Bildirim
Egea üretimi 11 ay içinde sonlanıyor- Egea bantlara veda ediyor
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2024 te Tofaş’ın üretimi %40 civarı düşmüş zaten. Altın yumurtlayan ve en fazla kâr oranına sahip Egeayı da bitirerek fabrikayı kapatacak veya devredecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayısta Cross limited almıştım 2 sene binip satma niyetindeydim. Yaz aylarında satmayı planlıyorum şimdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
2024 te Tofaş’ın üretimi %40 civarı düşmüş zaten. Altın yumurtlayan ve en fazla kâr oranına sahip Egeayı da bitirerek fabrikayı kapatacak veya devredeceklerÇare Cherygül o zaman.
Arizzo 6 1.5 atmosferik, CVT'lisi de var.
Tüpçüler bakın hele beğenirseniz söyleyelim Chery'ye aylık 10 bin sarsınlar.
-
Doblo D3 gibi 15 senelik Berlingo ya Fiat logosu koyup getirmezler umarım.
C4X'e Fiat logosu koyup başka araç diye yedirme girişimleri olabilir en kötü ihtimal o olur.
C3'ü Panda, C3 Aircross'u Frontera diye satmaya çalışıyorlar.
-
Egea zaten bir türlü yaranamadı bu millete...üretimi bitsin de kurtulalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiat punto gibi sevilen modeli yok ettiler model devamlılığı hiç yok ilğinç firma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 14 Ocak 2025; 17:45:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber iki yıl öncenin haberi. Fio bitti evet Doblo Psa ya katıldı Egea ise şuan Fiatın lokomotifi. Yeni kasa ile devam etmeleri zaten gerekir artık ama biteceğini yada isminin değişeceğini düşünmüyorum.
-
C4 ile gelecek diye bir duyum almıştım ama kaynağı hatırlamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Egea zaten bir türlü yaranamadı bu millete...üretimi bitsin de kurtulalım.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X