Şimdi Ara

EĞİTİMLİ MUHABBET KUŞUMA YAVRU ARKADAŞ NE KADAR DOĞRU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim yaklaşık 1 yaşında bir muhabbet kuşum(erkek) var aşırı sevecen ve insan canlısı yakında eve yavru dişi bir muhabbet kuşu gelecek.Ben ilk önce yeni gelen yavruyu eğitene kadar kuşları ayrı odalarda tutmayı düşünüyorum kuşu eğittikten sonra kafesleri yanyana getirmeyi birbirlerine alıştıklarında aynı kafese koymayı düşünüyorum.Bunu yapmamdaki amaç hem yeni kuşu eğitebilmek hemde eğitimli olan kuşu kaybetmemek..Sizce doğru mu yapıyorum?.Yeni kuş benim kuşun bize olan ilgisini azaltır mı?Önerileriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim...

• Ayrı yerde tutuktan sonra sorun olmaz. Onuda evcilleştirince yan yana koyarsın. Yavru ise 4 ay birbirini görmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antienflamatuvar

Ayrı yerde tutuktan sonra sorun olmaz. Onuda evcilleştirince yan yana koyarsın. Yavru ise 4 ay birbirini görmesinler.
    hımm sağolun peki 4 aylık olana kadar mı yoksa eve geldikten sonra 4 ay sonra mı?ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The PILGRIM

Arkadaşlar merhaba
    benim yaklaşık 1 yaşında bir muhabbet kuşum(erkek) var aşırı sevecen ve insan canlısı yakında eve yavru dişi bir muhabbet kuşu gelecek.Ben ilk önce yeni gelen yavruyu eğitene kadar kuşları ayrı odalarda tutmayı düşünüyorum kuşu eğittikten sonra kafesleri yanyana getirmeyi birbirlerine alıştıklarında aynı kafese koymayı düşünüyorum.Bunu yapmamdaki amaç hem yeni kuşu eğitebilmek hemde eğitimli olan kuşu kaybetmemek..Sizce doğru mu yapıyorum?.Yeni kuş benim kuşun bize olan ilgisini azaltır mı?Önerileriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim...

Dediğiniz gibi yapıp eğitebilirsiniz ama bir araya koyduktan sonra zamanla birbirlerine ilgi gösterecekleri için verdiğiniz eğitimlerin yok olması muhtemel... Tüm gün birbirlerini görüp ilgilenecekler çünkü...(kişisel görüşümdür)

• bende aynı şekilde almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.