Şimdi Ara

Egea Multijet alacak olsanız Lounge düz vites mi? Urban Otomatik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Otomatik olmazsa olmazınız değilse, servis garantisi devam edeni tercih edin. Öte yandan FB kulübünde taksici üyeler var, 250-300 bin km de mj2 motorlarına sorunsuz, taş gibi diyorlar. Urban donanım olarak loungeden çokta geri değil. Ama Easy yanlarına yaklaşamaz, her şeyi geçtim hava yastığı 2 adet easy de. Bu bile alınmaması için yeterli sebep.
    İlla otomatik şart değil, bugüne kadar hep manuel kullandım, önemli olan araç sıkıntısız olsun.
  • şahsen manuel lounge donanımı tercih ederdim. çünkü otomatik bir tık da olsa tüketimi artıracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Otomatik olmazsa olmazınız değilse, servis garantisi devam edeni tercih edin. Öte yandan FB kulübünde taksici üyeler var, 250-300 bin km de mj2 motorlarına sorunsuz, taş gibi diyorlar. Urban donanım olarak loungeden çokta geri değil. Ama Easy yanlarına yaklaşamaz, her şeyi geçtim hava yastığı 2 adet easy de. Bu bile alınmaması için yeterli sebep.
    Birde aklıma takılan, sıfır benzinli 1.6 etorq olana mı baksam diye de düşünmüyor değilim.
    70 küsür binde, 1.6 dizel lounge paket mi? Şartlarımı çok zorlayıp, sıfır 90bin lira ya bütçeyi çıkarıp 1.6 otomatik urban pakete olanımı düşünsem. 20küsür bin farka değer mi? bu beni maddi açıdan zorlar gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

şahsen manuel lounge donanımı tercih ederdim. çünkü otomatik bir tık da olsa tüketimi artıracaktır.
    Otomatiğin fabrika verisi daha düşük, stop start'ın da katkısı vardır tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Birde aklıma takılan, sıfır benzinli 1.6 etorq olana mı baksam diye de düşünmüyor değilim.
    70 küsür binde, 1.6 dizel lounge paket mi? Şartlarımı çok zorlayıp, sıfır 90bin lira ya bütçeyi çıkarıp 1.6 otomatik urban pakete olanımı düşünsem. 20küsür bin farka değer mi? bu beni maddi açıdan zorlar gerçi.

Alıntıları Göster
    2.elde avantajlı sıfır ayarında araçlar var benzinli otomatik olarak, ben onlara bakardım sıfır yerine.

Ama dizel olan içinize sindiyse alın geçin, torku yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2.elde avantajlı sıfır ayarında araçlar var benzinli otomatik olarak, ben onlara bakardım sıfır yerine.

Ama dizel olan içinize sindiyse alın geçin, torku yeter

Alıntıları Göster
    Max 70bin bütçe koydum kendime.
    Malum sitede, bu bütçeye göre ne alabilirim diye tarama yaptım, kredi çekeceğim için 2015 model ve üstü olarak seçtim km olarakta 75bin ve altı olarak seçtiğimde,
    Dizel olarak, flunce ler çıkıyor otomatik ve düz ama hasar kayıtlı değişeni Olanlar çıkıyor bu fiyata, c-elleys ler çıkıyor 301 ler çıkıyor, Dacia stepway ve egea lar çıkıyor genelde olarak, benzinli olarak 208 ve İbiza, astra gibi araçlar çıkıyor, benzinli otomatik ama değişenli, boyalı hasar kayıtlı.
    Bu baktığım, 68 bin e anlaştığım egea mantıklı geliyor tek kafama takılan km biraz daha düşük olsa, daha düşüklerine baktığımda fiyat 7-8 bin artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.