Şimdi Ara

Egea hb 1.3 mj mirror pakete 125.000 tl verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yakınım 85.000₺ ye aldığı 1.3 Lounge 2017 Egea yı 69,000₺ ye zor zar sattı.

Egeanin dolu paketini almak hele hele 1.3mjet le almak büyük hata

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    2. eli çok yok mu diyorsunuz?
  • al astra k sunrooflu bak keyfine
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene 68 bine aldığım 1.3 egea hb i bu sene 75 bine sattım. Yakınınız aldıktan sonra kaza yaptı heralde yoksa egea dizellerde değer kaybı genelde olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishmaster12

sende punto yok mu ya? seninki popstar arabası mı?
    Punto benim değil arkadaşımın
  • Egeaya 125 bin verip nasıl uyuyacaksınız civic orta paketi 120ye veriyorlardı. Egeanın ederi 100bindir fazlasını verenle muhattap olunmaz. O fiyatlara konforlu güzel araçlar alınır kullanılır.

• wishmaster12 kullanıcısına yanıt
    Var ama iki ay kullan yüz bine satamazsın, çok değer kaybediyor sıfırdan bu fiat reno...
    Asker indirimi falan indirimi filan indirimi varsa alınır yoksa o arabayı filo vs derken zaten yüz binin altına satıyorlar muhtemelen. Bireysel alınmaz.
    O yüzden alınmaz.

• Ben de aynı şekilde hurda benden 2019 Egea HB otomatik 1.6 e torq s design almayı düşünüyordum aralıkta. Şu an 120bin diyorlar. Herkes fiat alınmaz falan diyor. Konu açacaktım ama burada var buraya yazayım.

Arkadaşlar ne var benim bu göremediğin şu egealarda? Boy 1.93 rahat sığdım. İçi dolu, 0, tipi güzel, güvenlik önlemleri yeterli.

Varsa öneriniz biz de yararlanalım. Kriterler: Otomatik, güzel dizayn ve HB olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Ben de aynı şekilde hurda benden 2019 Egea HB otomatik 1.6 e torq s design almayı düşünüyordum aralıkta. Şu an 120bin diyorlar. Herkes fiat alınmaz falan diyor. Konu açacaktım ama burada var buraya yazayım.

Arkadaşlar ne var benim bu göremediğin şu egealarda? Boy 1.93 rahat sığdım. İçi dolu, 0, tipi güzel, güvenlik önlemleri yeterli.

Varsa öneriniz biz de yararlanalım. Kriterler: Otomatik, güzel dizayn ve HB olması.
    Forumdaki gruplara (fiatçılar, fordcular, vw cular, japoncular v.s.) kalırsanız kendi araçları dışında hepsi çöp, teneke, tu kaka.

Bütçeniz ve kriterleriniz dahilinde gidin bayilere, bütçenizin yettiği araçları test edin, binin, inin, içine, dışına, bagajına bakın hangisi ihtiyacınızı görüyorsa alın geçin. Nihayetinde 1 milyon ₺ bütçeniz yok, alternatifler belli ve bu fiyat bandında 3 aşağı 5 yukarı tüm araçlar birbiri ile aynı seviyede. Zaten kriterlerinize uyan araç çok az. Ya b sınıfı olacak ya da c sınıfından sadece Egea olur.

Ben de düşük bütçe, sizin ki gibi kesin kriterler ile araç bakarken aynı durumdaydım. Büyük araç olarak Egea HB alabiliyordum sadece ya da ibiza, fabia alacaktım. Gittik ailecek, içine dışına baktık, bagajına baktık ve 4 kişilik aile için ibiza ve fabia yetersiz geldi bize ve Egea HB de karar kıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 26 Ağustos 2019; 12:14:5 >

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada üç araç söyledim, Egea'ya bakmışsınız şimdi sahibinden'den 3'ünden birisinin araç sahibi ile buluşup bir de onları test edin, aklınız yerinize gelir.

• Yürüyen tabut 125 milyar olmuş piyasaya bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam volvo v40 benim hayalimdeki araç
    O fiyata cidden var mı? Diğerlerine de bakacağım kesinlikle.

Edit: Baktım tabi ki de yok 😁

Sadece 129a bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 26 Ağustos 2019; 12:33:59 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim geri bildiriminiz için 👌

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Teşekkür ederim geri bildiriminiz için 👌
    Önemli değil, amacımız birbirimize yardımcı olmak, deneyimlerimizi paylaşmak, siyaha siyah, beyaza beyaz demek. Fiyatlar maalesef çok yüksek, alım gücümüz çok zayıf. Bu nedenle araç alırken çok ince eleyip, sık dokumak gerekiyor.

Egea HB bugüne kadar bizi memnun etti, alırken çok yönlü düşündüm. 5 Yıl / 100.000 km garanti, bakım ve parça maliyeti ve bulunabilirliği, servis yaygınlığını da düşününce (Tabi diğer kriterlere ilave oldu bunlar, asıl kriterler, sorunsuzluk, 4 kişilik ailemin ihtiyacına cevap verecek olması v.s. idi) Egea HB tek alternatif oldu benim için. Maddi yönden rahat olsam tüm samimiyetimle yazıyorum Megane 4 HB vardı aklımda ama epey fark vardı aralarında.

Lokasyon İstanbul olduğu için istanbul ilânı koydum ama istanbul dışı daha ucuzuda var.

V40 alacağınızın farkına varmanız gerekiyor. 5-10.000 eş dosttan borç alınır.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim, Volvo ile Fiat Egeayı kıyaslamıyorum tabi ki ama farkettiyseniz benim verdiğim ilân da sizinki de belirttiğim fiyatı aşıyor. Tabi diğeri daha iyi ama keşke olsa da alsak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.