Şimdi Ara

Eğer buysa, LANET OLSUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN BU TEKNOSADAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA BİRŞEY ALMAYIN.
    BEN MP3 PLAYER ALMIŞTIM RADYOSU BOZUK ADAMLAR ONU BIRAKIN İADE ALMAYI DEĞİŞTİRMEYİ BİLE 1 HAFTA SONRA YAPTILAR. YANİ HERGÜN 1 HAFTA BOYUNCA BİR MECİDİYEKÖYE BİRDE CEVAHİRDEKİ TEKNOSAYA GİDİP UĞRAŞTIM. BELKİ REKLAM GİBİ OLACAK AMA BU KONUDA PC GOLD MÜŞTERİLERİNE İYİ HİZMET VERİYOR.
  • O kulaklıktan ben de geçen sene almıştım. 28 milyona.

Ama Teknosa gibi yerlerde acayip kazık.

Beş para etmez diye yine her zamanki gibi birine hediye etmiştim.

Yalnız benimkinde beyaz uzatma kablosu çıkmıştı. O işime yarıyor bazen.

Hatta yanımda. Resmi de bu:

Eğer buysa, LANET OLSUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 21 Temmuz 2007; 14:02:52 >
  • Karaköyde sony bayiinden beyaz bi kulaklık aldım modelni falan bilmiyom ama 17 YTL + kdv ama dehşet bişi abi sony kulakların ufakları iyi. büyük kulaklık alacaksanız philips derim. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
  • bilgi herzaman bilgidir hortlatmakla ne alakasi var
    gerek gorulmus yazilmistir enteresan tipler turemis yine
  • Kutusu parçalanarak zarar görmüş ve herhangi bir arızası olmayan ürünü iade almak zorunda değildir satıcı, ancak ambalaj parasını keserek alıyor bazı firmalar iade.

Tüketiciyiz de eşeğin kulağına da su kaçırmamak lazım yani
  • Teknosada indirim olmuş bu kulaklıklar 29 ytlye inmiş, bende hemen aldım niye aldım bilmiyorum ama hata mı ettim yaa şimdi bu forumu okudum çok kötü oldum almasaymışım mı? 29 ytl etmez mi bu kulaklık Valla 70 milyona alan arkadaşım çok üzüldüm gerçekten :(
  • bu konuyu çok aradın mı arkadaşım?

bir hort'lama öyküsü olmuş mübarek
  • İyi olmuş hortladığı bu aralar yine gündeme geliyordu philips kulakiçi kulaklıklar almak isteyenin gözünen çarpar artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

İyi olmuş hortladığı bu aralar yine gündeme geliyordu philips kulakiçi kulaklıklar almak isteyenin gözünen çarpar artık

kesinlikle çarpıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: grimser

bu konuyu çok aradın mı arkadaşım?

bir hort'lama öyküsü olmuş mübarek

Yukarıdaki arama butonundan aratma yapınca çıkıyor, çok kolay oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crOcUs_RoSe -- 3 Aralık 2007; 20:29:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.