Şimdi Ara

Eğitim bilgisindeki kayıt tarihi alanının dolu olması zorunludur. HATASI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün ösym kaydımı yaptırmak isterken böyle hata aldım ve kaydım tamamlanamadı .Aranabılecek her yerı aradım sordum bır sonuca varamadım tabi bugun ıcın gecerlıydı yarın devam edicem. Ancak belki bilgisi olan arkadaşlarım vardır yardımcı olursa bana cok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212BerkCan -- 1 Mart 2018; 21:4:32 >

• ösym yi ara hocam zaman kaybetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinitiy

ösym yi ara hocam zaman kaybetme

ösym binasına gittim direk hocam onlarda bız bısey yapamayız deyıp halk eğitime yönlendiriyor halk eğitimdede pek bilen çıkmadı saçma sapan ne iş varsa benı bulur. bunun tam anlamıyla ne demek olduğunu söylebilen bile yok hanı soyleselerde ne yapacagımızı bılsek o ona soruyor o ona yönlendiriyor sanki benım hatam bı yerde kesın eksık bılgı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 212BerkCan -- 1 Mart 2018; 21:14:28 >
  • 212BerkCan kullanıcısına yanıt
    açıköğretimlisiniz anlaşılan halk eğitime değil de ankaradaysanız merkez açık öğretime gidin eğer ankarada değilseniz telefon açın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

açıköğretimlisiniz anlaşılan halk eğitime değil de ankaradaysanız merkez açık öğretime gidin eğer ankarada değilseniz telefon açın hocam.

evet öyleyım. ankarada değilim aradım hiç bi numaraları kullanılmıyor, ulaşılmıyor. en son gıttıgım halk egıtım pazartesı gel dedı maıl gelıyor bu durumlar ıcın mıllı egıtımden dedı ne yapacam bende bılmıyorum kaldım bole.
  • 212BerkCan kullanıcısına yanıt
    https://aol.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2017_10/18162820_teskilat_sema_aol.pdf alın hocam burada ankara da çalışan hepsinin numarası var hepsini ara düzeltsinler 1 yılın boşa gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

https://aol.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2017_10/18162820_teskilat_sema_aol.pdf alın hocam burada ankara da çalışan hepsinin numarası var hepsini ara düzeltsinler 1 yılın boşa gitmesin.

hocam çok iyi oldu ya yarın arayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hallolmuştur ilk gittiğim başvuru yerinde kadının yapmış olduğu hatadan dolayı uğraştırılmış gitmediğim yer kalmamıştır halbuki hiç bir sorun yokmuş ösym nin kendı bınasından kaydımı gerçekleştirince her şey çözülmüştür.O kadının hatasından dolayı bilgilerimde eksiklik olduğunu düşünüp vakit kaybedip orayı burayı gezip son çare tekrar ösym den denedim ve sonuç okey.

Özet olarak bilgisiz insan devlet binalarında çok. Uğraştırırlar adamı. Gezmediğim eğitim binası kalmadı. Size bilgili ve iyi insanların hayatta karşınıza çıkarması dileği ile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.