Şimdi Ara

egea 1.3 multijet ve peugeot 301 1.5 bluehdi arasında kararsızım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omer877

Sanıyorum paket-fiyat olarak bu araçları karşılaştıran olmamış. Ben de 301 baktığım için Allure paketi detaylı inceledim. 301 1.5 BlueHDi Allure paket : 125.000 TL. Doluluk olarak buna muadil Egea: 1.3 multijet Mirror paketi : 138.400 TL. Arada 13.400 TL fark var, paket içeriği 3 aşağı 5 yukarı aynı. 301 6 vites, yakıt tüketimi çok düşük, gerçi egeanın da öyle ama 5 ileri olduğundan muhtemelen 301 bir tık daha iyi bu konuda. 301'in maks. torku 250 Nm iken Egea'nın 200 Nm. Yani 301'in çekişi daha iyi. Egea biraz daha şık bir araç ve konfor olarak biraz daha iyi diye düşünüyorum. Karar size kalmış. Ben yakın zamanda alacak olursam aradaki fiyat farkını da düşünerek 301 alırdım. Tercih sizin.
    Egea Konfor olarak biraz daha mı iyi? en az abartmıyorum en az 2 gömlek fark var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1.3 egea mtv avantajı var kimse bundan bahsetmemiş nedense. Onun dışında PSA ve Renault dizeli karşısında multijet 10 fırın ekmek yemesi lazım. Dizel motor denince Fransız araçları çok daha üstün aksini iddia eden araştırabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funnerman kullanıcısına yanıt
    750 bini sıfır sıkıntıyla geçip milyon km deviren 1.3 mj linea ve albea taksi çok var ama sen dci veya hdi taksi gördün mü böyle

Yarım litre fazla yakar ama vergi avantajıyla onu da kapatıyor zaten.

• Biraz garip bi kıyaslama olmuş.kesinlikle egea

• funnerman kullanıcısına yanıt
    Bence sen biraz araştır

• Bizim şirkette ben Peugeot 301 1.5 blehdi kullanıyorum Cidden şu zamana kullandığım en az yakan araç olduğunu söylebilirim. Fiyat açısında da çok uygun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.