Şimdi Ara

Eğer Hedefler Büyük İse! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ne sallamis beyler gene birisi özet geçsin.

beni dinle. severim seni oku mantıksız birşey yazmamış. ki gerçektende durum böyle. özelliklede amrabat konusunda çok haklı. aldığı bütün topları ezen takımın bütük ataklarını bitiren bir adam ve bu takımın bir parçası değil. hamitte böyle oynadığı zaman takım organize atak yapamıyor ve orta alanda selçuk ve meloya sıkışıp kalıyor. kısaca özeti bu işte. ve eğer fatih terim kanat oynatmaktan vazgeçerse hiç iyi olmaz hiç

Tamamdır okuyacağım. Aslında okurum böyle konuları ama böyle düzensiz bir şekilde yazılınca okuyasım gelmiyor. Ne kadar sanal ortam da olsa en azından yazıma dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Ne sallamis beyler gene birisi özet geçsin.

beni dinle. severim seni oku mantıksız birşey yazmamış. ki gerçektende durum böyle. özelliklede amrabat konusunda çok haklı. aldığı bütün topları ezen takımın bütük ataklarını bitiren bir adam ve bu takımın bir parçası değil. hamitte böyle oynadığı zaman takım organize atak yapamıyor ve orta alanda selçuk ve meloya sıkışıp kalıyor. kısaca özeti bu işte. ve eğer fatih terim kanat oynatmaktan vazgeçerse hiç iyi olmaz hiç

Tamamdır okuyacağım. Aslında okurum böyle konuları ama böyle düzensiz bir şekilde yazılınca okuyasım gelmiyor. Ne kadar sanal ortam da olsa en azından yazıma dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum :)

Sevgili renkdaş...İnan ki ben de daha okunaklı ve düzenli yazmak isterim ve inan ki şu an ''düzenli yazı''ile ilgili bir mesleğim varYani işim icabı düzgün yazmak zorundayım.yazımda pek çok hatalar mevcut bunun farkındayım kusura bakmayın gerçektenAma gel gör ki bu konuları yazarken bile sinirlerim bozuluyor o yüzden oluyor.Konu ile ilgili olarak ise katılıp katılmamak senin elinde ama eminim ki okuyunca bana hak vereceksin.Galatasary'ın bütün kayıplarının,her maç gol yemesinin ,farka gidememesinin,üretken olamamasının,hop oturup hop kaldırmasının ,golü yedik yiyeceğiz şeklinde maç izletmesinin,geçen yılki olumlu futbolun oluşmamasının nedenlerini yazdım.Tekrar belirtmek isterim ki sen ve senin gibi düşünen diğer renktaşlar okuyunca hak vereceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

AKIL VAR MANTIK VAR

DROGBA İLERİYE
    BURAK İLERİYE
    SNEİJDER İLERİYE
    EEEE HAMİT İLERİYE
    EEEE AMRABAT İLERİYE

OYNUYOR...Peki rakip topu kapıp(Amrabat ve Hamit'in GS de işi Top kaptırmak) ve hızlı çıktığında ne oluyor peki???Geriye kim kalıyor rakibi durduracak?????

sağ bek sol bek stoper denen kavramları biliyor musun futbolcu kardeş ? eğer sağ bek sol bek stoper durduramıyoras bu hamitin suçu değildir amrabatın suçu değildir.

anlaman için üstüne basa basa yazdım bak. umarım dinlersin yoksa rezil ola ola bi hal olacaksın
  • Tamam iyi hoş güzel, alan savunmasını iyi yapan takımlarda santrforlar defansa çok yakın oynadıkları için topu alsalar da alan bulamıyorlardı. Kanat oyuncuları yardırıp duvara çarpan dalga gibi geri dönüyorlardı. Ancak Sneijder gibi milimetrelik pas atan, drogba gibi topu tutan, rakip defansı dağıtan, alan veren bir adam var artık. Kapanan takımlara karşı pas yapacaksın, ama bu pası ileride topu kaybetmeden yapacaksın diyorduk. Drogba girdikten sonra bunun nasıl yapılacağının dersini verdi. Bir görelim, bekleyelim. Hamit ve amrabat biraz da topu atacak adam olmadığı için mecburen yardırmıyorlarmıydı? Drogbadan sonraki performanslarını bir görelim ondan sonra yeniden asarız bu adamları.
  • Ne oldu Şimdi ??Hamt'in bu konuda bahsettiğim zaaflarından dolayı kaptırdığı bir top ve gelen gol ne oldu?
  • Keşke haklı çıkmasaydım da kazansaydık.Yorumlarıma saygı DU-YA-CAK-SI-NIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

beğenmediğin adamların arkasındaki sabri ve riera gibi 2 gereksiz bekten bahsetmiyorsun amrabat ve hamite sallıyorsun..

bekleri iyi olan bir takımda kötü olarak gördüğün amrabat ve hamit sana sınıf atlatırlar...

futbolcuyum demişin ama şüphe duydum futbolcu olduğundan..

Denizkubi dogrulari yazmis yazsana Gs takimina cag atlatacak o stoperleri cok merak ettim ?
    Popescu gibi adamin varken gol yiyordun orta sahan canavar gibi olmasina ragmen birilerinin aciklarini digerleri kapatamaz hangi sinifi atlatacaklarmis onuda acikla ne Amrabat ne Hamit bu takimda oyniyamaz hadi amrabat bir nebze ama Hamitin her yeri topcu olsa ne yazar kariyeri Real vs vs beni ilgilendirmez adam oynama özürlü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.