Evet hocam baya yakıyor 1.4 6 ileri ona rağmen zayıf 1.6 Dacia alındı bu arada 180 bin civarında LPG'li olması güzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Egea cross vs Duster (3. sayfa)
-
-
egea cross bildiğin egea'nın 4 cm yüksek hali sadece. duster'a en azından suv diyebiliriz.
-
Egea 1.3 mjet alsaydın keşke -
sadece şehir içinde kullanılmasına rağmen suv alınması saçmalık. ha aldıgın suv ler navigator gibi araçlar olur neyse. normal hatchback lerin biraz yüksek hali. bu şartlarda direkt olarak egea alınır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bsadece şehir içinde kullanılmasına rağmen suv alınması saçmalık. ha aldıgın suv ler navigator gibi araçlar olur neyse. normal hatchback lerin biraz yüksek hali. bu şartlarda direkt olarak egea alınır.
Şehir içi değil hocam bağ bahçe tarla bozuk yol hepsi var şehirde var tabi ama Duster alındı artık pazartesi teslim almak isteyen için çok var burada Duster comfort prestige Bursa erdeger bayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ha o zaman duster bi tık daha iş görür. hayırlı olsun madem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniacŞehir içi değil hocam bağ bahçe tarla bozuk yol hepsi var şehirde var tabi ama Duster alındı artık pazartesi teslim almak isteyen için çok var burada Duster comfort prestige Bursa erdeger bayi
Alıntıları GösterHayırlı olsun ,o yerler için egea uygun olmazdı zaten
4x4 1.3 prestige için fiyat sordunuz mu?
Birde 2021 ler ufaktan gelmeye başlamış 2020 den ucuz olacak galiba ??
-
Hocam 1.3 pek kalmamış burası için söylüyorum Gemlik'te depoları varmış ve ellerinde yok araçlar mart ayında gelecek şuan bolca comfort ve az sayıda prestige var son beyazi biz aldık diğer renkler var mavi kırmızı turuncu vs
Ancak 1.3 çok çok daha güçlüdür diye düşünüyorum fiyatını bilmiyorum bütçe yetmezdi sanırım.
Lazsan Duster al, Egeliysen Egea 😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukanishere
Lazsan Duster al, Egeliysen Egea 😂Hemde tüplü uşagım şaka maka bunun tüpünü dışarıda beş bin liraya takmazlar inşallah sorunsuz olur şuanda ayni motor megan 4 var LPG'li fena değil sakin kullanıyorum 3000 deviri geçmem gayet yeterli bence.
Egea ise o 1.4 motoru hiç kullanmadım nasil bilmiyorum
Egea 1.4, megane 4ten sonra kaçışı fare gibi gelir baya hoşuna gider :) -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukanishere
Egea 1.4, megane 4ten sonra kaçışı fare gibi gelir baya hoşuna gider :)Valla hocam 6 ileri herhalde seridir megan 4 ağır biraz hantal kalıyor 5 ileri birde en büyük eksiği
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaYa keçi gibi hafif olunca tabi iyi gidecek. O arabayı arkadaşım tek başına kaldırıyor abi bir tekmeyle canını alırım o arabanın. Sokakta duster görünce komik gelmeye başladı yemin ediyom
Maşallah arkadaşınız baya güçlüymüş zira 1300 kiloluk bir aracı tek başına kaldırıyormuş.
-
Çok haklısın zira zira zira arkadaşım sporcudur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X