< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Egm tarifesine ref arıyorum
-
-
Upp lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kişi bana da referans olabilirse çok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Upp upp
egm ne, ref ne acaba? şu konu başlığına bakıyorum bakıyorum 2 gündür anlayamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EMNİYET VEYA PTT ÇALIŞANI BANA REFERANS OLUR MU?özelden yazarsa çok memnun olurum
-
Up
Referans olunan kişi referans verebiliyor mu yada süreç nasıl işliyor
Hocam siz araştırmacı bir insansınız, bilirsiniz ancak yine de anlatayım :)
Egm tarifesi, Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarına özel tarife. Misal 1000 DK, 1000 SMS, grup İçi Sınırsız Konuşma**, 10GB 62,09 TL ye. Burda personel tarifeye geçtikten sonra, en fazla 3 kişiye referans olabiliyor. Arkadaşlar da referans arıyorlar. Hatta haftasonu köye gidecem, eğer orda Turk telekom düzgün çekerse bende annem için referans arayışına girecem :)))
bireysel.turktelekom.com.trEMNİYET 10GB TARİFESİ | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/calisanlar/mevcut-musteri-kamu-tarifeleri/emniyet-10gb-tarifesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yo hayır, referans olunan kişi de referans olamıyor. sadece emniyet genel müdürlüğü personeli, başkalarına referans olabiliyor
Referans olmak için ne yapılmadı gerekiyor arkadaşlar? Bilen arkadaşlar detaylı yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Düzeltme
Siz birini referans göstereceksiniz, yani sizin hattınız normal sıradan hat, egm tarifesine geçeceksiniz; 6008 e polis olan kişinin numarasını yazıp sms atmanız gerekir diye biliyorum. 9 yıl önce bu şekilde yapmıştım :)
Örneğin 5441234567 yazıp 6008 e sms. Ayrıntılı bilgi için Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 9 Kasım 2023; 13:48:37 >
Teşekkürler hocam
Belirtiğiniz numara kamu tarifesine geçemez diye cevap geliyor .bende ki hattı referansla mı geçirdiler acaba
-
Konu hakkında ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri ile görüşmeniz de yarar var
Rica ederim, belirtilen şekilde geçiş yapabildiniz mi?
Hocam egm hattı kullanıyorsanız bana ref olabilir misiniz ?
Müşteri hizmetleri de bilmiyor .
bayi bizden aldılar genel müdürlüğe git onlar yapar diyor
Kendime referans olamıyorum ki size de olamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom 4.5g açma sms
- sim kart seri numarası sorgulama
- türk telekom sınırsız youtube internet yiyor
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- türk telekom internet çekmiyor
- mobil imza nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X