Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kayıt daha açılmamıştır. Açılmasınada çok var rahat olun ön kayıt açılınca işini halledersin.
  • Yaz ustam bu sene kazandık ege makine :D bölümden arkadaşlarla tanışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi puanla yatay geçiş yapmak istiyorum fakat egenin sitesindeki numaralar sürekli meşgul. Genel sekreterlik ve öğrenci işleri meşgul. Santrale bağladıklarında da adamın teki evet diyip kapatıyor.

İletişime geçebileceğim birileri var mı ? Yatay geçiş konusunda bilgi almam lazım.
  • iskeleli İ kullanıcısına yanıt
    Yeni kampüs hiç duymadım sadece sizin fakülte için mi geçerli yoksa genel olarak tüm üniversite mi taşınıyor
  • beni de yazın hocam. Protohistorya ve ön asya arkeolojisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsAlovelyDay

Yeni kampüs hiç duymadım sadece sizin fakülte için mi geçerli yoksa genel olarak tüm üniversite mi taşınıyor

Hayır hocam, kampüs taşınmıyor sadece eski fakülteler yenileniyor o kadar.İletişim fakültesi de en son yenilenen fakültelerden biri ve bu eğitim yılında açılacakmış.

@ucabor: Arkadaşım maalesef bizim okulda telefonla birilerine ulaşmak biraz zor olabiliyor.Tavsiyem internetten araştırman
  • Beyler üşengeçlikten ertelediğim üyelik olayını işim düşünce aliyim dedim.

Bu sene Ege bilgisayar mühendisliğini kazandım. Hazırlık okumak istiyorum. Şimdi önkayıt yaparken 4. adımda hazırlıkla ilgili bir kısım geldi.

Ben hazırlığı okumak istiyorum ama sınava girersem geçeceğimi düşünüyorum. Ama girmezsem de en alt kurdan başlayacağımı öğrendim.

Şimdi önkayıt kısmında şöyle bir kısım var

"Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı

Yeterli olmanız gereken dil : İngilizce
    Yabancı dil seviyemin yeterli olduğunu gösterir sınav sonuç belgem var.
    Yabancı dil yeterlilik sınavına gireceğim.
    Yabancı dil hazırlık sınıfı okuyacağım. "

2yle 3. arasında hangisini seçeceğimi anlayamadım. Ben hazırlık okumak istiyorum ama en alt kurdan başlamak istemiyorum. Bunun içinde sınava girmem gerekiyor.

Bilgisi olan arkadaşlar ne yapmam konusunda bilgilendirebilir mi beni ?

• Geç buldum. balmumu13 kimya mühendisliği(2013) 2. sınıf
  • Pdr bölümünde hazırlık zorunlu mu

• Bu sene istanbuldan izmire gelicem ege de okumaya lakin kalıcağım yer belli değil öğrenci köyüne seçilmez isem tavsiyeli yurt var mı? Zaten 1 sene bile kalmam kafamda birini bulup eve çıkarız

edit : benide alın topluluğa Ziraat Mühendisliği varsa bölümde birileri yeni kazanmış pm atsın erkenden tanışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SehinsahTr -- 24 Ağustos 2014; 16:14:57 >
  • Muafiyet sınavını geçtim (mutluyum umutluyum ) Ders seçimi için tekrardan üniversiteye girmem gerekli mi? İstanbulda oturuyorum gidip gelmek hem zaman hem para kaybı oluyor. Siteye girdiğimde solda ders seçimi var ama ama seçme ekranında hiç ders yok. Mühendislik fakültesini kazandım, bölümle mi alakalı?

Bir önceki ön kayıt soruma cevap veren arkadaşlara geri dönemedim telefonla ulaştık bilgi aldık üniversiteden, cevap veren herkese teşekkürler. Birde okula ilk hafta gelmesem sıkıntı olur mu? 28 ekimde kpss sınavım var. Yada 2 hafta asıp bayramda gelebilirim çok daha rahat olur. Ortam kurulmuş olur mu? Derslerden geri kalır mıyım?

Bu arada beni de gruba alabilirsiniz Gıda Mühendisliğini kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6D33EFE8 -- 19 Eylül 2014; 10:23:34 >
  • Herkese selam, İşletme okuyanlardan yorum ve öneri bekliyorum. Marmara Üniversitesi İşletme öğrencisiyim (türkçe). Şu sıralar aklımda merkezi yerleştirme puanıyla Ege Üniversitesi'ne geçmek gibi bir şey var. Ege İşletmenin %70 ingilizce olduğu söyleniyor. Hocalar dersleri ingilizce anlatıyor mu ? Anlatıyorlarsa büyük avantaj. Marmara İşletmeden Ege İşletmeye geçmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şey mi olur ? İki üniversitenin işletme bölümü kalitesini düşünürseniz ne dersiniz ? Olur da geçebilirsem hazırlık muafiyetini rahat geçerim TOEFL'dan 73üm var vs. Bir de son olarak bu sene 1. sınıfı Marmarada bitirip seneye merkezi yerleştirme puanıyla Ege'ye geçersem 2. sınıftan mı devam ederim? Şimdiden ilginiz için teşekkürler. Yorum,öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizmen07

Herkese selam, İşletme okuyanlardan yorum ve öneri bekliyorum. Marmara Üniversitesi İşletme öğrencisiyim (türkçe). Şu sıralar aklımda merkezi yerleştirme puanıyla Ege Üniversitesi'ne geçmek gibi bir şey var. Ege İşletmenin %70 ingilizce olduğu söyleniyor. Hocalar dersleri ingilizce anlatıyor mu ? Anlatıyorlarsa büyük avantaj. Marmara İşletmeden Ege İşletmeye geçmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şey mi olur ? İki üniversitenin işletme bölümü kalitesini düşünürseniz ne dersiniz ? Olur da geçebilirsem hazırlık muafiyetini rahat geçerim TOEFL'dan 73üm var vs. Bir de son olarak bu sene 1. sınıfı Marmarada bitirip seneye merkezi yerleştirme puanıyla Ege'ye geçersem 2. sınıftan mı devam ederim? Şimdiden ilginiz için teşekkürler. Yorum,öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum...

Ben iktisat 4. sınıfım işletmelerde de bizde de ingilizce dersler ingilizce anlatılır hoca sonra biraz türkçe özet geçer.

Marmarayı bilmem ama şuna bi göz atmanı tavsiye ederim :)http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/88873/2/1/turkiyenin-en-iyi-15-universitesi

Dersler denkse ikinci sınıftan başlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihendiz bey

2015 te tercih yapacaklara!!!(inşaat mühendisliği için)

Ege Üniversitesinin Dezavantajlari

yurt ev kirasi pahalidir el yakar. Lise gibidir devamsizliktan ogrenci birakir gozunun yasina bakmaz gecirmezler. Ezberi dayarlar sinavi gecemezsen katiyen kiyak gecmezler 10 kere kal 11. ye alirsin tekrardan o dersi. Ve en buyuk dezavantaji diger universitedeki devrelerin mezun olurken sen onlari tebrik eder okumaya devam edersin. Cikinca kpss yi kazanirsan 3 milyar para alirsin kazanamazsan yapi denetimde 1 1.5 milyara baslar isi ogrenene kadar ayak isi yaparsin.Bence i insaat muhendisliginin ne yaptigini bi arastirın. Santiye sartlarini ogrenin. Ozelde aile yasaminin olmadigini farket. Yok ben ayak uydururum bu islere gercekten santiye benim icin uygun kendi elimle biseyler hesaplayip yaratmak istiyorum projeyi bitirdikten sonra gurur duymak istiyorsan ve zorluklarin ustunden gelecegini dusunuyorsan hic durma yaz kisaca ne istiyosan onu yap. Para kazandiracak diye yapma nasil olsa isini severek yapacaksan bir sure sonra guzel paralar kazanacaksin hangi iste olursan ol.

Not: İyi yönlerinden bahsedenler olduğu için değinmedim. Ha onlar da erkekler için genelde karı kız muhabbeti.Ama Onu da yapayım derseniz bu okul bitmez haberiniz ola

Keşke biraz da iyi yönlerinden bahsetseydin. Karalama kampanyası olmuş bu. Dilersen Geçen dönem mezunlarının çalıştıkları mevkilere bakabilirsin. Klişe olacak ama herşey üniversitede bitmiyor.

• Bir kaç sorum olacaktı burası hakkında, çoğu kişi aktif değil eğer birisi ulaşabilirse bana çok yardımı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Bir kaç sorum olacaktı burası hakkında, çoğu kişi aktif değil eğer birisi ulaşabilirse bana çok yardımı olur.

PM'den yardımcı olabilirim istersen
  • yatay geçişle ege gazetecilik 2.öğretime geçmek istiyorum ama duyduğuma göre 2.öğretimi kapatmışlar doğru mudur acaba bilginiz var mı ?
  • Uludağ elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim.Burdan yaz okulunda mat1 almayı düşünüyorum.Sizce hatamı yapıyorum?

• Herkese Merhaba
    Abilerim ben bu sene ege üniversitesi tekstil düşünüyorum önerilerınız nelerdır sızce yazmalıyım yardımcı olabılırsenız ınanın cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbat

Herkese Merhaba
    Abilerim ben bu sene ege üniversitesi tekstil düşünüyorum önerilerınız nelerdır sızce yazmalıyım yardımcı olabılırsenız ınanın cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederım

Merhaba kardeşim, ben Ege Tekstil mezunuyum ama zaman geçmiş sanırım yazdın mı ne yaptın?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.