Şimdi Ara

Eğer buysa, LANET OLSUN! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

belki sana hatalı ürün gelmiştir, o yüzden hakkını ara arkadaşım.

bunu çevrende kullanan yok sanırım, git teknik servise gönder bundan ses çıkmıyor diye, eğer sana "sorunsuz" derlerse o zmn ne kadar işe yaramaz bi alet olduğunu kendileri onaylamış olurlar

bu da farklı bi açı..
  • delıkten iğne gbı bıse sok ıcndekı hoparloru yırt sonra ses kotu cıkıo de degıstırırler belkı sonra da ben aynısını ıstemıorum baska ıstıorum dıye baska bı modele bak ben phılıps ın 20ytl lık kulaklıını kullanıyorum sesı gayet guzel
  • şunu bilki çok pahalı almışsın o kulaklığı bizim bile satış fiyatımız 33 ytl + kdv idi...kötü bir fiyat farkı var be dostum bence teknosaya karşı hakkını bu şekilde aramalısın fahiş fiyatı yüzünden

ikincisi ise şunu söylemek isterim bende bir elektronik mağazası çalışanı olarak kural sabittir tüketici haklarında da böyledir Pres Baskı Paketler açıldığı takdirde eğer arızalı değilse memnuniyetsizlik yüzünden iade alınmaz yada değişim yapılmaz...

geçmiş olsun diyelim....
  • peki ya ürünü bozsam? bunu hazmedemiyorum. teknosaya herşey mübah
  • ilk olarak gecmis olsun.

bundan sonra bu tarz urunler alacak olan kisiler ilk once bize danissinlar- arastirsinlar. Turkiyede 78 Milyon bi kulaklik icin az para degil.

65 YTL'e EP630 var biraz daha eklersen CX300 var hatta hatta arkadasin da belirttigi gibi ayni urun hepsiburda da cok daha ucuza var...
  • Melik, hocam sen forumda yokken piyasa haberlerinden ufak kalmışsın EP-630lar peşin almak koşuluyla Gold'lardan 45ytl seviyesine alınabiliyor [o gün ki kura göre +/- oynar]
  • BEN KENDİMDEN BİLYORUM.TEKNOSAYA AZICIK BASTIRIRSAN YAPTIRMAYACAĞIN ŞEY YOK. BEN KENDİ HATAMLA CREATİVE MP3ÜMÜ BOZDUM. İLKİNDE CİHAZIN AYNISININ SIFIRINI VERDİLER. 2. BOZDUĞUMDA İLK ALDIĞIM ZAMANKİ FİYATINDAN SAYDILAR MAĞAZAMIZDAN İSTEDİĞİNİZİ ALABİLİRSİNİZ DEDİLER. BENCE SEN GİT ALDIĞIN YERİN MAĞAZA MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞ. TÜKETİCİYİ KORUMA KANUNLARINDAN BİŞEYLER ÇIKART KAĞIDA GİT ADAMA SAY SÖV. (DESTEKLİ OLSUN).OLMADI ŞİKAYETİMVAR.COM DA PHILIPS LE TEKNOSA YI YERDEN YERE VUR. O ARADADA TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİNE GİT. HALLOLUR İNŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibarış -- 15 Eylül 2006; 12:09:03 >

• ya ben ürünü bozdum arkadaşlar. artık kulaklıkların ikisi de çalışmıyor. gidip iade etsem olur mu?
    4 gün oldu alalı ürünü.
    benden şüphelenirler mi? sonra teknik servis afalan demesinler.
    bir de, beni bulurlar mı ürünün bilerek bozulduğu anşlaşoılırsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

hepsiburada.com da ayni kulakligin siyahi 38 ytl. teknosa niye bu kadar fiyat farki koymuş anlayamadim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17415&productid=evphshe9500

oha fiyat farkı cok fazla
  • bu senin müdahalendeki becerine kalmış,konuya çok teknik yaklaşmışsan kurtarabilirsin,keşke tekine müdahale etseydin ya neyse,istersen şansını dene,ama sende bu şans varken,inşallah sorunun hallolur.
  • biraderim keşke öyle bişey yapmasaydın. Nasıl yaptın bilmiyorum ama herhalde kabloya zarar verdin.buda garantiye girmez büyük ihtimal. bi anlatsana nasıl yaptığını
  • evet müdahale yöntemini bilmekte yarar var.
  • ya ben o giriş yeri var ya. jak. işte onun içini açtın, telleri kopardım. oradaki plastiği de yanlışlkıkla kırdım. baktım hiç çalışmıyor. sonra çakmakla eritip plastiği eski haline getireyim dedim, bu sefer oldu. ama yine çalışmıyor
    kısaca, o telelri söktüm. kapadım. görünürde sapasağlam duruyor kulaklık...
    ama çalışmıyor. garanti de gitti. iade alırlarsa ne ala. yok almaz da garantiye yollarlarsa, işte o zaman işim kepik.
  • quote:

Orjinalden alıntı:demircibarış

BEN KENDİMDEN BİLYORUM.TEKNOSAYA AZICIK BASTIRIRSAN YAPTIRMAYACAĞIN ŞEY YOK. BEN KENDİ HATAMLA CREATİVE MP3ÜMÜ BOZDUM. İLKİNDE CİHAZIN AYNISININ SIFIRINI VERDİLER. 2. BOZDUĞUMDA İLK ALDIĞIM ZAMANKİ FİYATINDAN SAYDILAR MAĞAZAMIZDAN İSTEDİĞİNİZİ ALABİLİRSİNİZ DEDİLER. BENCE SEN GİT ALDIĞIN YERİN MAĞAZA MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞ. TÜKETİCİYİ KORUMA KANUNLARINDAN BİŞEYLER ÇIKART KAĞIDA GİT ADAMA SAY SÖV . (DESTEKLİ OLSUN).OLMADI ŞİKAYETİMVAR.COM DA PHILIPS LE TEKNOSA YI YERDEN YERE VUR . O ARADADA TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİNE GİT. HALLOLUR İNŞALLAH

böyle yaparak sadece kendini kandırırsın dostum kısa vadede kazandığını düşünsende uzun vadede herzaman kaybedersin.
    günün birinde elbet karşılığını alırsın

• grimser. haklsın ama. bana kazık atıldı. hem de en alasından. hem philipsin hem de teknosanın kazığı. haram olsun onlara. herşey caiz onlara...
  • gayet iyi anlıyorum seni beberia bu durumla çok karşılaşıyorum

senin yapman gereken bana göre ürünü bozmak yada beğenmediğin için iade etmeye götürmek değildi.İade etme nedenin aldığın kulaklıkla ilgili çok fazlaca olan fahiş fiyattan dolayı olmalıydı.Bununla ilgili sert çıkıştığında o zaman geri adım atabilirlerdi çünkü her ürünün bir fiyat koruması vardır philips asla istediğin fiyattan sat diyemez belli bir oranda satmasını söyler 3 aşşağı 5 yukarı ama burda anormal bir durum var buda teknosanın müşterinin cüzdanına olan sevgisi..istersen kendilerine bu konuyla ilgili mail at hukuki yollara başvurabileceğini söyle...bir adım atarlar belki
  • insan böyle şeylere çok kızıyor haklısın arkadaşım..benim zen nanonun kulaklıkları gitti..basslar düşük tizlerde rahatsız edici derece berbat çıkıyor.. ve de 25 ytl servis parasına gitti..soundchaser e katılıyorum sat onu ep-630 falan al takma bu kadar kafaya yine geçmiş olsun. buna bi çare bulunmalı ya! yani philips diyoruz kalite falan sadece televizyonu para eder o markanın o paraya sennheiser alabilirdin araştırsaydın neyse kızdırmıyım çok kızgın gördüm büyük geçmiş

• evet arkadaşlar teknosada teşhir çok fazla ama fiyat açısından çok dikkat etmek lazımm teknosaya...
  • okadar yorum yapilmis bi kiside cikip mp3 playerdan kaynaklandigini soylememis
    yani tamam belki ust seviye bir kulaklik degil ama o paraya yazik ettigin kanisinda degilim
    ben pc de kullaniorum.harici ses kartima takiyorum nekadar ibre varsa yukari cikartiyorum
    seste bozulma olmuyor.
    bu kadar olumsuz yaziyi haketmiyor
  • @peloni konuyu nereden buldun da hortlattın ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.