Bildirim
EGEA KAZASI (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olması gerekeni yapan bir markayı(lambo) bölündü diye egea ile karşılaştırmaktan daha bilgece olduğu kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neden olumune fiat savunuluyor bunca magduriyet varken? koltugu kopan mi kirilan mi kaza yapmadigi halde tekeri kopan mi. demekki var bi sorun arkadasim. neden ille de savunucam diyosunuz? he aileniz, kendiniz tofasdan kazaniyosaniz savunun ona bisey diyemem ama normal vatandassaniz ve alakaniz yoksa tofas ile buna ses cikarmamaniz cok namertce. -
Egea kazası demişsinde araba yok araba nerede. -
quote:
Orijinalden alıntı: pcwolf28
Olması gerekeni yapan bir markayı(lambo) bölündü diye egea ile karşılaştırmaktan daha bilgece olduğu kesin.
Olması gerekeni yapamadığı ortada... Konuyu kullandığın kaba tabirle kişiselleştirmen de tabiatın hakkında gerekli ipuçlarıni veriyor. Selametle.
Bir süperspor aracın bölünme fotoğrafını egea konusuna atıyorsun. Bu araçların üretim amacında zaten sürücüyü maksimum düzeyde korumaya çalışmak var. Motor bölümü kaza anında kendini bırakıyor zaten. Adamlar birleştirme işlemini birkaç vida ile yapıyor sen tutup bölündü diyon, işini iyi yapamamış diyon. Bu araçla onun kazaya karışması bir mi Allah aşkına. Senin gibisine de neden laf anlatmaya çalışıyorum bunu da anlamış değilim. Git şunların üretim videolarını izle de kafana bir şeyler girsin. Ulu orta yerde boş boş konuşup kendini rezil etmezsin en azından...
Belli bir süratten sonra komple çelikden arabaya da binsen fayda etmez. Ama amaç egea kaza yapmış oww yeaaaaa baby diye populizm yapıp ego kasmaksa önünüze geçen yok zaten. -
Satış elemanları , fanboylar , uzanamadığı ciğer mundarcılar , en iyi en sağlam araba benimkiciler,yerli marka ülke kazansıncılar , vs. vs. vs.
Adam akıllı birkaç yorum dışında , forum bu tiplerle dolmuş .
Tek bir fotoğraftan yada videodan destan nasıl yazılır ,bize has bir durum sanırım.
Türk halkının son yıllarda maddi olarak yoksullaşmasından daha tehlikeli olan psikolojik olarak yoksullaşmasıdır.
Kendimizi yoksulluğa öyle alıştırdık ki, paramızın yettiği en ucuz malın en iyisi olduğuna inanmaya başladık.
Üzülerek söylüyorum, sizler de kabul edin.
UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR. BİZ ALIM GÜCÜ DÜŞÜK BİR TOPLUMUZ VE DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE UCUZ OLAN KALİTELİ DEĞİLDİR. -
Egeaa sonuçta nekadar ekmek o kadar köfte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat in motor teknolojisine halaa ulaşamayan markalar var siz halaa fiat i kotuluyorsunuz. Multijet motor teknolojisi ilk 3 e girer . Bu dar kaliplari aşın artık .
quote:
Orijinalden alıntı: emrcnd
Yine gelir şimdi bazıları nasıl çarptığı önemli başka araba olsa aynısı olurdu hatta ikiye bölünmüş golf resmini koyarlar
ama bilmiyorlarki
Teste soktukları Egea HB 6 hava yastığı standart olmasına rağmen 3 yıldızı zor almış Sedan egea da 2 hava yastığı var adamlar teste girecek özel araba üretmiş yine 3 yıldızı zor almış sedan baz modeli teste girseydi 2 yıldız bile alamazdı
Bildiğimiz kuş serisi egea işte
Ölen varsa Allah rahmet eylesin
Biri hariç tüm cümlelerine katılıyorum.
"Teste girecek özel araba üretmelerine rağmen"
Araba firmaları test şirketine araçların parasını verir(çek tarzı bir şey de olabilir). Böylece test şirketleri gider ve istedikleri bayiden(ister istanbuldan ister adanadan ister amerikadan ister almanyadan nerden isterse) araçları temin ederler. Böylece bu özel üretim dediğiniz olayın önüne geçilir.
Ben bu egealarda özellikle sedan olanında normal bir şasi ve normal bir kaporta olduguna inanmıyorum. Açıkçası tamamen kar amaçlı malzemeden kısma olabilir diye düşünüyorum. Yada aceleye falan mı geldide bu kadar dayanıksız oldu anlam veremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yapayım içinde ölme riski olduktan sonra iyi motoru ? Olay Fiat o kötülemek onu bunu kötülemek değil. Güvenlik testini 5 yıldızla geçemeyen arabaların satışına müsaade etmeyeceksin. Hiç trafik kazası geçirdiniz mi ? Ben geçirdim 2008'de. Hatalı üretim lassa lastik yüzünden 3 takla attık 140'la giderken. Araba Connect idi, araba sağlam ama bu sağlamlık yolcuya yansımıyor darbe absorbe edecek bir şey yok darbe direkt olarak içeriye yansıyor. Kazadan sonra araba hala taş gibiydi ama biz kötü durumdaydık. Benim sol kaburgam içeri çöktü babamın boynu çatladı yanımızda ki adamın beli 6 yerinden kırıldı. Ama siz bu mantıkla kaza sonrasını görseniz sağlam arabaymış derdiniz motoru bile çalışıyor derdiniz. Fan boyluğu bırakalım lütfen, 13 yıldır Ford kullanıyoruz ben hala piyasada satılan Connect lerin yolcu güvenliği açısından aşırı vasat olduğunu düşünüyorum. (Yeni kasayı tenzih ederek söylüyorum, 1.8tdci lardan bahsediyorum)
Edit : akeza tüm B segment araçların güvenlik testine daha iyi tabi tutulmaları ve güvenlik testini geçemeyrn arabaların satışına ambargo konulmalı. İnsan canı hepsinden daha kıymetlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 24 Mayıs 2017; 16:58:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tipik fason Koç üretimi.
Koç'un hiçbirşeyi alınmaz. -
yüksek ihtimalle bu araç kamyona arkadan çarpmış. muayenede mecbur tuttukları muhafaza demirini keşke trafiktede mecbur tutsalar. touareg görmüştüm bu şekilde kaza yapan, tavan bagaj kapağına kadar katlanmıştı ve araç kan içindeydi.
egea sağlam bir araç değil, fiat punto ve bravo gibi 5 yıldızı zorlamış araçlardan sonra hayal kırıklığına uğrattı. bu sene de doblo 2 yıldız almıştı yanlış hatırlamıyorsam oda hayal kırıklığına uğrattı. fiat ekonomi sınıfı araçların içinde sevdiğim bir araç, silkelenip kendilerine gelmeleri lazım artık. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.Avcı
Türk halkının son yıllarda maddi olarak yoksullaşmasından daha tehlikeli olan psikolojik olarak yoksullaşmasıdır.
Kendimizi yoksulluğa öyle alıştırdık ki, paramızın yettiği en ucuz malın en iyisi olduğuna inanmaya başladık.
Üzülerek söylüyorum, sizler de kabul edin.
UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR. BİZ ALIM GÜCÜ DÜŞÜK BİR TOPLUMUZ VE DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE UCUZ OLAN KALİTELİ DEĞİLDİR.
Aynen öyle. Ford'un bazı modelleri hariç Koç üretimi arabaların alayı fasondur. -
quote:
Orijinalden alıntı: memo84
Satış elemanları , fanboylar , uzanamadığı ciğer mundarcılar , en iyi en sağlam araba benimkiciler,yerli marka ülke kazansıncılar , vs. vs. vs.
Adam akıllı birkaç yorum dışında , forum bu tiplerle dolmuş .
Tek bir fotoğraftan yada videodan destan nasıl yazılır ,bize has bir durum sanırım.
Bu forum ekspertiz dolu ayıpsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: yargicc
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
fiat alacağınıza daçya alın daha iyi.iyi modelleri olsa bile tepki gösterin,defolup gitsinler.yıllardır tofaş yüzünden ne ocaklar söndü .
Ocaklar tofas yuzunden degil bizzat insanin kendisi yuzunden soner. Trafik kazaalrinda en buyuk etken %95 ile insandir. Heleki bu kazayi baz alip egea soyle boyle demek tamamen coluk cocuk isidir. Evet egeanin guvenlik noktasinda rakiplerinden eksiklikleri var ama bu demek degilki egea kagit gibi arabadir.
Ayrica dacia ile karsilastirmak ilginc olmus fanatiklige gerek yok. Kaza her aracla olabilir, heleki bu tarz kazalar allah korusun ncap hava yastigi falan dinlemez.
Ben 17 aydir egea kullaniyorum ve son derece memnunum.
Abi avatarın bile Egea, kalkmış fanatikliğe gerek yok diyorsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X