Şimdi Ara

Eğer şuan kilolu olmasaydım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vermek kolayda sabit tutmak cok zor. gecen sene 30 kilo verip 78 e indim. Su an 100 u buldum yine. Ucgenden armuta cok hizli bir donus oldu.

edit: 1.84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 27 Ocak 2016; 2:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 129 kiloyken kilo vermeye başladım.110-85 kilo arasında bir çok sevgilim oldu fakat kilo vermeye devam ettikçe işler bozuldu
    Şuan 74 kiloyum sevgilim yok aylardır (boy 1.80)
  • Konuya bak fazla kilodan konu birazdan çökecek zuhahahahaha

• Olay kiloda bitmiyor pek ya. Ben 147 kiloyum (ki diyetteyim 1 aydir, normalde daha fazlaydim) ve 2 yillik bir iliskim var. Sozlum de kilolu degil hani 60-65 kilo arasiydi sanirim. Daha once de 2 iliskim oldu bu kilo araligindayken. 126ye dussem gobek atarim valla, 126ya kiz da bulunur her sey de yapilir.

• Yakında diyete başlıcam (başlamadı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Olay kiloda bitmiyor pek ya. Ben 147 kiloyum (ki diyetteyim 1 aydir, normalde daha fazlaydim) ve 2 yillik bir iliskim var. Sozlum de kilolu degil hani 60-65 kilo arasiydi sanirim. Daha once de 2 iliskim oldu bu kilo araligindayken. 126ye dussem gobek atarim valla, 126ya kiz da bulunur her sey de yapilir.

Hocam boyunuz kaç yahu? Ben de şu anda 151 - 152 kiloyum ve hiçbir kız bana bakmaz, o derece eminim. Ha gerçi ben bir de bakımsız bir erkeğim ama bakımlı olsam da bir şey değişmeyecektir. Bence siz uzun boylu ve daha da önemlisi çok şanslı, girişken birisisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sevgilin olunca mutlu mu olacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

96dan 74e düştüm hala sevgilim yok

steamı bırak dışarı cık belki sevgilin olur boni
  •  Eğer şuan kilolu olmasaydım...

Şimdi ben şişman kızları çok nadiren beğeniyorum ve benim de tip bu. Şişmanken şişman beğenmemek de neyin nesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

Eğer şuan kilolu olmasaydım...

Şimdi ben şişman kızları çok nadiren beğeniyorum ve benim de tip bu. Şişmanken şişman beğenmemek de neyin nesi?

Hocam sizin hesaplar neden hep banlanıyor
    Ne zaman görsem farkli yeni bir nick

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

quote:

Eğer şuan kilolu olmasaydım...

Hocam sizin hesaplar neden hep banlanıyor
    Ne zaman görsem farkli yeni bir nick

• Kiloni bahane etme boyun 180 kilonda 80 olsa ve tipn olsa yine kiz arkadsin olmuyacak. Neden mi kendimden biliyorum? Ozguven olmadiktan sonra kizlar seni keser ama sen bir sey yapamazsin. Kizlar gozunn icine bakar teklif etsin diye ama o cesaret yoksa bi bka yaramiyor tip ve vucut.

• Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    Abi seni banlamadilar mi ya

• quote:

bende kısa boyluyum
    kendimden uzun olan hatun kişilere dibim düşüyor
    kısaların yüzüne bile bakmıyorum
  • Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    182-183 boyundayim. Seklimi hic begenmiyorum ama kilomdakilere nazaran daha fit durdugumu soyleyebilirim. Valla lisede asosyalin onde gideniydim, universitede biraz acildim o acilmayla devam ediyorum ama super sosyalim de diyemem. Mesela su an sozlum disinda sadece bir arkadasim kaldi onunla da ayda yilda bir konusuyoruz. (gerci su an okul-is yok ama olan arkadasliklarimi surdurmek sorun, bu da asosyallige yakin bir sey sayilabilir sanirim)

• olm 25 liraya pizza alacağına 2 porsiyon yemek söylersin ne bu pizza hamburger sevdası
  • Neden bugun degil de yarin. Yine iradesizlik

• Zayıflamak mı istiyorsun? Ona göre davran.
    Sevgili yapmak mı istiyorsun? Ona göre davran.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.