Şimdi Ara

Egm tarifesine ref arıyorum (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
7
Favori
21.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egm eferans işi ne oldu acaba yapan eden varmı?

• arkadaşlar mevcut olarak Prime mmüşterisindeyim egm tarifelerine ref ile geçiş sağlayabilirmiyim tahahüt süremin sonuna geliyorum

• burada ciddi0 dan ref almış olan var mı acaba profili gizli güvenilir mi bilemedim.

tarifeye geçirmek için baba adı, anne kızlık soyadı gibi bilgiler istemekte.

• tarifem bitti ortada kaldım , tarifeye geçiş yaptırabilecek var mı

• Merhabalar hattımı türkcell den türk telekoma taşıdım referans olmamasını istediğim numarayı 6008 e gönderdik karşı tarafta evet yazıp benim noyu yazıp onayladı ama henüz bir bildirim gelmedi,ne yapmalıyız ,ne kadar sürüyor evet onayı msj ından sonra acaba,yardımcı olurmusunuz

• Meriçli M kullanıcısına yanıt

Taşınınca ilk 32 gün tarife değişikliği yapılamıyor normalde

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Faturasız olarak yaptılar müdürlüğe gitmiştim birşey demediler açılınca sms atın dediler karşı tarafın numarasını sadece şuan tarifem yok kontorlu şeklinde açıldı sms i attık karşısıda onayladı,ben sms i attım karşısıda onayladı başka bir bildirim her ikimizede gelmedi bekliyoruz 40 dakikadır yine atmaya kalktığımda bekleyen bir referansız vardır diye mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meriçli -- 2 Aralık 2024; 0:8:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba referans hakkında bir sorum olacak. Referans olan numara operatör değişirse referans olunan numara taahhüt verdiği için devam mı eder paket sonlanır mı?

• Ref için yazabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.