Şimdi Ara

Eğer şuan kilolu olmasaydım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer şuan 126 kilo olmasaydım sevgilim olabilirdi
    dışarıdan gezip bizim eve gelmiş olabilirdik burda da biraz film izlerdik sonra sarılıp uyurduk

tabi şuan 126 kilo olduğum için hiçbiri yok evde tekim ve birazdan yemek siparişi vericem ne versem onu bile karar veremiyorum :( ama diyete başlicam dostlar çok yakında sizi seviyorum

• ver kanki şöyle helalinden büyük boy pizza işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

ver kanki şöyle helalinden büyük boy pizza işini görür.

öylemi yapmalıyım sence yada mc mi çağırayım bilemiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Diyetini baltalamak istemiyorum ama bilmen lazım.

71 kiloyum. Farklı degiliz.

71 kiloya şişko mu diyorsun?
  • oha ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılo ver ozaman sureklı su ıc,hergun en az 45 dakıka hızlı yuru,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Kılo ver ozaman sureklı su ıc,hergun en az 45 dakıka hızlı yuru,

vericem dostum vericem vermem lazım biliyorum ama yarın başlicam dicem yine tutmicam

size şu şarkıyı atıyorum arka planda bu şarkı tüttürüyor

Queen - Radio Ga Ga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım evet haklısın ve nedenini bulmuşsun çözümü de sabah aç karnına 1.30 saatlik hızlı tempo yürüyüş yaparsan ve sonrasında mercimek, tavuk vs. Düşük kalorili şeylerle beslenirsen kilo vermen garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Arkadaşım evet haklısın ve nedenini bulmuşsun çözümü de sabah aç karnına 1.30 saatlik hızlı tempo yürüyüş yaparsan ve sonrasında mercimek, tavuk vs. Düşük kalorili şeylerle beslenirsen kilo vermen garanti

yapıcam yarın başlıyorum artık bu son siparişim artık kendime olan inancımı kaybediyorum bu çok kötü birşey offff çok zor ama her geçen gün erteleyerek dahada zorlaştırıyorum durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Arkadaşım evet haklısın ve nedenini bulmuşsun çözümü de sabah aç karnına 1.30 saatlik hızlı tempo yürüyüş yaparsan ve sonrasında mercimek, tavuk vs. Düşük kalorili şeylerle beslenirsen kilo vermen garanti

yapıcam yarın başlıyorum artık bu son siparişim artık kendime olan inancımı kaybediyorum bu çok kötü birşey offff çok zor ama her geçen gün erteleyerek dahada zorlaştırıyorum durumu

Yap sonuçta yakışıklı tipler veya güzel kızlar onlar da bir emek harcıyor kendilerine veya fedakarlık yapıyor. Onlarda sürekli yiyip pc oynasalar kiloları bir süre sonra artardi. Bu saatte yemek sipariş ediyosan işin zor ama yinede yazasim geldi

• burada gaz verir edebiyat parçalardım ne bileyim fitness a git düzenli yaşa derdim de salla be kardeşim koy gitsin bi yarım kokoreç de benim için yuvarla
  • Ben de 152 kg olmuşum, 126 kg olduğum zamanları hatırlıyorum da, oldukça rahat hareket edebiliyordum. Şimdi hareket etmek sanki bir işkence, hızlı yürümek çok zor geliyor mesela ve asla şöyle yürü, şöyle yap dedikleriyle kilo veremem. Bir de zaten ayaklarımda kronik bir sorun var benim. Yani senin anlayacağın, gırtlağımdan kesmedikçe kilo falan veremem ben. Sen de henüz iyisin, bunu unutma, ben senin kilondayken zıplar hoplardım. Kendimden daha ağır ağırlıkların altına girerdim.

Bu arada, boy 1.82 m.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 kiloyum. Sevgilim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

Ben de 152 kg olmuşum, 126 kg olduğum zamanları hatırlıyorum da, oldukça rahat hareket edebiliyordum. Şimdi hareket etmek sanki bir işkence, hızlı yürümek çok zor geliyor mesela ve asla şöyle yürü, şöyle yap dedikleriyle kilo veremem. Bir de zaten ayaklarımda kronik bir sorun var benim. Yani senin anlayacağın, gırtlağımdan kesmedikçe kilo falan veremem ben. Sen de henüz iyisin, bunu unutma, ben senin kilondayken zıplar hoplardım. Kendimden daha ağır ağırlıkların altına girerdim.

Bu arada, boy 1.82 m.

doğru bende az kilolu hallerimi düşünüyorumda neler neler yapardım

• 96dan 74e düştüm hala sevgilim yok
  • Yarin başlayacağım diyorsan,o siparişi verme biladerim.

• Askere gitmemek için avantaj bu yönden bak.
  • 173 boy
    50 kiloyum
    Sevgilim yok.

• Kardeşim bende nerdeyse aynı durumdayım. 107 kiloyum tabiki sizinki kadar değil ama bu da hayatımı kötü etkiliyor. Belki bende ileride öyle olucam. Daha geçen sene 95 im diye üzülüyorumdum olduk 107. Seneye 120 olabilir yani. Allah yardımcınız olsun . Halinizi az çok anlayabiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yicem diyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.