piknikte mangalı yakamaz evde ampulu takamaz kimseye bi katkısı olmayan goddiklerin işidir kötülemek Goddikliği bırakın şükür edin goddikler!!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EGEA'yı eleştirme ( Ana Konu) (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İş yerinde Egea kullanıyorum bana C segment hissini vermiyor. Sıfır arabaya karşı birisiyim. Ama 135k varsa cebimde giderim gerekirse 4-5 yaşında baz donanımlı 2.el, C SEGMENT tadını veren araba araştırırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: vural_kral
İş yerinde Egea kullanıyorum bana C segment hissini vermiyor. Sıfır arabaya karşı birisiyim. Ama 135k varsa cebimde giderim gerekirse 4-5 yaşında baz donanımlı 2.el, C SEGMENT tadını veren araba araştırırım.hayatı hissederek yaşayan bir arkadaşsın. güzel ifade.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 14 Ocak 2021; 23:54:0 > -
C sınıfının giriş seviyesi için egea diyebiliriz , tabikide tam olarak bir C sınıfını yansıtamaz. Fiyat/Performans aracı
-
Lan dolar 8.5 tl iken 107.000 yl'di bu araç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
honda'yı hiç sorma sede dandik gıytırık bir şey
-
Diğer arabalarin sıfırlarina gücü yetmeyen Fakir arabası diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 15 Ocak 2021; 0:12:46 > -
telefonlar olmuş 15-20 bin tl boş yere eleştirip durmayın bence
-
Eleştirmek için konu açılmış yine övmüşler adam leondan iyi demiş :))) herkes gibi bende kullandım iş gereği 1.3 dizelini b segmenti rezalet bir araç hatta size şöyle söyleyim sıfır egea parasına 2004 model avensis aldım o kadar rezil bir araba:))
Pes :)quote:
Orijinalden alıntı: farate
Egea 2018 hb urban var bende çok şükür
Arkadaşımın leonu var net benim aracın keyfi yok o araçta
Ne beklediğine bağlı ben seviyorum severek kullanıyorum -
Şirket aracı olarak sıfır km geldi yaklaşık 1 ay kullandım 100/120 km hızlara çıktığında aracın içindeki rüzgar sesi tornadoyu çağrıştırıyor tropikal bir araba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnHerbokolog -- 14 Ocak 2021; 23:27:4 > -
egea deyip tipo görseli koymak
-
Olumsuz yorumların çoğu Easy paket kullananlardan geliyor.
Normaldir,o paketten kırpabildikleri kadar kırpmışlar.
Değerlendirmek için Urban,Urban Plus,Lounge,Lounge Plus esas alınır.
Yok ben bu paketleri kullanarak bunu söylüyorum diyorsanız Mercedes E filan aracınız vardı.
Keza Egea yalıtım olarak sınıfının en iyilerinden.
Kullanılan yalıtım malzemeleri,Akustik Camlar D sınıfı araçlarda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 15 Ocak 2021; 0:44:56 >
Neden eleştirildiğinin söyleyeyim size bu söylediklerim genelde Fiat markası sahiplerinde çok dikkatimi çekiyor. Aldıkları arabaların ucuz olduğu gerçeği ile yüzleşmek istemedikleri için mükemmel, muhteşem, harika hatta daha ileriye gidip bu varken insanlar neden daha üst segment araba alır diyenleri gördüğü içindir. Nedendir bilinmez bu markanın sahipleri ucuz olduğu için aldık yerine bundan daha iyisi yok ondan düşüncesinde olduğu için eleştiri alıyor olabilirler :)
-
Bi admin yokmu şu başlığı düzeltecek?? Eleştime nedir? 3-4 gündür düzeltmedi adam.
quote:
Orijinalden alıntı: fakiramaseksi
Eleştirmek için konu açılmış yine övmüşler adam leondan iyi demiş :))) herkes gibi bende kullandım iş gereği 1.3 dizelini b segmenti rezalet bir araç hatta size şöyle söyleyim sıfır egea parasına 2004 model avensis aldım o kadar rezil bir araba:))heybetini gizli tut yiğidim. arkadaşlar bindikleri arabayı safkan araba sanıyorlar.
-
2017 sıfır model egea 1.3 multjetim var gayet konforlu ve sıkıntısız bir araç 3 yıldır banamısın demedi.. düzenli bakıma gidiyorum..
-
Tanıdık birinden alınıyorsa tercih edilebilir evet ama kaç kişi araba alırken tanıdıktan alabiliyor ki? eğer piyasa aracıysa 200 bin kmye gelene kadar 20 kere el değişmiştir o araç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X