Şimdi Ara

Eğer Hedefler Büyük İse! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyamayan veya okuduğunu anlayamayanlar bugün pazar günüdür.Milli Eğitim'in hafta sonu yetiştirme kursuna gitsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

Içmiş

klavyede s tuşu bozuk mu

Yok.
    Mobilden giriyorum.

onu kastetmiyor hocam

Ne oluyor anlamadım:)

Yalniz muhabbeti anlamistim da videoyu izleyince ben de selma dedim iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray akıllı oynayacak bence. Öyle hurra saldırma olmayacak kontrol altında olacak. Bu nedenle sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ve bence Drogba 2. yarı girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Gerçek Gs li eski bir futbolcuyum gece gündüz GS ile yatıp GS ile kalkıyorum....

Hamit ve Amrabat GS nin sistemine maçlarına ve rakiplerine uygun değiller.Her ikisi de açık alanların gayet iyi oyuncuları ama açık alanları çoğu futbolcu sever NİHAT KAHVECİ NEDEN YILDIZ OLDU SOSİEDAT'TA NEDEN BJK YE GELİNCE AYNI BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ?Çünkü sosiedat la liga ya göre nispeten zayıf bir takımdı ve rakipler üzerine geliyordu ve nihat gibi hızlı bir futbolcu için bu durum bulunmaz bir nimetti.Ama GS öyle değil özellikle TR liginde kapanıyor rakipler ve açık alan bırakmıyor CL de de rakipler kora kor kafa kafaya oynuyorlar ve kapanmıyorlar ama burada da rakipler de kaliteli olduklarından bu oyuncuların bireysel yetenekleri ve hızları yeterli olmuyor olmayacak.Mesela bu iki oyuncuyu TT Arenada olası bir Galatasaray-Gaziantep maçında ilk devre Gs de 2. devre de Antep te oynatın Antep te oynadıklarında maçın adamı seçilirler ve çok daha başarılı olurlar ve ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.

Nihat'ın başarılı olduğu sene Sociedad ilk üçte bitirdi pek zayıf bir takım değildi. Kontra atak futbolu oynamazdı. O dönem elimden geldiğince izlerdim. Nihat'ta forvet gibi oynardı daha çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

quote:

Gerçek Gs li eski bir futbolcuyum gece gündüz GS ile yatıp GS ile kalkıyorum....

Hamit ve Amrabat GS nin sistemine maçlarına ve rakiplerine uygun değiller.Her ikisi de açık alanların gayet iyi oyuncuları ama açık alanları çoğu futbolcu sever NİHAT KAHVECİ NEDEN YILDIZ OLDU SOSİEDAT'TA NEDEN BJK YE GELİNCE AYNI BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ?Çünkü sosiedat la liga ya göre nispeten zayıf bir takımdı ve rakipler üzerine geliyordu ve nihat gibi hızlı bir futbolcu için bu durum bulunmaz bir nimetti.Ama GS öyle değil özellikle TR liginde kapanıyor rakipler ve açık alan bırakmıyor CL de de rakipler kora kor kafa kafaya oynuyorlar ve kapanmıyorlar ama burada da rakipler de kaliteli olduklarından bu oyuncuların bireysel yetenekleri ve hızları yeterli olmuyor olmayacak.Mesela bu iki oyuncuyu TT Arenada olası bir Galatasaray-Gaziantep maçında ilk devre Gs de 2. devre de Antep te oynatın Antep te oynadıklarında maçın adamı seçilirler ve çok daha başarılı olurlar ve ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.

Nihat'ın başarılı olduğu sene Sociedad ilk üçte bitirdi pek zayıf bir takım değildi. Kontra atak futbolu oynamazdı. O dönem elimden geldiğince izlerdim. Nihat'ta forvet gibi oynardı daha çok.

Hayır hocam Nihat Sosiedat ta çok açık alanlar buluyordu ve sosiedat genelde hücum oynamıyordu Nihat'ın attığı golleri youtubeden açıp izleyin ispanyada hak vereceksiniz.

• Doğru söylüyorsun.

Bizim takımda kanatlar , devşirme olmalı tıpkı geçen seneki gibi , topu alıp ileri doğru yardırmayacak içeri katedip forvetle al-ver yapacak bu sırada da orta sahaya boş alan yaratacak.Emre-Engin ikilisi geçen sene muazzam şekilde yaptı bunu ve dehşet top oynadık.
    Hamit ile amrabat sözde kanat oyuncusu ama ne yardırabiliyorlar ne de içeri katedebiliyorlar.

O yüzden kanatlı sistemde direteceksek sene sonu GERÇEK kanat oyuncusu alınması lazım.Öyle boş alan falan beklemeyecek , kendisi topu alıp gidecek.Ne amrabat gibi korkacak , ne hamit gibi çizgiye inip tekrar geri dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Doğru söylüyorsun.

Bizim takımda kanatlar , devşirme olmalı tıpkı geçen seneki gibi , topu alıp ileri doğru yardırmayacak içeri katedip forvetle al-ver yapacak bu sırada da orta sahaya boş alan yaratacak.Emre-Engin ikilisi geçen sene muazzam şekilde yaptı bunu ve dehşet top oynadık.
    Hamit ile amrabat sözde kanat oyuncusu ama ne yardırabiliyorlar ne de içeri katedebiliyorlar.

O yüzden kanatlı sistemde direteceksek sene sonu GERÇEK kanat oyuncusu alınması lazım.Öyle boş alan falan beklemeyecek , kendisi topu alıp gidecek.Ne amrabat gibi korkacak , ne hamit gibi çizgiye inip tekrar geri dönecek.

Kesinlikle bak dostum en azından şöyle söyleyeyim eğer geçen yıl Melo ,Engin ve Selçuk Orta sahada Alex ,Diarra ve Emre'yi bozmasaydı o imzanda belirttiğin ''Sahasında kupa kaldırdıklarım.NABERr...!(:'' diyemeyecektin

• quote:

Amrabat şu an gerek manevi gerekse de maddi olarak hayal bile edemediği bir ortamda bir cennette yaşıyor adeta.Sneijder,Drogba ,Burak ve bütün takım yıldızlarla dolu... bunu AMRABAT'a geçen yıl sorsaydık rüyasında bile göremezdi bundan eminim.Bursa maçında orta sahada aslanlar gibi savaşan Yekta'nın yerine 60 bilmem kaçta oyuna girdi üşenmedim saydım 12 defa topla buluştu ve 8 tanesini ezdi kimini kaptırdı kimini kontrol edemedi kimini dağlara taşlara vurdu.

Bu amrabat ın sivasta oynayan Atıf Şeyşu dan Herenven de oynayan Latif Meysu'dan,Larissa da oynayan Hasan Basri'den ,Yong Boys ta oynayan mahmut zapzu'dan ne farkı var?

Geçen sana soru sormustum cevabını hala veremedın. Amrabatın Aydının ayağına açtığı orta gol olsaydı hala böyle gevezelık edebılecekmıydın? cevap ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Amrabat şu an gerek manevi gerekse de maddi olarak hayal bile edemediği bir ortamda bir cennette yaşıyor adeta.Sneijder,Drogba ,Burak ve bütün takım yıldızlarla dolu... bunu AMRABAT'a geçen yıl sorsaydık rüyasında bile göremezdi bundan eminim.Bursa maçında orta sahada aslanlar gibi savaşan Yekta'nın yerine 60 bilmem kaçta oyuna girdi üşenmedim saydım 12 defa topla buluştu ve 8 tanesini ezdi kimini kaptırdı kimini kontrol edemedi kimini dağlara taşlara vurdu.

Bu amrabat ın sivasta oynayan Atıf Şeyşu dan Herenven de oynayan Latif Meysu'dan,Larissa da oynayan Hasan Basri'den ,Yong Boys ta oynayan mahmut zapzu'dan ne farkı var?

Geçen sana soru sormustum cevabını hala veremedın. Amrabatın Aydının ayağına açtığı orta gol olsaydı hala böyle gevezelık edebılecekmıydın? cevap ver.

Bir tek pozisyona göre yorum yapmıyorum ve buna göre bir adamı değerlendirmek yanlış olur o gol olsa da bunlar değişmez o ortayı Süper ligde oynayan lisansı olan hemen hemen her futbolcu yapar.Ve genelde şunu bilesin yorumlarından yaşının küçük olduğu belli oluyor.Bu yüzden cevap vermemişimdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Doğru söylüyorsun.

Kesinlikle bak dostum en azından şöyle söyleyeyim eğer geçen yıl Melo ,Engin ve Selçuk Orta sahada Alex ,Diarra ve Emre'yi bozmasaydı o imzanda belirttiğin ''Sahasında kupa kaldırdıklarım.NABERr...!(:'' diyemeyecektin

Çok önemli olduğu için ilave ::::

Kesinlikle bak dostum en azından şöyle söyleyeyim eğer geçen yıl Melo ,Engin ve Selçuk Orta sahada Alex ,Diarra ve Emre'yi bozmasaydı veya Amrabat ve Hamit gibi bozmak ve oynatmamak yerine oynamayı tercih etselerdi o imzanda belirttiğin

''Sahasında kupa kaldırdıklarım.NABERr...!(:'' diyemeyecektin

İşte buuu bütün mesele bu....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Bir tek pozisyona göre yorum yapmıyorum ve buna göre bir adamı değerlendirmek yanlış olur o gol olsa da bunlar değişmez o ortayı Süper ligde oynayan lisansı olan hemen hemen her futbolcu yapar.Ve genelde şunu bilesin yorumlarından yaşının küçük olduğu belli oluyor.Bu yüzden cevap vermemişimdir

Her mesajının sonuna bir de şunu '''' koymaz mı sanki çok bi ... söylüyormuş gibi İnşallah Allah sana Galatasaray başarı kazanınca sevinmeyi nasip etmez çünkü sen hak etmiyorsun

• Oynatmazsan rakip çılgına döner kontrolünü yitirir.Futbol oynayanlar beni anlar.Diarra süper kupa finalinde neden kırmızı kart yedi.Çünkü Selçuk,Melo ve Engin sürekli basıyorlardı döndürmüyorlardı.FB İnter'i sürklase ettiğinde Cambiasso topu ısırmıştı.Aynı şekilde 2000 li yıllardaki Gs nin rakipleri uefa macerasında maçları zar zor 11 kişi tamamlıyorlardı.Çünkü devamlı basıyordu Gs...Meirelesss neden kırmızı yedi çünkü Yekta döndürmüyor ve devamlı basıyordu.

Galatasaray gibi bir takımda oynayabilecek kapasiten bu takımı taşıyacak gücün bütün avrupa ve dünya literatüründe böyle bir yeteneğin varsa oynarsın ama yoksa oynatmamaya oynarsın...Eğer yoksa böyle bir yetin o zaman bu kadroda mücadele ederek alın teri dökerek ve savaşarak var olursun(Suat ,Okan ,Emre de pres yapıyordu ortada) çünkü diğerini yapacak kapasiten yok...Yahu mesala ben hayal ettiğim yerde çalışıyorum ama orada bana ihtiyaç yok ama burada kalmayı istiyorum ne yapmam lazım?O zaman burada kalabilmek için daha çok çalışmam ve yorulmam lazım.

• Şimdi Çarşamba günü Shalke maçı var
    FatihTERİM'i dinlerse futbolcular kaybederiz bence , zaten dilinden de anlamıyorlardır.Yok derbilerdeki gibi kendileri örgütleniyorlarsa (ki öyle olduğunu düşünüyorum)Ne hikmetse Galatasaray derbilerde hücum oynamıyor ve alan daraltarak ve daha bir hadlerini bilerek oynuyorlar şans ın da yardım etmesi lazım yoksa kapanan ve ani ataklarla çıkmayı hedefleyecek bir Shalke'yi elemesi Hamit ve Amrabat'la çok zor bence....sonuçta gruptan lider çıkmış disiplinli bir Bundesliga takımı.

Çünkü Akıl var Mantık var

İlk maçta avantajlı skor elde etmek için 2 veya 3 gol bulmak lazım ve gol yememek lazım ki Fatih TERİM sisteminde ve kurduğu kadroda Tr liginde bile bunu yapamıyor takım.Cl yi geçtik Tr liginde Gol yemediğimiz maç var mı ?

Bence çok zor ben olsam Yekta'ya çık oğlum Aslanlar gibi oyna ,selçuk ve melo dan uzaklaşma orta sahayı kalabalık tutun gözünüz devamlı Drogba da ve Burak da olsun kaçtıklarını sezebileceğiniz anda pası atın önlerine derim....

• quote:

Okuyamayan veya okuduğunu anlayamayanlar bugün pazar günüdür.Milli Eğitim'in hafta sonu yetiştirme kursuna gitsinler[

İki dakika sus da millet sana cevap versin. Bu ne kendini beğenmişliktir böyle şaka gibi. İki mesajından biri ben haklıyım ben biliyorum ben anlıyorum! Bana bi açıklarmısın ne yetkinliğin var teknik direktörlük alanında. İnsanları milli eğitim kursuna yönlendiriyorsun da senin teknik direktörlük kursun ya da belgen var mı? Eğitimini aldın mı ya da bu alanda başarın var mı ? Eğer her futbolcudan teknik direktör olacaksa bu ülkede 500 bine yakın futbolcu var. Ve hepsi senin gibi olacaksa da yandık! Madem bu kadar iyisin neden bir takımın başına geçmedin. Kendine, bilgine ve tecrübene bu kadar güveniyorsun madem. Oturduğun yerden eleştirmekle olmuyor o işler. O sahaya çıkmak ve takım yönetmek masa başında taktik vermekten çok daha farklı olsa gerek.

• Mersin, Eskişehir ve G.Birliği maçını saçma sapan yediğimiz gollerle berabere bitirdik. Kazandık denilen maçlarda rakibe 1 puan hediye ettik. 6 puan bedavadan kaybettik. Bunu kimse dile getirmiyor nedense. Ama kazandığımız zorlu maçlara şansa bala diyorlar. Kaybedilen bu puanlar ne olacak? onları kaybetmesek 15 puan öndeydik ve şimdiden lig bitmişti. Bu sene defans hattı yüzünden çok maç verdik, kendi kalemize attığımız goller, oraya buraya çarpıp karambole yenen goller, ceza sahası dışından yediğimiz belki de gol atan futbolcunun hayatında bir daha öyle gol atamayacağı goller yedik.
  • Kesinlike katılıyorum Amrabat ve Hamit'ten kanatlarda hiç verim alamadık bu sene.

Muslera

Eboue, Semih, Dany, Riera

---- Melo ----

Hamit, Selçuk

---- Sneijder ----

Burak - Drogba

Bu kadro ile oynamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ne sallamis beyler gene birisi özet geçsin.

beni dinle. severim seni oku mantıksız birşey yazmamış. ki gerçektende durum böyle. özelliklede amrabat konusunda çok haklı. aldığı bütün topları ezen takımın bütük ataklarını bitiren bir adam ve bu takımın bir parçası değil. hamitte böyle oynadığı zaman takım organize atak yapamıyor ve orta alanda selçuk ve meloya sıkışıp kalıyor. kısaca özeti bu işte. ve eğer fatih terim kanat oynatmaktan vazgeçerse hiç iyi olmaz hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kesinlike katılıyorum Amrabat ve Hamit'ten kanatlarda hiç verim alamadık bu sene.

Muslera

Eboue, Semih, Dany, Riera

---- Melo ----

Hamit, Selçuk

---- Sneijder ----

Burak - Drogba

Bu kadro ile oynamalıyız.

bu kadro ile oynarsan şampiyonluğu bile kaybedersin dostum. ligin dibindeki akhisar bu kadroyla top gibi çevirdi seni. drogba olmasa neler olacaktı sen düşün. bu kadro intihar demektir. fatih terimin böyle bir hata yapacağını akhisar maçından sonra sanmıyorum artık
  • bence

---------------Muslera ---------------

Eboue----Semih------Dany-------Riera

------Yekta----Selçuk-----Melo----

----------------Sneijder-------------

-----------Burak--------Drogba

Bu olabilir Aslında Drogba alınmasaydı bu takımın için en iyi sistem 4-2-3-1 di ama çift forvetli bu sistem de yine Sneijder'in içe katetmeleriyle 4-3-3 Jose Morinho'nun sistemine dönüşüyor bu da iyi aslında hepsi 4-4-2 den iyi çünkü 4-4-2 de 2 oyuncu çok fazla (Amrabat ve Hamit)kanatlara yayılıyorlar ve çizgide oynamak zorunda kalıyorlar.Ve doldur boşalta dönüyor fakat maç ortada oynanıyor.Ve Bu koskoca GS bu zamana kadar bu çağdışı 4-4-2 ile oynuyordu.Yıl oldu 2013 hala 4-4-2...

Bu kadar.Melo yerine Emre Çolak da olabilir sonuçta sol ayak orta sahada mücadele eden, ara pası atabilen ,Pas oyununu oynayabilen ,her topu aldığında amrabat ve ahmit gibi fırlayıp gitmeyen ,defans arkasına pas verebilen bir oyuncu.

• beğenmediğin adamların arkasındaki sabri ve riera gibi 2 gereksiz bekten bahsetmiyorsun amrabat ve hamite sallıyorsun..

bekleri iyi olan bir takımda kötü olarak gördüğün amrabat ve hamit sana sınıf atlatırlar...

futbolcuyum demişin ama şüphe duydum futbolcu olduğundan..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.