Şimdi Ara

Eğer buysa, LANET OLSUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman gerçekten de berbat bir kulaklık...İade almamaları iğrenç bir durum...
  • peki ya biliyorum aptal bir soru olacak ama.
    discmanıma taksam, onu da son ses açsam, biraz çalsa, kulaklıkta açılma olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beberia

peki ya biliyorum aptal bir soru olacak ama.
    discmanıma taksam, onu da son ses açsam, biraz çalsa, kulaklıkta açılma olur mu?

eğer dedğin gbi bebatsa ses, burn-in'den sonra değişim çok az olur.. yani çok şey bekleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 13 Eylül 2006; 16:57:14 >
  • yine de bi dene.
    sesi son ses açma normalden biraz faza aç, baya bi çalsın öyle. belki açılır öyle ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

yine de bi dene.
    sesi son ses açma normalden biraz faza aç, baya bi çalsın öyle. belki açılır öyle ses

basslı, tizli dinamik bi şarkıyla yap.. sesi kulaklığın bozmadığı seviyeye kadar aç.. yani cozur cozur etmeyecek şekilde.. böyle akşam bırak sabaha kadar çalsın.. tam anlamıyla açılması için 3-5 gün kadar yapman gerekeblir.. ama dediğim çok fazla ümit bağlama bu olaya..
  • teşekkürler yine de.
    karnım ağrıyo sıkıntıdan. aptallar yaa.

ya sizce bu sesin açılma olayuı yüzde kaçtır?
    bir de resimlerde de görürsünüz, tam bir kulakiçi mi, yoksa farklı birşey mi?
    teşekkürler..
  • quote:

teşekkürler yine de.
    karnım ağrıyo sıkıntıdan. aptallar yaa.

ya sizce bu sesin açılma olayuı yüzde kaçtır?
    bir de resimlerde de görürsünüz, tam bir kulakiçi mi, yoksa farklı birşey mi?
    teşekkürler..

yarı iem denilen ve kulak kanalının girişine oturan bi kulaklık.. (iem'ler kulak kanalının ortalarına kadar giriyor)

cx300'den bildiğime göre, %5-10 gbi bi açılma olmuştu özellikle midlerde..
  • Sonuçta bu diyaframlı bir kulaklık,tabi burn in le açılır.Sen birde pisikoljik olarak etkinlenmişin.Bence kullan biraz.
  • hepsiburada.com da ayni kulakligin siyahi 38 ytl. teknosa niye bu kadar fiyat farki koymuş anlayamadim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17415&productid=evphshe9500
  • napıyon sende iyice içine oturcak adamın
  • ister vakumlu ister başka olsun sonuçta tüketici hakları gerği aldığın bir ürünü memnun kalmazssan hiçbir mazeret göstermek zorunda olmaksızın 1 hafta içinde geri verebilirsin....
    kanun böyle beyler sizi yasa korur ....
    artı hakkatten bi tuhafmış o kulaklık sanki işitme cihazı gibi o kulağa giren yerleri....
    ya aletin orjinal kulaklığı küzel bence ben kujllanıyom ha daha iyileride vardır tabi şınayzır mınayzır ....
  • quote:

artı hakkatten bi tuhafmış o kulaklık sanki işitme cihazı gibi o kulağa giren yerleri....

Tip olarak yarı IEM bu,bir de tam IEM ya da kalıp alınıp yapılanları görseniz siz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

Tip olarak yarı IEM bu,bir de tam IEM ya da kalıp alınıp yapılanları görseniz siz...

Costum Bir gün gelecek bir tane alıcam ....
    (Kendimi böle kandırıyorum napıyım)
  • ewet salında o kulaklığın fiyatı hemen her yerde 41 milyon civarı arkadaşım fiyat olarak kazık yemişsin aslında ben şimdiye kadar kullandığım bütün philips kulaklıklarımdan performans aldım elimde şu anda 4 tane philips var sbc hp 800 ,shm 2000 ,modelini unuttğum 2 tane daha var güzel ses alıyorum ama tabii bu philipsin her kulaklığı için geçerli değil arkadaşım ürünü gittigidiyordan sat ve emaneten bir bandridge al derim ben kesinlikle memnun kalacaksın tabi paran varsa creative ep 630 ya da sennheiser cx 300 tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

Costum Bir gün gelecek bir tane alıcam ....
    (Kendimi böle kandırıyorum napıyım)

Ben de pelerin alacağım kendime Gece gece güleceğim yoktu, Allah iyiliğini versin valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Bu tip bir kulaklığı ilk defa mı kullandınız acaba? Kulağınızın içine tam olarak bastırabildiniz mi? Farklı uçları denediniz mi? Yanlış anlamayın fakat bunları sorma nedenim,normal kulak içi kulaklıklardan yarı-iem tarzı bu kulaklıklara ilk geçişte insan nasıl kullanılacağını anlayamayabiliyor bazen,bir tanıdığım sony ericsson w800i telefonun yanında gelen kulaklığı ilk takışında kulağının içine bastırmak yerine kulak kepçesine koymuştu yani normal kulakiçi kulaklık gibi...

abi sana %100 hatta %180 katılıyorum çünkü bende w800i izolasyonlu kulaklığı creative mp3 playerda kullanıyorum arkadaşımdan aldım başta bastırıyorum bastırıyorum ses hiç güzel gelmiyo sonra küfretmeye başladım ve anladımki bu iş kulaklığa küfretmekle olmuyo sonra kulağa bastırmadan hafifce kulak kepçesinin içine soktum baktım ses süper basslar beynimi titretiyor hiçbir ses duymuyorum evet hiçbir ses bağırsalar bile araba motor sesi duymuyorum o zaman nasıl kullanılacağını anladım ama insan iem dinledikten sonra normal kulaklık dinleyemiyor

• quote:

quote:

Bu tip bir kulaklığı ilk defa mı kullandınız acaba? Kulağınızın içine tam olarak bastırabildiniz mi? Farklı uçları denediniz mi? Yanlış anlamayın fakat bunları sorma nedenim,normal kulak içi kulaklıklardan yarı-iem tarzı bu kulaklıklara ilk geçişte insan nasıl kullanılacağını anlayamayabiliyor bazen,bir tanıdığım sony ericsson w800i telefonun yanında gelen kulaklığı ilk takışında kulağının içine bastırmak yerine kulak kepçesine koymuştu yani normal kulakiçi kulaklık gibi...

iyice taktım kulağımın dibine kadar soktum. farklı kulak uçları denedim, kulak ucu kullanmadan denedim, sağa çevirdim, sola çevirdim, döndürdüm, salladım, attım, tuttum, yok... yine aynı. berbat sese sahip yaa.
    bu aleti 80 e aldım, biri bana 40 milyon verse, vallahi ona bile razıyım. hatta 30 a bile satarım. ama alan olmaz. berbat. sadece benim gibi enayiler alır bu lanet şeyi.

abi başka bi cihazda denedinmi bilgisayara fln veya başka bi mp3 playerda dene belki senin mp3 playerden dolayı oluyodur ???

• hepsine denedim. discmana sony walkmana bilgişsayara.... yine aynı
  • quote:

hepsine denedim. discmana sony walkmana bilgişsayara.... yine aynı

abi ozaman geçmiş olsun bence git hakkını araştır tüder e fln git
  • belki sana hatalı ürün gelmiştir, o yüzden hakkını ara arkadaşım.

bunu çevrende kullanan yok sanırım, git teknik servise gönder bundan ses çıkmıyor diye, eğer sana "sorunsuz" derlerse o zmn ne kadar işe yaramaz bi alet olduğunu kendileri onaylamış olurlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.