Adamın yazdığı tarifeler egm tarifeleri isimlerini açık yazmamış hülle kazlardan para tırpanlayıp hülle yoluyla bu tarifelere referans yoluyla geçirecek anlaşılan |
Egm tarifesine ref arıyorum (7. sayfa)
-
-
Bu da bitmiş hemen. -
Referansla daha dün geçen olmuş
-
Sitesinde tarifeler kapatıldı görünüyor. Bayilerde kanal açık mı acaba? -
Bayiden hattı referans tarifesine taşıyıp referans yolu ile geçiş yapabiliyorsun
-
Deneyelim bakalım -
Hocam hala aktif mi bilginiz var mı haftasonu geçeceğim oluyorsa.
-
Geçen hafta geçenler oldu kapatmadılarsa olur
-
Egm tarifeleri kapatıldı filan deniliyor da ref'li geçişler mi kapatıldı yoksa online işlemler kısmında bi ara faturasızların da geçebildiği egm tarifeleri komple mi kapatıldı? :) Ay sonunu bekliyorum da egm'ye geçmek için... -
Normal geçiş yolu ile kapatıldı .Faturasızdan faturalıya geçiş yolu da .
sadece referans yoluyla başlangıç tarifesinde olanlara referans olununca geçiş yapan oldu .
-
Kötü olmuş, ay sonu ref'siz geçmeyi planlıyordum. Uygun bir tarife de bulmak imkansız artık. -
-
Valla hiç bu rakamları vermek istemiyorum ama diğer operatörlere 20 gb'a 200 tl vermek yerine buna geçmek çok daha mantıklı
Ama turkcell'in de devamlılığı yok, bu tarifeye geçip yeni müşteri avantajından faydalanacağım sonraki sene kol gibi saplayacaklar. Sonra yine operatör değiş yine banka sim bloke işleriyle uğraş.
Bu sebeple TT ile devam etmek istiyorum. -
Açıkken neden geçmediniz ki?
-
İçinde daha 60 gb'ı olan temmuza kadar süren uzun süreli faturasız paketim devam ediyor. -
Temmuza kadar yine birşeyler çıkarsa değerlendirirsiniz
-
Arkadaşlar geçen hafta turktelekom müdürlüğüne gittim (Bayilerin ne olduğunu biliyorum bu işlemi yapmak işlerine gelmiyor).Gençlik ve Spor müdürlüğünde çalışan arkadaşin referansı ile kamu tarifesine gececektim. Çalışan bayan, hattımı diğer operatörden tasirsam yada diğer operatöre taşıyıp geri dönersem kamu tarifesine referansla geçebileceğimi söyledi. Sitede numara taşıma şartı göremedim dedim, müşteri hizmetleri de aradım onlarda hattın zaten turktelekomda olması gerekiyor ki size referans olsun arkadaşınız dediğini, söyledim . Müdürlükteki bayan, merkezin birşey bilmediğini bu işlemleri her zaman biz yapıyoruz ve sadece biz bilmiyoruz, dedi. Foruma da bakıyorum yine hat taşımakla kamu tarifesine geçen görmüyorum.Bana her ne kadar mantıksız gelse de Referans olunacak numara diğer operatörden mi gelmeli? -
Sana bir şey diyeyim mi? Ben bunu unuttum. Bundan sonra bende değiştiremeyeceğim, 20 tane ayrı bankayla nasıl uğraşıcam şimdi,beni de zora soktu bu iş. -
Foruma tam anlamıyla bakmamışsın demek ki.
Süreç nasıl işliyor
Türktelekom kullanıyorsan genel müdürlüklerden referans olacak kişi ile birlikte gidip geçiş yapabiliyorsun
Hat taşıma ile geçeceksen bayilerden numara taşıma ile geçiş yapabiliyorsun.
Süreç en son bu şekil işliyordu.
-
Şubattan beri geçen var mı arkadaşlar ben haftasonu gideyim dedim gidemedim şubeye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X