Şimdi Ara

Egea mı yoksa i20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100bin kmye kadar. İki-üç parça boyalı 2015-2017 model 1.2 motor jump i20 ler var.

Diğer seçenekte

100bin km'ye kadar. İki-üç parça boyalı 2015-2017 model 1.4 motor easy egealar.

Bagaj takıntım yok. Ufak ya da büyük olması çok elzem değil. İkisi de aklımı çeliyor. Sizce hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aslında segmentmiş şuymuş buymuş bakmaya ben şahsen çok gerek duymuyorum . Zamanında ben de benzer bir ikilimde kalıp egea tercih etmiştim . Tercih etme nedenim de nasılsa ikisi de boş , nasılsa 2 si de manuel , nasılsa 2 si de benzinli , güvenlik desen 3-5 ne fark edebilir şeklinde çok da fark olmadığını düşünmüştüm .

Egeanın da parçası ucuz , ustası çok yanı sıra da büyük araba bana daha cazip geldi . Egea tercih ettim .

Size egea ya da şu demek haddime değil ama kendi bakış açımın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum . Başka bir arkadaşım da bu tarz ikilemde hb aracı seçti . Kendi büyük arabayı süremem gibi bir düşünceye kapıldı ve gitti.
    quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

B segmenti hee egea severler C segmenti diye geçinebilir problem değil..

Araç segmentleri net kalıplar olmasa da temel olarak boyutlara ve ağırlığa göre belirleniyor. Egea B segmente göre iri bir araç. Hatta boyut olarak tam bir C sınıfı. Kalite ayrı bir şey kaliteye göre segment belirlersek Premium C, Premium D gibi segment ifadeleri olmazdı, BMW 1 serisi direkt D segment olurdu mesela ama bildiğimiz D segment arabalar ile aynı ihtiyaca cevap veremezdi.

Bu bağlamda Egea C sınıfı oluyor. Kalite olarak B sınıfı seviyesinde olması, BMW 1 serisini D segment yapmadığı gibi Egea'yı da B segment yapmaz.

Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 mi, Fiat Egea mı: Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Yeni bir araba satın almayı düşünüyorsan Hyundai i20 ve Fiat Egea, çokça karşılaştırılan iki popüler modeldir. Bu kapsamlı kılavuzda, bu iki seçeneğin özelliklerini, performansını, konforunu ve fiyatını karşılaştırarak bilinçli bir karar vermene yardımcı olacağız.

Tasarım

• Hyundai i20, dinamik hatları ve sportif tasarımıyla modern ve şık bir görünüme sahiptir.
    • Fiat Egea ise daha geleneksel bir tasarıma sahiptir ve hem sedan hem de hatchback seçenekleriyle gelir.

Performans

• i20, 1,2 litrelik benzinli veya 1,5 litrelik dizel motor seçenekleri sunar.
    • Egea, 1,4 litrelik benzinli veya 1,6 litrelik dizel motor seçenekleriyle daha geniş bir motor yelpazesine sahiptir.
    • Egea'nın dizel motoru, i20'den daha fazla tork sunarak daha iyi yakıt verimliliği ve daha iyi çekiş sağlar.

Konfor ve Özellikler

• Hem i20 hem de Egea, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemleri, klima ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi gibi standart özelliklerle gelir.
    • Egea, i20'ye kıyasla daha geniş bir iç mekana sahiptir ve bu da onu aileler için daha pratik bir seçim haline getirir.
    • i20, gelişmiş güvenlik özellikleriyle daha yüksek bir güvenlik puanına sahiptir.

Fiyat

• Hyundai i20, Fiat Egea'dan daha pahalıdır, ancak standart olarak daha fazla özellik sunar.
    • Egea, daha uygun bir fiyata daha temel bir araç arayanlar için iyi bir seçenektir.

Karar

• Hyundai i20, modern tasarımı, güçlü performansı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle sportif ve şık bir seçimdir.
    • Fiat Egea, geniş iç mekanı, uygun fiyatı ve yakıt verimli dizel motoru ile pratik ve ekonomik bir seçimdir.

Sonuç olarak, {hyundai i20 mi fiat egea mı} sorusunun cevabı, {egea mı i20 mi} kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Modern bir araç ve güçlü performans arıyorsan {i20 mi egea cross mu} i20 daha iyi bir seçenektir. {fiat egea mı hyundai i20 mi} Uygun fiyatlı ve pratik bir araç arıyorsan {i20 mi egea mı} Egea daha iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biri b diğeri C sınıfı. Çok fazla kafa yorulacak birşey yok.

• eski kasa i20 alacaksanız iç plastik aksamı çizilir kötü görüntü oluyor 2011 olanı 5 yıl kullandım 2015 kasası daha kalitelidir ama 1.2 motorun kalkışlarda titreme sorunu var egea alacaksanız da klima kazanı problemi olan araçlar var alabiliyorsanız hb egea daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni kasa i20 içinden geçer. ama elite, cam tavan alın.

• Egea mı C segmenti ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egea alır geçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

yeni kasa i20 içinden geçer. ama elite, cam tavan alın.

Elite cam tavanlilar bu fiyatta yok maalesef hocam. Jump nasıl acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Fluence mi egea mı?
    9 yıl önce açıldı
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aslında segmentmiş şuymuş buymuş bakmaya ben şahsen çok gerek duymuyorum . Zamanında ben de benzer bir ikilimde kalıp egea tercih etmiştim . Tercih etme nedenim de nasılsa ikisi de boş , nasılsa 2 si de manuel , nasılsa 2 si de benzinli , güvenlik desen 3-5 ne fark edebilir şeklinde çok da fark olmadığını düşünmüştüm .

Egeanın da parçası ucuz , ustası çok yanı sıra da büyük araba bana daha cazip geldi . Egea tercih ettim .

Size egea ya da şu demek haddime değil ama kendi bakış açımın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum . Başka bir arkadaşım da bu tarz ikilemde hb aracı seçti . Kendi büyük arabayı süremem gibi bir düşünceye kapıldı ve gitti.

• Genişlik diyorsan net egea hocam burda karar senin beklentilerinle alakalı

• 6 yıldan beri i20 kullanıyorum, hiç yolda bırakmadı. Herşey orijinal duruyor. Dediğiniz yıllarda 1.2 motor o kasaya az geliyor.

• Egea f segment rakipleri Mercedes s Rolls Royce gullinan gibi luxury otomobiller olmasına rağmen adam İ20 ile karşılaştırıyor kafayı yicem ??

• quote:

Egea mı C segmenti ?

Ne peki söyle de öğrenelim kral.

• I20 guzel ve sorunsuz arabadir. Temiz bulursanız memnun kalirsiniz

• Arkadaşlar ben segmente takılmıyorum. Konuyu okursanız anlarsınız. A-b-c segment gibi şeylere takılmayın. Çoğu sorduğum sorudan uzak yanıtlar vermiş. Maks 120bin bütçeye hangisini tercih edebilirim. Az yakıt avantajı ile i20 daha ağır basıyor. Konfor ve yaşam alanı olarak ikisi arasında çok fark var mı onu merak ediyorum. Bagaj önemli değil. Yaşam alanı, konfor önemli.

• B segmenti hee egea severler C segmenti diye geçinebilir problem değil..

• Vallaha hocam egeada güzel i20de güzel ancak egeanın yağ yakma sıkıntılarını vs görüyoruz. Birde hyundai araçlar baya sorunsuz oluyor bir tandığım baya uzun bir süre kullandı i20 1.2 jump modelini güzel araçtı çekişi fena değil yakıtı çok güzeldi. Ben yeriniz de olsam i20 tercih edrdim nasılsa sizin için bagaj vs önemli değilmiş. İkiside piyasa aracı zaten.

• quote:

B segmenti hee egea severler C segmenti diye geçinebilir problem değil..

Araç segmentleri net kalıplar olmasa da temel olarak boyutlara ve ağırlığa göre belirleniyor. Egea B segmente göre iri bir araç. Hatta boyut olarak tam bir C sınıfı. Kalite ayrı bir şey kaliteye göre segment belirlersek Premium C, Premium D gibi segment ifadeleri olmazdı, BMW 1 serisi direkt D segment olurdu mesela ama bildiğimiz D segment arabalar ile aynı ihtiyaca cevap veremezdi.

Bu bağlamda Egea C sınıfı oluyor. Kalite olarak B sınıfı seviyesinde olması, BMW 1 serisini D segment yapmadığı gibi Egea'yı da B segment yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Vallaha hocam egeada güzel i20de güzel ancak egeanın yağ yakma sıkıntılarını vs görüyoruz. Birde hyundai araçlar baya sorunsuz oluyor bir tandığım baya uzun bir süre kullandı i20 1.2 jump modelini güzel araçtı çekişi fena değil yakıtı çok güzeldi. Ben yeriniz de olsam i20 tercih edrdim nasılsa sizin için bagaj vs önemli değilmiş. İkiside piyasa aracı zaten.

Çok teşekkür ederim hocam. Tam olarak aradığım cevaplardan birisi oldu bu.

• Egea 1.2 motor i20 ye göre çok daha kolay satar. Ben olsam egea alırdım. Ha diğeri de 1.4 olur o zaman konuşulabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Elite cam tavanlilar bu fiyatta yok maalesef hocam. Jump nasıl acaba.

Alıntıları Göster

2015 yılında sıfır cam tavanlı elite benzinli eşime aldım. Çok memnun kalarak iki yıl kullandık sattık. B sınıfı araç alacak olsam gözüm kapalı i20 alırım yine. Ancak otomatik alınacak olursa turbolu olan tercih edilmeli. Eski nesil motor ve otomatik şanzıman çok yakıyor. Jump olan boş sayılır, sanırım çelik jant bile yok. Ama kasası, sorumsuzluğu yeter. Dizel ise zaten tercih edilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.