referans işi kalktı. |
Egm tarifesine ref arıyorum (15. sayfa)
-
-
Bana da referans olabilirmisiniz ücret karşılığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat nedir
450
Telegramdan mi yazayim
Emniyet yeni paketleri için iletişime geçebilirsiniz
Vestelcell konusu üzerinden 30+ referans görebilirsiniz ayrıca buradan da 2 kişiyi yararlandırdım
İletişim için mesaj atın.
Referans ile tarifeye geçtim bugün süreci şöyle özetleyeyim. Müşteri temsilcisi ile konuştum. Müşteri temsilcisi normalde yeni hat numara taşıma veya faturasızdan faturalıya geçişte yararlanabileceğimi söyledi.
Ben de o zaman faturalı hattan faturasıza geçiş yapmak istediğimi belirttim. Temsilci bana siz faturasıza geçmeden deneyin sistem bazen izin veriyor dedi. Ben de tamam o zaman diyerek telefonu kapattım.Sonra
6008'e referans olacak kişinin telefon numarasını gönderdim.Bana sms geldi referans basvurunuz alındı diye.
Karşıdaki kişiye de mesaj gitmiş. O da EVET 555 55 555 55 gibi yazıp benim numaramı onaylıyor. O Onay verince bana geçiş başvurunuz alınmıştır diye SMS geldi. Daha sonra 2-3 dakika içinde Başvurum referans olan kişinin tarifesi ile aynı olacak şekilde kabul edildi.
Daha sonra Söz yazıp 5555'e gönderdim. Gelen mesaja onay verip taahhüt işlemini tamamladım. Süreç bu şekilde işledi.
-
Merhaba Egm tarifesi için referans olabilecek biri var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. PTTCell EGM tarifesi için referans arıyorum. Özelden yazabilirsiniz.
-
Pttcell de egm tarifesi yok ki boşuna arama
Türk Telekom egm demek istedin sanirim vestelcell konusunda ciddi06 kullanıcısına yazabilirsin
Yoruma kendisi yazmış biraz baksa görecek zaten
Hangi paketler var bu egm tarifesinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket yok tarife var go to türk telekom sitesi
Egm tarifesine ref arıyorum yardımcı olabilecek var mı
Hocam EGM tarifeleri için yardımcı oluryormusun, özelden yazdım ama cevap vermedin. Yardımcı olursan sevinirim.
Referans arıyorum. Ücreti konuşuruz.
-
Egm 15g tarifesi ne kadar oldu arkadaşlar, internette 205tl yazıyor, zammı geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X