Şimdi Ara

EGEA KAZASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
9.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim egeayle ne ilgisi var tamam şase önemli, burda öne çıkan tek şey hız olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGEA KAZASI EGEA KAZASI

Biri Ford Edge Diğeri Fiat egea aradaki farklara bakın biri 5 yıldız diğeri 4 yıldız nerelerden puan kırmış bakmak lazım.Çarpışma sonuçları ortada Edge nin çarpişması sonuçları egea ile hemen hemen aynı

• Forumdaki mühendisler toplanmış yine.

Tırın altına girip dorseye kafa atınca anlarsınız altınızdaki BEEŞŞ yıldızlı arabanın ne olduğunu.

https://www.facebook.com/ankaracevirme/photos/a.347085215436865.1073741828.347078512104202/1168043230007722/?type=3&theater
  • Size o kadar dedik tabut alıyorsunuz diye dinlemediniz. Yok çok hızlı çarpmıştır diyenler olucak da normal bir arabanın bu hale gelmesi için en az 350 400km hıza ulaşması lazım. Hayır motor desen belli yokuşaşağı bile 250 yapamaz. Demekki arabada bir sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Size o kadar dedik tabut alıyorsunuz diye dinlemediniz. Yok çok hızlı çarpmıştır diyenler olucak da normal bir arabanın bu hale gelmesi için en az 350 400km hıza ulaşması lazım. Hayır motor desen belli yokuşaşağı bile 250 yapamaz. Demekki arabada bir sorun var.

150km/s hız yeterli aracın bu hale gelmesi için, altınızdaki mercedes bile olsa ölüyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Size o kadar dedik tabut alıyorsunuz diye dinlemediniz. Yok çok hızlı çarpmıştır diyenler olucak da normal bir arabanın bu hale gelmesi için en az 350 400km hıza ulaşması lazım. Hayır motor desen belli yokuşaşağı bile 250 yapamaz. Demekki arabada bir sorun var.

150km/s hız yeterli aracın bu hale gelmesi için, altınızdaki mercedes bile olsa ölüyosunuz

Bence pek mümkün değil hocam. Alüminyum folyo bile 150yle duvara çarpsa bu hale gelmez.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Her otomobil demeyelim de bazıları diyelim, çoğu diyelim fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Yine gelir şimdi bazıları nasıl çarptığı önemli başka araba olsa aynısı olurdu hatta ikiye bölünmüş golf resmini koyarlar

ama bilmiyorlarki

Teste soktukları Egea HB 6 hava yastığı standart olmasına rağmen 3 yıldızı zor almış Sedan egea da 2 hava yastığı var adamlar teste girecek özel araba üretmiş yine 3 yıldızı zor almış sedan baz modeli teste girseydi 2 yıldız bile alamazdı

Bildiğimiz kuş serisi egea işte

Ölen varsa Allah rahmet eylesin

neden her mesajda vag grubunu koruyan bir hale geliyorsunuz anlaşılır gibi değil.mesajlarınızı takip ediyorum geneli böyle.
    üstelik daha hiç bir şey yazılmamışken.
    imzanızdaki marka ve onun köşe savunma koruması gibi..
    ilginç.bir durum.
    bu kazada bir vag modeli olsaydı sizce durum farklı mı olurdu..

cevap hayır oda bu hale gelirdi..

bu fanatizmi bir kenara bıraksak.ona teneke buna eğilmez bükülmez isveç çeliği durumlarıda ayrı bir empati yoksunluğu..

aracın genel test değerlerinde aldığı puanlar

bu tip ekstrem kazalarda kıstas değildir.

bunun hangi markada olduğu,aracın bilmem kaça bölündüğü durumları her markadan olabilir.

bu resimler bir şeyleri kanıtlamaz kısaca.

ego tatmini bırakalım derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Yine gelir şimdi bazıları nasıl çarptığı önemli başka araba olsa aynısı olurdu hatta ikiye bölünmüş golf resmini koyarlar

ama bilmiyorlarki

Teste soktukları Egea HB 6 hava yastığı standart olmasına rağmen 3 yıldızı zor almış Sedan egea da 2 hava yastığı var adamlar teste girecek özel araba üretmiş yine 3 yıldızı zor almış sedan baz modeli teste girseydi 2 yıldız bile alamazdı

Bildiğimiz kuş serisi egea işte

Ölen varsa Allah rahmet eylesin

neden her mesajda vag grubunu koruyan bir hale geliyorsunuz anlaşılır gibi değil.mesajlarınızı takip ediyorum geneli böyle.
    üstelik daha hiç bir şey yazılmamışken.
    imzanızdaki marka ve onun köşe savunma koruması gibi..
    ilginç.bir durum.
    bu kazada bir vag modeli olsaydı sizce durum farklı mı olurdu..

cevap hayır oda bu hale gelirdi..

bu fanatizmi bir kenara bıraksak.ona teneke buna eğilmez bükülmez isveç çeliği durumlarıda ayrı bir empati yoksunluğu..

aracın genel test değerlerinde aldığı puanlar

bu tip ekstrem kazalarda kıstas değildir.

bunun hangi markada olduğu,aracın bilmem kaça bölündüğü durumları her markadan olabilir.

bu resimler bir şeyleri kanıtlamaz kısaca.

ego tatmini bırakalım derim.

Ben bu konuda nerede VAG Gurubunu savundum dünya FİAT ve VAG Grubu araçlardan mı ibaret

vag almayabilirsiniz saygı duyarım Renault gibi iyi markalarda var (Megane,Laguna şimdiki Talisman vs bir çok modeli var güvenlik sorunu olmayan)

Ben ilk mesajda yazdım zaten görüşümü adamlar direk test için özel araç üretmiş bana açıklarmısınız

İlk sedan çıktı egea teste girmedi 1 yıl sonra

HB çıktı HB de 6 hava yastığı baz donanımda standartken Sedan da 2 hava yastığı standart bana açıklarmısınız sedan olunca 6 hava yastığı gerekmiyor mu niye sedana özel 2 yastık var.

Egea çıkar çıkmaz test olmadan benim yine mesajlarım vardı 5 yıldız alamaz güvenlik sorunu var diye bir kaç üye 5 yıldız alınca hepinizin ağzı kapanacak falan diyordu ama olmadı 6 hava yastığı donanımı ile 3 yıldızda kalan egea 2 hava yastığı ile 2 yıldızı garantilemişti bence sedan modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Mayıs 2017; 1:58:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

fiat alacağınıza daçya alın daha iyi.iyi modelleri olsa bile tepki gösterin,defolup gitsinler.yıllardır tofaş yüzünden ne ocaklar söndü .

Ocaklar tofas yuzunden degil bizzat insanin kendisi yuzunden soner. Trafik kazaalrinda en buyuk etken %95 ile insandir. Heleki bu kazayi baz alip egea soyle boyle demek tamamen coluk cocuk isidir. Evet egeanin guvenlik noktasinda rakiplerinden eksiklikleri var ama bu demek degilki egea kagit gibi arabadir.

Ayrica dacia ile karsilastirmak ilginc olmus fanatiklige gerek yok. Kaza her aracla olabilir, heleki bu tarz kazalar allah korusun ncap hava yastigi falan dinlemez.

Ben 17 aydir egea kullaniyorum ve son derece memnunum.

Abi avatarın bile Egea, kalkmış fanatikliğe gerek yok diyorsun.

İnsanin kullandigi arabayi avatari yapmasi fanatiklikse senin ve yorumunu begenen 4 kisinin oncelikle fanatiklik nedir ogrenmesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    EGEA KAZASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

EGEA KAZASI

EGEA KAZASI
    EGEA KAZASI

• quote:

quote:

EGEA KAZASI

EGEA KAZASI
    EGEA KAZASI

bana bunları neden alıntıladın şimdi anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

EGEA KAZASI

EGEA KAZASI
    EGEA KAZASI

Sen niye alıntıladıysan beni bende ondan dolayı alıntıladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Mayıs 2017; 15:53:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

EGEA KAZASI

EGEA KAZASI
    EGEA KAZASI

sen 3 yıldızlı oldugunu sölemişsin bende 4 yıldız oldugunu gösterdim. Ama ben toyota, megane kalitesiz araba demedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EGEA KAZASI

EGEA KAZASI
    EGEA KAZASI

sen 3 yıldızlı oldugunu sölemişsin bende 4 yıldız oldugunu gösterdim. Ama ben toyota, megane kalitesiz araba demedim.

Egea baz donanım 3 yıldız bir araçEGEA KAZASI

Megane ve Corolla full donanım teste girmemesine rağmen 5 yıldız

rakipleri 5 yıldız alırken 3 yıldız alan bir marka varsa o araç vasat bir araç demektir yaşanan kazalardan belli oluyor zaten

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Egea'nın onlarla rakip olduğunu nereden çıkarttın. Birbirine rakip araçlar değiller ki. fiat Türkiye pazarı için sürekli kullan at mantığıyla araçlar üretir. Yoksa fiat ile toyotayı karşılaştırmak cahilliktir.

Egeanın rakipleri 301, clio, c-elysse felandır. Lütfen önce araştır sonra yorum yap
  • quote:

Egea'nın onlarla rakip olduğunu nereden çıkarttın. Birbirine rakip araçlar değiller ki. fiat Türkiye pazarı için sürekli kullan at mantığıyla araçlar üretir. Yoksa fiat ile toyotayı karşılaştırmak cahilliktir.

Egeanın rakipleri 301, clio, c-elysse felandır. Lütfen önce araştır sonra yorum yap

İşte burada sıkıntı var

B sınıfı diyince ortalık ayağa kalkıyor yok C sınıfı nasıl B sınıfı dersiniz diye sıkıntı burada başlıyor.C sınıfı olarak sayarsak diğer C sınıfı araçların çok altında kalıyor her konuda.

301,clio veya c-elysse mi derseniz Egea tercih edilebilir güvenlik olarak bunlardan daha iyidir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Mayıs 2017; 16:13:49 >
  • quote:

quote:

İşte burada sıkıntı var

B sınıfı diyince ortalık ayağa kalkıyor yok C sınıfı nasıl B sınıfı dersiniz diye sıkıntı burada başlıyor.C sınıfı olarak sayarsak diğer C sınıfı araçların çok altında kalıyor her konuda.

301,clio veya c-elysse mi derseniz Egea tercih edilebilir güvenlik olarak bunlardan daha iyidir diye düşünüyorum

Egea'nın sedanları b sınıfı hactbackleri c sınıfı olarak geçer. C segmentine girmeside boyutlarından dolayı.

Aslında egea, yeni clio, 301, c-elysse b sınıfı olamayacak kadar büyük, c sınıfı olamayacak kadarda küçük araçlardır. Bunlar günümüzde B+ sınıfı diye geçen (resmiyette böyle bir şey yok) araçlardır. Amaçları konforlu ve güvenli araba üretmek değil, ekonomik ve uzun ömürlü araçlar üretmektir.

Senin örnek verdiğin megane ve toyotayı bu araçlarla aynı amaçlar kullanamazsın. İşletme maliyetlerini artırır.

Yani kısaca basit ve sadece iş görsün yeter araçlarıdır.

• quote:

quote:

İşte burada sıkıntı var

Clio değil de Symbol diyelim. Zira clio 5 yıldızlı bir araç. Bir de 2015 sonrası değerlendirmelerle öncesi değerlendirmeler bir değil. Egeanın puan kaybettiği noktalarda mevcut corolla ve mevcut clio da başarısız olabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.