Şimdi Ara

Eger birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana 400 rp kodu yollarsa forumu terk edicem eger kal cok iyisin diyorsaniz yollamayin ban yicem illaki yeni hesaplar acicam frlan
    Neyse o kadar geldiniz eliniz bos gitmeyin

Rammus ultisi kulelerede vurur
    Ahri metin2deki dokuz kuyruktan esinlenmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ooo qamqi metin2 tayf was hire xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibretlik tespit
  • yenı hesap açtım 3 lvl yaptm 400rp'n hazır. pmden yolladım bilgileri.

giderbilrisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

yenı hesap açtım 3 lvl yaptm 400rp'n hazır. pmden yolladım bilgileri.

giderbilrisin

Rp kodu yaziyor anten

• 4PeygamberGücündeyim kullanıcısına yanıt
    boşver kodu bak sana hazır yenı hesap veriyorum hala itiraz ediyosun
  • ;Şunu alın şurdan ya. Babası pc açmasına kızıyor annesini telefonundan giriyor. yatakta bir yandan da whats up dan arkadaşlarına dh yi trollüyorum qnq xdxd yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahri bence Naruto'dan esinlenildi. Elindeki küre Rasengan'a benziyor. Nasıl Naruto'nun rasenganı oturduktan 2 saniye sonra asıl hasarı koyuyorsa Ahri'nin küreside geri sekince true damage koyuyor. Sanki Naruto'yu uzakçı yapıp koymuşlar gibi :D

Postumu kastım gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

;Şunu alın şurdan ya. Babası pc açmasına kızıyor annesini telefonundan giriyor. yatakta bir yandan da whats up dan arkadaşlarına dh yi trollüyorum qnq xdxd yazıyor.

tecrübe mi yoksa
  • :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

;Şunu alın şurdan ya. Babası pc açmasına kızıyor annesini telefonundan giriyor. yatakta bir yandan da whats up dan arkadaşlarına dh yi trollüyorum qnq xdxd yazıyor.

tecrübe mi yoksa

Hee tecrübe 21 yaşında adama babası pc açmayı yasaklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Ahri bence Naruto'dan esinlenildi. Elindeki küre Rasengan'a benziyor. Nasıl Naruto'nun rasenganı oturduktan 2 saniye sonra asıl hasarı koyuyorsa Ahri'nin küreside geri sekince true damage koyuyor. Sanki Naruto'yu uzakçı yapıp koymuşlar gibi :D

Yok kanka japon efsanelerinden alinmis,bunlarin cesitleri de var kontrol ettikleri guclere gore.

• quote:

Ahri bence Naruto'dan esinlenildi. Elindeki küre Rasengan'a benziyor. Nasıl Naruto'nun rasenganı oturduktan 2 saniye sonra asıl hasarı koyuyorsa Ahri'nin küreside geri sekince true damage koyuyor. Sanki Naruto'yu uzakçı yapıp koymuşlar gibi :D

Dokuzkuyruk bir efsanedir hepsi o efsaneden esinlenme. Kimse birbirinden degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Yok kanka japon efsanelerinden alinmis,bunlarin cesitleri de var kontrol ettikleri guclere gore.

Dokuz kuyruklu efsanesini biliyorum da bana çok benzer geliyor ondan dedim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Dokuz kuyruklu efsanesini biliyorum da bana çok benzer geliyor ondan dedim :D

you are a narutard

• siE
  • Cayatai kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.