Şimdi Ara

Eğitmen, Öğretici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik açıdan donanımli insanlar bu işin eğitimini veriyor mu? Şöyle soracağım a kişisi güncel meta, koçluk hizmeti, analist olabilmek adına gerekli eğitim ve teknik bilgiyi nereden alıyor? Oyunun içinde Türk mantığı olarak oyuncular koç, analist her türlü arka plan rolünü kapmakta buna geliştirici bir çözüm düşünüyorum. Ödev gibi düşünün.. Bir calisma yapacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla profesyonel bir oyuncu böyle bir şey yapıyordu. Ama ismini hatırlayamadım şimdi.

Hatta maini top lane'di, 0 dan öğretiyorum falan demişti. Tabii ki belli bir ücret karşılığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 6 Nisan 2016; 18:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.proguides.com/

Şöyle bir site var,ücret karşılığı yardım ediyorlar,ne kadar yardımcı olur bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 6 Nisan 2016; 19:12:31 >
  • Lolakademi diye bi sey vardi kapattilar sanirim ya adam gosterse ne olur sen hee vay be diyip gecersin o hareketleri senin dusunup dogru yerde yapman lazim buda gorerek yaparak deneyerek oynayarak oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Lolakademi diye bi sey vardi kapattilar sanirim ya adam gosterse ne olur sen hee vay be diyip gecersin o hareketleri senin dusunup dogru yerde yapman lazim buda gorerek yaparak deneyerek oynayarak oluyor

Oyuncu kariyeri değil hocam. Analist, Koç gibi arka plan çalışanı.

• olum ciddi soyle seylere para veren var mi (

• Gel ben ogreteyim sana herseyi. Ucretsiz. Dua et yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yds Eğitimi Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Diksiyon eğitimi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ? ??

quote:

Lolakademi diye bi sey vardi kapattilar sanirim ya adam gosterse ne olur sen hee vay be diyip gecersin o hareketleri senin dusunup dogru yerde yapman lazim buda gorerek yaparak deneyerek oynayarak oluyor

LCS gibi turnuvalarda arkalarda koçluk yapanları söylüyorsun sanırım.

genelde tanınmış streamer veya daha önceden profosyonel oyunculuk yapmış kişiler seçiliyor böyle şeyler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Gel ben ogreteyim sana herseyi. Ucretsiz. Dua et yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

quote:

quote:

genelde tanınmış streamer veya daha önceden profosyonel oyunculuk yapmış kişiler seçiliyor böyle şeyler için.

işte diyorum ki bunu yapabilmek için illa profesyonel arenada boy göstermek mi gerekli? neden eski oyuncu ve streamerlar üzerinden dönüyor?

• bn öyretirim ders ücreti 30 tl
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işte diyorum ki bunu yapabilmek için illa profesyonel arenada boy göstermek mi gerekli? neden eski oyuncu ve streamerlar üzerinden dönüyor?

Türkiye'de bu olay çok gelişmediği için bize saçma geliyor fakat;

yurtdışında bazı ülkelerde LoL okulları var.

evet bildiğin oyunu, stratejileri öğretiyorlar.

Örneğin Norveç:

http://www.dailydot.com/esports/norway-high-school-csgo-lol-classes/

CS:GO ve LOL için 3 yıllık kurs sağlıyor. Bunlardan bir başarı sergilersen profosyonel arenade kendini gösterme şansın oluyor.

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    nie 31 değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye'de bu olay çok gelişmediği için bize saçma geliyor fakat;

yurtdışında bazı ülkelerde LoL okulları var.

evet bildiğin oyunu, stratejileri öğretiyorlar.

Örneğin Norveç:

http://www.dailydot.com/esports/norway-high-school-csgo-lol-classes/

CS:GO ve LOL için 3 yıllık kurs sağlıyor. Bunlardan bir başarı sergilersen profosyonel arenade kendini gösterme şansın oluyor.

Az evvel arkadaşla bunun üzerine 1 saat kadar konuştuk. Biz meta sindiriyoruz, yaratan konumda değiliz. Trundle support Fnatic tarafindan oynandiginda herkes 1, 2 maç oynanir dedi. Fakat çok büyük bir gelişim oldu oyun için de ve sadece Trundle'ı efektif kullanabilmek için bile lane swap atılır oldu. Yani biz bu bahsedilenlerden uzağız cidden.

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizden 1v5 yapma dersi almak istiyorum ücreti tekabülünde ne kadar
  • quote:

hocam ben sizden 1v5 yapma dersi almak istiyorum ücreti tekabülünde ne kadar

o doğuştan gelen bir yetenektir koçum hem zeki hem atletik hem karizmatik olman lazım (bneim gibi )
  • Oyunu en iyi oynayarak ve hatalarınızdan ders çıkararak öğrenirsiniz boşa para vermeyin öyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniveum

Oyunu en iyi oynayarak ve hatalarınızdan ders çıkararak öğrenirsiniz boşa para vermeyin öyle şeylere.

Benim söylediğim şeyle sizin ki zıt. Bu eski ve iyi oyuncular koçluk yapsın gibi geliyor bana. Ortada bir çok örnek var, istisnalar fayda sağlamaz bugün SK telekom koçu Koma dahi bulunduğu ülkede Gold 1- Plat 3 sürünüyor he belki adam uğraşmıyor belki başka şeyler ama bu bir genelleme bence.

• Bigfatlp saati 50 dolardan ders veriyor 2 saati 70 dolar...

• Eğer kendin belli bir seviyeye getirebilirsen katılacağın takımın koçu, analisti vb. kişiler ile yapacağın bilgi paylaşımlarıyla daha iyi noktalara gelebilirsin.
    Yalnız ilk başta söylediğim kısım tamamen sana bağlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.