Şimdi Ara

Eğer Hedefler Büyük İse! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bu gerçekler mutlaka takip ediliyordur sosyal medya denen bir durum var.Tek temennim bu gerçeklerin bir şekilde anlaşılması ve önlem alınması.Bu konuyu yazdıklarımı çarpıtanlar veya anlamak istemeyenler umrumda bile değil sonuçta burası TR nin en büyük forumu ve sanal da olsa bir sinerji yaratabilmek önemli olan.

Eskiden bazı söylemlerine hak veriyordum ancak sanıyorum sen "malum zat" gibi kontrolünü kaybettin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Bu gerçekler mutlaka takip ediliyordur sosyal medya denen bir durum var.Tek temennim bu gerçeklerin bir şekilde anlaşılması ve önlem alınması.Bu konuyu yazdıklarımı çarpıtanlar veya anlamak istemeyenler umrumda bile değil sonuçta burası TR nin en büyük forumu ve sanal da olsa bir sinerji yaratabilmek önemli olan.

Eskiden bazı söylemlerine hak veriyordum ancak sanıyorum sen "malum zat" gibi kontrolünü kaybettin artık.

Senin hak verip vermemen önemli değil önemli olan Galatasaray'ın başarısıdır.Yav Sen onlardan değilsin ama yine de Burak Manchester United'a gol attıktan sonra stattaki anonsçu ''GALATASARAY'IMIZIN GOLÜ 17 NUMARA YILMAZZZZZZZZZZZZ BURAAAAAAK ,YILMAZZZZZZZZ BURAAK,YILMAZZZZ BURAAAKKK ''diye Arena inlerken aradan birileri Yuhhhhhhhhhh çekiyordu.O yüzden bazı irlandalıların ne dediği ne düşündüğü umrumda bile değil laf söyledi bal kabağı dinlesin asma yaprağı yani....
    Elbette ki okuyan anlayan veya en azından muhakeme etmeye çalışan birileri çıkacaktır mutlaka...Sıkıntı yok yani sen rahat ol

• Içmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sneijderi sol kanada yakın falan yazmayın şu kadrolara aman diyim icat çıkarmayın sneijder forvet arkası ve orta sahanın merkezinde oynar fm oynamıyoruz sol kanatta olmaz. şalke maçında drogba burak çift forveti olur orta saha hamit melo selçuk olmalı melosuz orta saha direnci sağlanamaz. şalkeyi böyle bulmuşken vurmak lazım maçın gidişatına göre skor avantajı ele geçerse amrabat kozu sahaya sürülür tek forvete dönülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Içmiş

• quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

• Yine mi ya?
  • quote:

quote:

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

onu kastetmiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

quote:

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

onu kastetmiyor hocam

Ne oluyor anlamadım:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

onu kastetmiyor hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

onu kastetmiyor hocam

Bunu koymasaydın çark etmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: paprika-int

sneijderi sol kanada yakın falan yazmayın şu kadrolara aman diyim icat çıkarmayın sneijder forvet arkası ve orta sahanın merkezinde oynar fm oynamıyoruz sol kanatta olmaz. şalke maçında drogba burak çift forveti olur orta saha hamit melo selçuk olmalı melosuz orta saha direnci sağlanamaz. şalkeyi böyle bulmuşken vurmak lazım maçın gidişatına göre skor avantajı ele geçerse amrabat kozu sahaya sürülür tek forvete dönülür

Evet çok doğru ama Amrabat'ın koz olduğunu felan düşünmüyorum .Çünkü topla oynamayı çok seven ama topla bir o kadar da yavaş olan bir oyuncu.Topla daha hızlı olması lazım(Olamaz, ötesi Messi zaten) olamazsan o halde topu bu kadar çok sevmemen lazım.Xavi ve İniesta Amrabat'tan kat kat yetenekli ve isteseler topla Amrabat'ın oynadığından çok daha extrem işler yapacak olmalarına rağmen yapmadıklarını ne kadar basit oynadıklarını İniesta'nın kapalı defansları açmak için neler yaptığını nasıl sürekli al ver ,ver kaç ,2 ye 1 yaptığını izlemesi lazım.Nasıl yardımlaşıyor nasıl pas verip arkaya sarkıyor bunları izlemesi lazım.Amrabat topu ayağına dolayan bir oyuncu Sürekli ileri çıkmayı bırakması lazım,Selçuk'tan Melo'dan veya Yekta'dan uzaklaşmaması lazım,pas oyununu benimsemesi veya öğrenmesi lazım.Kendi potansiyelinden çok daha üst düzey bir kulüpte oynadığının ve bu takımda yıldız olmanın o kadar kolay olmadığını,Kayserideki gibi takımı kurtarmaya çalışmaması zaten yıldızlar topluluğu takımın kendi olmadan da kurtulabileceğini ve bu takımın şu ana kadar oynadığı ve kurtaramadığı en üst düzey takım olan FAS milli takımı da darmadağın edebileceğini bilmesi lazım.Bu kadar kendine güveni olmaması lazım.Şahin,Lada,Renault Broadway 140 yapar ama bu hızla virajı alamaz. Top kaptırmamalıyım,basit top kaybı yapmamalıyım diye korkması lazım

Bireyselliği ve bu şekilde ilerlemeye çalışmayı tamamen bırakıp bu işleri Sneijder,Drogba ve Burak'a bırakması lazım.

Bütün kayıpların ,Defansın kötü görünmesinin sebebi ,Selçuğun ve özellikle Melo’nun kötü görünmesinin sebebi ,Galatasaray’ın her maç gol yemesinin ,farka gidememesinin (Bu sezon farklı galibiyeti yok gs’ nin bu ayrı bir tartışma konusudur devamlı hücum oynuyorsun fark yok hiçbir maçta),Fark atacakken maçları hop oturup golü yedik yiyeceğiz şeklinde tamamlamanın sebebi Amrabat ve Hamit’in konuda bahsettiğim zaaflarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Aslında 4-3-3 de oynayabiliriz.

Eğer Hedefler Büyük İse!

sen bu sıstemle hıc bı avrupa takımını yenemezsın.cunku orta sahada sadece baskıyı melo selcuk yapar.dıgerlerı de yapıyormus gıbı gorunur.3 atarsın bı bakmıssın 4 yemıssın ama turkıye lıgınde ben de bu kadroyla oynarım.tabı ona da yabancı hakkı ızın vermıyor.

• quote:

Öncelikle konuya benim yazdığım üslupla cevaplar verilirse çok memnun olurum.
    Shalke maçının kaderi Hamit ve Amrabat'ın elinde...Shalke kapanacak ve ani ataklarla gol bulmaya çalışacak ve bu durum da Galatasaray!'ın korkulu kabusu.Bu şekilde oynanan ve puan kaybedilen maçlar .

Cluj 1-1
    Braga 0-2
    Ordu 0-2
    Gaziantep 1-1
    Eskişehir 1-1
    Karabük 1-3
    Kasımpaşa 1-2
    Trabzon 0-0

Futbolun adaletine göre puan kaybetmemiz gerekirken şansa bala aldığımız son anda gelen maçlar...(yanlış anlaşılmasın rakiplerin doğruları yaptığı ama şanssız oldukları maçlar diyelim)

Bursa 3-2
    Kasımpaşa 2-1
    Elazığ 1-0
    beşiktaş 2-1

Şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka çünkü rahat rahat kazandığımız maç yok.

Şimdi bunlar neden oluyor ?Neden bu kadar para harcanan takım bu şekilde sonuçlar alıyor daha da alacak.Bu takım bir kere bu lige göre RÜYA TAKIM'DIR kimse kimseyi kandırmasın.

Bütün bu maçların ve Ligde genelde kötü futbolun nedeni Sağda Hamit Solda Amrabat'ın sürekli topla oynama sevdası topla oynamayı çok sevmeleri , devamlı hücuma yönelik oynamaları ,Takım savunmasına yardımcı olmamaları ,basit oynamamaları,sürekli fantastik çalımlar ve hareketler peşinde koşmaları,Aldıkları her topu ileriye taşımak istemeleri ,dolayısıyla kağıt üzerindeki 4-4-2 sistemini maç içinde 4-2-4 e çevirmeleri,böylelikle orta sahada selçuk ve meloyu çok yalnız bırakmaları,Melo yu günah keçisi haline getirmeleri,selçuğu verimsizleştirmeleri ,ve sürekli kapanan rakipleri kişisel becerileriyle! geçmeye çalışmaları ki kapanmış adamı çalımla geçemezsin birini geçsen öbürüne takılırsın ki zaten takılıyorlar ve takılıp kaptırdıkları maçlarda işte yukarıdaki tabloda verdiğim puan kayıpları ve mağlubiyetler ortaya çıkıyor.Çünkü kaptırdın artık topu veya kötü kullandın rakip alıyor topu ve 4-5 kişiyle kontraya çıkıyor sen koşsan da yetişemiyorsun.Ne yapsın garibim selçuk - melo ve defans artık.

Melo ve Selçuk neden kötü gibi görünüyor?Eboue neden bindirme yapamıyor Melo geçen yıl kraldı bu sene ne oldu

Çünkü topu amrabat ve Hamit'e verdiklerinde bunlar topu direk ileriye taşımak istiyorlar ve topu aldıklarında gidiyorlar tekrar alamıyorlar topu ve Barcelona sistemi yani varyasyon,2'ye 1 ,al ver ,ver kaç ve kollektif futbol gerçekleşmiyor.

Yani Galatasaray'ın tek eksiği bu tek hatası bu .Galatasaray'ın Bug'u bu.Bu iki oyuncu Galatasaray'ın sistemine uymuyor ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin hamitle amrabatla olmuyor.

Bunlara gerek yok zaten devamlı hücum oynayan assolist Sneijder kara kobra Drogba ve B17 goal machine Burak var. Yani maç içinde şöyle bir durum oluşuyor

-------------Muslera-----------------

Eboue----------semih------dany ----riera

--------------selçuk--------Melo-----------

Hamit------Burak------Umut----Drogba----Amrabat

Ben iddia ediyorum hamit'in yerine yekta Amrabat'ın yerine de Emre Çolak bile olsa bu takım çok daha iyi iş yapar Orta saha gücü ve pas alışverişi artar amrabat ın yaptığı asistleri Emre Çolak da yapar üstelik sol ayak oyuncu her zaman avantajlıdır.defans arkasına sürekli deplase olan Burak ve Drogba ya daha iyi servisler açar Emre.Orta sahada mücadele eder

Yani işin özü şu bütün bu tablonun kayıpların ve bazı maçlardaki kötü futbolun sebebi SAĞDA AMRABAT'IN SOLDA DA HAMİT'İN ;SNEİJDER-BURAK VE DROGBA'NIN İŞİNE BURNUNU SOKMALARINDAN KAYNAKLANIYOR.

Mersin maçını da ekle.Eskişehir ve Mersin maçlarında öne geçmemize rağmen 1 puanla ayrıldık sahadan.Demek ki sorun başka yerde.

• Ne derseniz deyin ben haklıyım.Peki bu kadar yazıyorsun Çözüm nedir ne olacak?

Gayet basit Amrabat ve Hamit yukarda yazdıklarım yapacak devamlı ileriye çıkmayacak Mesafelerini Selçuk,Melo ve Yekta ile koruyacaklar bu oyuncuları çok yalnız bırakmayacaklar.Topu alıp yıldız olmak kahraman olmak peşinde koşmak değil de Yekta gibi ,okan buruk gibi mücadele edecekler yani HAGİ olmaya çalışmayacaklar.Bu işleri gerçekten yapabilecek olan oyunculara bırakacaklar.Oyunu bu şekilde tuttuklarında zaten sürpriz gol adamı olarak çok daha fazla iş yapacaklar ve gol atacaklar (Geçen yılki Melo)Hamit 30 maç oynuyor devamlı ileride oynuyor bir tane golün var mı Hamit efendi?

Arda GS de iken ne kadar topla oynuyordu ne kadar topu ayağına doluyordu gına geliyordu resmen acaip başıbozuk geliyordu Atletico ya gitti ne kadar basit oynamaya başladı.Şu an Arda rolünü kısmen Amrabat ve Hamit yüklenmiş durumda.

Neyse bu konuya sürekli yazacağım ve derleyip toparlayıp ultraslana ,webaslana ve Galatasaray spor kulübüne göndereceğim.Çünkü GS nin BUG'u bu

• Haklı olduğum konuda sonuna kadar giderim.Bu şekilde oynasın Hamit ve Amrabat yani Hadlerini bilerek oynasınlar.Bu takımı kimse durduramaz bu takımın bileğini kimse bükemez,Bu takım CL de finale kadar yürür ve o kupayı buraya getirir.Ronaldo'ya topu ısırtır,Alves tıpkı Meireless gibi sinir krizi geçirir.Cl de de çeyrek ,yarı finallere ambargo koyar Avrupanın en önemli takımlarından birisi haline gelir.Ligde Galatasaray ve diğerleri olur.

Haa diyeceksiniz ki CL de ne öyle ovvvvv fazla uçtun hayır efendim uçmadım.Onların takım kalitesi bizden yüksek ama sahada doğruları yaptığında bizde de Ruh var.Bu takım tamamen kumar oynayarak ve orta sahasız gruptan sadece ruhu ve avrupa hırsı ile çıkıyorsa sistemli bir şekilde bu taraftar ve nerelere gider varın siz düşünün artık.
  • Bir takımda topla oynama insiyatifi 1 bilemedin 2 oyuncuda olur yani 2 Artis yeter de artar bile bir takıma.Fakat 5 tane Artis olursa (ki böyle potansiyelin yokken var zannediyor bu Hamit ve Amrabat)Takım Takım olmaktan çıkar.Herkes artis olursa rakibi kim durduracak hep defans mı kaleci mi?Neden Yekta diyoruz Yekta kurtarıcı mı ?Hayır ama Yekta Meireless'i çıldırtan oyuncu mücadele ettiğinde işte böyle bozarsın rakibi...snir krizine sokarsın çünkü adam top oynayamıyor,oynatmıyorsun.
  • Sizin gibi taraftarı görünce 2 yıl öncesine geri dönememizi istiyorum.İki yıl önce bir maç kazanınca zor bela herkes sevinçten çıldırıyordu.Şimdi ise 2-0 yenersin niye 3 tane atmadık.Böyle gereksiz komplekleere giricekseniz gidin avrupadan takım tutun.Türk futbol izleyicisi kendi takımına çok zarar veriyor.GS,FB,BJK vde diğerleri blinçsiz bir şekilde takımını eleştiriyor.Sanki oynadığımız takım mahalle takımı.Akhisar'da bile Gekas gibi bir oyuncu var.Artık ligde her takımın önemli bir kozu var.Bunu kabullenelim.
  • Ne sallamis beyler gene birisi özet geçsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.