Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar mühendisliği bölümü hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • Klasik arkeolojiyi kazandim.Kazanan varsa tanisalim.Bolum hakkonda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kayıt işlemi sırasında telefon numaralarını yazmakta sıkıntı çekiyorum.Siteden mi kaynaklıdır ? Doğru girdiğim halde numaraları kaydırıyor.
  • arkadaşlar elektrik elektronik müh. kazandım ve hazırlık atlamak istiyorum orta seviye bir ingilizcem var neler yapmam gerek ve çıkmış sorulara nereden bakabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

arkadaşlar elektrik elektronik müh. kazandım ve hazırlık atlamak istiyorum orta seviye bir ingilizcem var neler yapmam gerek ve çıkmış sorulara nereden bakabilirim ?

Bunu buldum sitede.

http://ydiller.ege.edu.tr/ornek_muafiyet_sinavlari.html

Bir de bu var,

https://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=214581332032009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 20 Ağustos 2013; 21:03:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lne

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

arkadaşlar elektrik elektronik müh. kazandım ve hazırlık atlamak istiyorum orta seviye bir ingilizcem var neler yapmam gerek ve çıkmış sorulara nereden bakabilirim ?

Bunu buldum sitede.

http://ydiller.ege.edu.tr/ornek_muafiyet_sinavlari.html

Bir de bu var,

https://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=214581332032009

Teşekkürler sizce sınava nasıl hazırlanmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: aßc

Ön kayıt işlemi sırasında telefon numaralarını yazmakta sıkıntı çekiyorum.Siteden mi kaynaklıdır ? Doğru girdiğim halde numaraları kaydırıyor.

Beyler tek bendemi oluyor bi yardımcı olsanız kafama takıldı :/

• arkadaşlar ev arkadaşı arayanlar var mı ya da eve çıkmak isteyenler ? benimle irtibata geçin
  • Arkadaslar,

Eve cikmak ve esya almak isteyenlerin Facebook'ta 'Ege Üniversitesi Öğrenciler Arası Alım-Satım' grubuna katilmasini siddetle oneririm. Grubun linki:
    https://www.facebook.com/groups/izmirli.ogrenciler.arasi.alim.satim/?fref=ts

Ilk mesaja da eklenmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 21 Ağustos 2013; 15:02:24 >
  • Beni de ekler misin sana zahmet? Bölüm İktisat bu arada

• Benide ekleyin Hocam, bu arada Reklamcılık benimde , başka Reklamcılık kazanan arkadaş varsa irtibata geçebiliriz
  • ingiliz dili edebiyatına eklermisiniz
  • inş. müh ekler misin beni de. Bir de şu facebook grubuna nasıl giricez başaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babbub -- 6 Eylül 2013; 0:58:35 >
  • ege gazetecilik beyler.kyk erkek öğrenci yurdu çok uzağa taşınmış eve çıkmak farz oldu.varmı eve çıkmak isteyen ?
  • ev eşyası aayanlar bir arkadaşım satıyo (koltuk takımı-buzdolabı-çamaşır makinası-çift kişilik baza- tv ve altlığı halılar daha ıvır zırvırda var) almak isterseniz siz yazın satmadıysa ben arada bağlantıyı kurarım) ev k.park cafeler sokağında
  • 16.09.2013 - 22.09.2013 tarihleri arasında kayıt yenileme varmış. 1. sınıfları ilgilendiriyo mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirg27

16.09.2013 - 22.09.2013 tarihleri arasında kayıt yenileme varmış. 1. sınıfları ilgilendiriyo mu bu?

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Henüz kaydolmuş yeni bir öğrenci olarak ''kayıt yenileme'' döneminde okula gelmem ya da herhangi bir işlem yapmam vs. gerekiyor mu ? Yoksa kazandığım fakültenin başlangıç tarihi olan 23 Eylül'de mi geleceğim okula ? Son olarak 1. sınıf öğrencisi olarak ders kaydını ben mi yapıyorum yoksa benim iradem dışında mı ayarlanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-445E6B64C -- 15 Eylül 2013; 17:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Sevici

quote:

Orijinalden alıntı: kadirg27

16.09.2013 - 22.09.2013 tarihleri arasında kayıt yenileme varmış. 1. sınıfları ilgilendiriyo mu bu?

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını. Henüz kaydolmuş yeni bir öğrenci olarak ''kayıt yenileme'' döneminde okula gelmem ya da herhangi bir işlem yapmam vs. gerekiyor mu ? Yoksa kazandığım fakültenin başlangıç tarihi olan 23 Eylül'de mi geleceğim okula ? Son olarak 1. sınıf öğrencisi olarak ders kaydını ben mi yapıyorum yoksa benim iradem dışında mı ayarlanıyor ?

Konuyu hala çözemedik bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz. 1. sınıfta dersler otomatik seçiliyor diye biliyorum.

• 1. sınıf ders seçimi konusunda yardım edebilecek var mı acaba?
  • arkadaşlar 18inde hazırlık sınıfı için sınıf belirleme sınavı mı var??acilll
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.