Ingilterede en cok deger kaybeden araba fiat egea / Tipo.. Yazikk... Acaba neden ?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EGEA'yı eleştirme ( Ana Konu) (7. sayfa)
-
-
yüksek kuş serisi kalitesinden hocam :)
-
Kuş serisiyle mukayese edilecek araç değil, Euroncap'te gayet iyi puanı olan bir araç, puanları genel olarak elektronik desteklerden gitmişti. 1.6 mj zaten çok güzel bir motor. Kuş serisi kaç yıllık Regata'nin ülkeye getirilmesiyle üretilmişti yani zamanından çok daha eski bir aracti. Bu araç ise gayet güncel. -
Yorumların yarısı 1.6 dizel motorunu övüyor çok hızlı diye. Avrupalılar gülmekten okuyamazlar burayı, adam 1.6 dizel motoru övüyor yok selektör atarmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pbmaxIngilterede en cok deger kaybeden araba fiat egea / Tipo..
Yazikk... Acaba neden ??
İlginç alamanyada da en az sorun çıkaran araç seçildi
ingilterede burada tutulmayan kadjar ve captur da yok satıyor
duster ve sandero da çok satıyor
-
Hocam sanırım 1.3 dizel olanı. Çok fazla şikayet almıyor gibi onlar. Ama 1.4 benzinli için çok söylenen var.
-
Sen Türkiye'de yaşıyorsun
Yurtdışıyla kıyaslayıp durmayın .
Boş konuşmak seninki konuşmak için konuşmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*Yorumların yarısı 1.6 dizel motorunu övüyor çok hızlı diye. Avrupalılar gülmekten okuyamazlar burayı, adam 1.6 dizel motoru övüyor yok selektör atarmış.
Aracınız kaç hp?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212yüksek kuş serisi kalitesinden hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*Yorumların yarısı 1.6 dizel motorunu övüyor çok hızlı diye. Avrupalılar gülmekten okuyamazlar burayı, adam 1.6 dizel motoru övüyor yok selektör atarmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende zaten onu yazdım 1.6 olan iyi ama pahalı
1.6da disk olsun bi zahmet 200k paraya ama ucuz olanlarda yok insanlar 130 bine alınıyor diyor da onda yok
-
Yahu siz videoyu izlediniz mi gerçekten ? 2. sırada Audi a8 3. sırada maserati Gt, 6. Sırada Mercedes E var :)))
quote:
Bu ülkede atmosferik çooohgggg sorunsuz motor diye hala çuvalla para verip turbosuz klima açık yokuş çıkamayan araba satıyorlar 1.0-1.2-1.3 vs diye 2020 yılında sıfır km...
Avrupalılar bizim ülkede para verip aldığımız hurda arabaları görseler zaten bi yanlarıyla gülerler 95.000 TL para veriyorsun getz,linea,clio,syombol veriyorlar 2. elde
O beğenmediğin dizel 1.6 motor çoğu 2 katı para verilen markayı madara eder
-
2010 yılında sıfır 1.3 Multijet Grande Punto almıştım...tam 8 yıl sorunsuz bindim(sadece bir kere akü bitti)... -
Ben nedense 5 serisine, E-Class'a vs. binip de vay egea şöyle teneke, şöyle dandik diyen adama denk gelmedim. Egea çöp diye atıp tutanların çoğunun ya bir tofaşı oluyor, ya da o tofaşı alacak bir parası bile olmuyor. Benim genel gözlemim bu.
Herkesin kazancı, maddi durumu bir değil. Adamlar şu zamanda 130.000 TL'ye sıfır araç satıp temel donanımları yeteri kadar koyuyorlar. 130.000 TL'ye sıfır passat getirin de adama alsın. Parasına göre bir araba bu. Aynı paraya 2007 passat alıp da en azından malzemesi kaliteli yeğenim diye ortada gezenler güldürüyor...
Not: EGEA sahibi biri değilim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmxkskBu ülkede atmosferik çooohgggg sorunsuz motor diye hala çuvalla para verip turbosuz klima açık yokuş çıkamayan araba satıyorlar 1.0-1.2-1.3 vs diye 2020 yılında sıfır km...
Avrupalılar bizim ülkede para verip aldığımız hurda arabaları görseler zaten bi yanlarıyla gülerler 95.000 TL para veriyorsun getz,linea,clio,syombol veriyorlar 2. elde
O beğenmediğin dizel 1.6 motor çoğu 2 katı para verilen markayı madara eder
Alıntıları GösterRenault'un anavatanı Fransa'da Clio 5, 1.0 atmosferik 65 beygir motorla satılıyor. Bakın bizde bile 72 beygirle başlıyor. Demek ki alanı var ki satıyorlar. Yine Polo'nun 65 beygirlik modeli vardı artık üretimden kalksa da 2018'de falan vardı.
Demek Fransa'da da aynı şekilde sorunsuz diye atmosferik alıyorlarmış. Hayır aynı arabanın 1.0 75 beygirliği falan da var niye 65'lik ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Aracınız kaç hp?
Alıntıları GösterBir önceki aracım Focus 1.6 SCTi Superchips Remap @204 hp (0-100 8 sn, son hız 230)
Şu an 2 tane aracım var, biri Focus 1.5 TDCi 120 Powershift stock, diğeri de 1.6 TDCi Superchips Remap @142 hp /335 NM Tork.
1.6 SCTi'den sonra çocuk oyuncağı gibi geliyor.
Bir sonraki aracım da tahmini olarak Golf 1.5 TSi olacak, remapli 170+ hp alırım diye düşünüyorum.
-
Güvenlik namına sınıfta kaliyor
Egea ya kimse muhteşem araba demiyor ama o fiyatlarda muadili bile yok. Tam bir f/p aracı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X