Biz tarifeye geçince referans olabilecekmiyiz? |
Egm tarifesine ref arıyorum (5. sayfa)
-
-
Olamazsın
-
Çalışan direk tarife geçiş yapacağını belirtti bide kendisi belirtsin bakalım
-
Bana egm personeli arkadaş referans oldu ben bayiye sordum ben egm personeli değilim bana egm personeli arkadaş referans oldu şimdi ben de başka bir arkadaşa referans olabilir miyim diye sordum hayır siz olamazsınız sadece kurum kimliğini ibraz eden egm personeli referans olabilir dediler
Sorduğum yer şuan için işim dolayısı ile bulunduğum Giresun da bir telekom bayisi
-
Yok olamazsınız ama 12 ay sonra taahütun yine uygun fiyattan devam etme olasılığı yüksek
-
12 ay sonra aynı tarifeye taahhüt verebiliyormuyuz?
-
Tarife devam ederse evet
-
Hattımı başka operatörden EGM tarifesine taşıdım. Hattım EGM tarifesi ile açıldıktan bir gün sonra referansıma SMS gitti. Referansım ilgili SMS'i gönderdi ama kendisine herhangi bir dönüş olmadı. Bana da sadece "Referansınız 7 gün içinde onay vermeli" şeklinde bilgilendirme SMS'i geldi. Yani referans işleminin onaylandığına dair herhangi bir bilgi gelmedi.
Müşteri hizmetlerini aradım. "Size de bir mesaj gelmeliydi ve 6008'e EVET boşluk kendi telefon numaranızı yazıp göndermeliydiniz" şeklinde bilgi verdi. Dediği gibi 6008'e mesaj attım ama bana da herhangi bir dönüş olmadı.
Nedir bizim durum şimdi?
-
referans olabilecek var mı? -
Burdan ekmek çıkmaz üstad kim tanımadığı birine referans olsun ki
-
Aynı sorun bendede var talebiniz referansınız tarafından henus onaylanmadı.Diyor mesaj atıyorum ama yine onay mesajı gelmiyor.Siz ne yaptınız acaba
-
Herkeste aynı sadece kamu tarifesinde olanlara izin veriyorlar.
Geçiş için ya EGM tarifesi kullanan kişi kurum kimliği ile genel müdürlükleri gidip geçiş yapılacak
bayilerden tarifene ek birşeyler satacaklar öyle
Ya da parasını verip geçiş yapacaksın
-
Herhangi bir şey yapmadım. Hattım EGM tarifesine geçeli on güne yakın oldu. Referansımın onayladığına dair veya onaylamadığına dair hiçbir mesaj gelmedi. Tarifem hâlâ EGM tarifesi. Bir haftayı geçtiği için artık referans onayı olmuştur ki tarifeyi iptal etmediler diye düşünüyorum. -
Benim hattı emniyet tarifesinden çıkardılar referans onaylanmadığı için.Allah belasını versin bu Telekomun yalandan tarife yapıyorlar galiba mecbur farklı tarifeye geçicem ana merkeze gittim genede halledemediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoN55 -- 18 Aralık 2023; 0:57:58 > -
Kaç gün sonra çıkardılar? Ben EGM tarifesine geçeli 15 gün oldu. Bu saatten sonra çıkarmazlar herhalde diye umuyorum. -
Çıkardılar derken hangi tarifeye geçiş oldu tekrar ?
30 gün geçmeden tarife değişikliği yapamadıklarından olmamış olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Çıkardılar derken hangi tarifeye geçiş oldu tekrar ?
30 gün geçmeden tarife değişikliği yapamadıklarından olmamış olabilir
Saniyeli hepsi bir tarifesine gecirdiler
-
Hangi operatorden gecmistiniz.
-
Bari eski tarifene geçiş yapsalardı
30 gün dolunca işlemi tekrar yapın olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X