege.edu.tr/iletisim/?p=3005 böyle bişey var bunuda yapmak gerek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirg27

Ben iletişim fakültesindeyim ders seçimini yaptım danışman onayladı. http://egeweb2.ege.edu.tr/iletisim/?p=3005 böyle bişey var bunuda yapmak gerek mi?

banada üniden biri kesinlikle çıktı al demişti bende almadım. Bugün çıkartayım en iyisi sizde çıkartın sorun olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

8 tane zorunlu 2 tane de seçmeli ders seçmek zorundaymışım. Ben seçmeliden 1 tane seçmiştim Danışman inceleme diyor. Hoca bakıp bu olmamış kanki mi diyecek bana?

En kotu ihtimalle ekle/cikar haftasindadegistirirsin problem olmaz. Danisman muhtemelen onaylar onu. Ya da sana ulasip bir ders daha secelim hangisi olsun diye sorabilir. Bir sorun olmaz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaz beni de, Felsefe bölümü.

Ayrıca ders programım daha açıklanmamış; bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

8 tane zorunlu 2 tane de seçmeli ders seçmek zorundaymışım. Ben seçmeliden 1 tane seçmiştim Danışman inceleme diyor. Hoca bakıp bu olmamış kanki mi diyecek bana?

En kotu ihtimalle ekle/cikar haftasindadegistirirsin problem olmaz. Danisman muhtemelen onaylar onu. Ya da sana ulasip bir ders daha secelim hangisi olsun diye sorabilir. Bir sorun olmaz yani.

Mesaj attım hocaya. İstediğin dersi söyle ekleyeyim dedi. Ertesi gün eklemiş.
    Bu arada 10 ders fazla değil mi ya?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Mesaj attım hocaya. İstediğin dersi söyle ekleyeyim dedi. Ertesi gün eklemiş.
    Bu arada 10 ders fazla değil mi ya?

Ben ilk dönem 13 ders seçmiştim. Şükret

• Anladım hocam çıktıyı aksi bi durumda göstermemiz gerekiyormuş. Öğrenci işlerini aradım linkteki haber için EBYS'den ders kaydı yapmayanlar linkte anlattığı gibi kayıtlanacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirg27 -- 19 Eylül 2013; 16:25:55 >
  • Öğrenci işlerinin dediğini söylüyorum ders kaydını EBYS den yaptıysanız tamam başka bi işlem gerekmiyormuş.
  • Merhabalar bir sorum olacaktı. Kayıt yenileme yaparken her zaman hiç dersleri seçmemize gerek kalmadan kaldığımız dersler otomatik sıralanıyordu. Şimdi de öyle fakat "Danışman Onayına Gönder" dediğimde dersin kodunu verip dersin grubunu seçin diyor. Ve bakıyorum da Öğretim Üyesi grubu var sadece. Ben şimdi ne yapayım onu seçip öyle mi yollayayım onaya? Sonuçta öğretim üyesi değilim kafamı karıştırdı da az :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirg27

Öğrenci işlerinin dediğini söylüyorum ders kaydını EBYS den yaptıysanız tamam başka bi işlem gerekmiyormuş.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben öğrenci işlerinin arayıp konu hakkında yardımcı olmalarını rica ettim. Konuştuğum hanımefendi bana üniversitede ilk yılım olduğu için ders kayıt konusunda herhangi bir şey yapmam gerekmediğini, sistemin otomatik olarak kayıt işlemini gerçekleştireceğini söyledi ki nitekim haklı çıktı. Az önce kontrol ettiğim üzere ders kayıt işlemim tamamlanmış ve haftalık ders programım belli olmuş durumda.
  • Merhaba arkadaşlar, iyi günler.
    Tarih okuyan arkadaşlarım var, zaten irtibata geçtim fakat gözümden kaçtığım olabilir. Tarih bölümünde okuyan var ise lütfen bölüm hakkında bilgi verebilir mi? (Bölümden kastım Tarih'i anlatmak değil, Ege Üniversitesindeki Tarih Bölümü ortamı nasıldır?)
  • ew arkadası arayan warmı?

• Çok cahilce olacak ama ben Bergama MYO da Bilgisayar programcılığı okuyorum 1. sınıfım. Bornova kampüsüne nasıl geçerim. Ne yapmam lazım hangi yolu izlemeliyim.
  • Arkadaslar mugla ve izmir tercihinde bulunacağım fakat kalacak yer konusunda yeterli bilgiye ulasamadim ege konusunda. Ege Universitesine yakın olan ucuz yurt ve apart (karma) onerebilir misiniz? Ayrıca yuksek ucretli yurt burada da var midir? Varsa çıkma olanagi dusuk mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: bynozg

Arkadaslar mugla ve izmir tercihinde bulunacağım fakat kalacak yer konusunda yeterli bilgiye ulasamadim ege konusunda. Ege Universitesine yakın olan ucuz yurt ve apart (karma) onerebilir misiniz? Ayrıca yuksek ucretli yurt burada da var midir? Varsa çıkma olanagi dusuk mudur?

kyk larda Ege ye, en yakın çiğli erkek ögrenci yurdu sanırsam. Balatçık mahallesinde. izbana 15dk yurume metro aktarma ile gidersin. 50.55 dk yı bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirg27 -- 17 Ocak 2014; 18:28:19 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.