Vay arkadaş nasıl bir kelimedir. Sanki mübarekler kendileri dünyanın en mütavazi en adam gibi adamlarıda başkaları EGO lu
Tabi adamlar onca başarıdan sonra nasıl mütevazi nasıl mütevazi , nasıl alçak gönüllü ki gelip donanımhaberde yorum yapma gibi bir şeref veriyorlar bizlere, adamlar o kadar alçak gönüllü ki bizim bu adamların hayatlarındaki o üstün başarılardan haberimiz yok, BAK o kadar Mütevazi adamlar.
kurumsal yapı içinde egoya yer yoktur . ünal başkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Altı temelli bir egoya sahip olmak normal de Galatasaray kulübünün içindeki kimse de boş adam değildir. Yani ''benim başarılarım var o yüzden en büyük benim'' demen komiklik olur sadece Galatasaray'ın içinde.
Kaldı ki böyle ortamlarda herkesin egosunu törpüleyip, işi terbiyesizliğe dökmemesi gerekir. Dökülürse çığrından çıkar tüm ilişkiler.
quote:
Orijinalden alıntı: c r i m s o n
kurumsal yapı içinde egoya yer yoktur . ünal başkan
bir teknik direktör, takımın futbolla ilgili herşeyinden 1. derecede yetkilidir ve kulübün imkanları dahilinde futbolla ilgili herşeye o karar verir ve olması gereken budur. burada da Fatih TERİM'in yaptığının egoyla uzaktan yakından alakası yoktur ve tamamen galatasaray içindir. en bariz örnek, sneijder in alınmasıdır. adam almayın dedi, aldılar, hem takımın sistemini bozdu, hem de katkısı yok...
ünal aysal'ın
neyse ağzımı bozup ban almak istemiyorum, arada işe yarıyor forum..
Ego var ego var. Fatih terim'in egosu bir başka ego. Her seferinde hem direktör hem başkan olmaya çalışıyor. yönetimin böyle bir şeye göz yummasını bekleyebilir misiniz? Gittiği her kulübün başkanıyla anlaşamıyor adam.