Şimdi Ara

Özgüven,teknoloji ve kızlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır gerek bu forumdan, gerek çevremdeki arkadaşlarıma özgüven ve kızlarla konuşma konusunda bir takım fikirler veriyorum amacım herkesin kendini aşması ve kızlarla ve diğer insanlarla konuşmanın aslında büyütülmemesi gereken çok normal ve basit bir olay olduğunu anlatabilmek.

Teknoloji geliştikçe insanlar zamanla herşeyini telefondan ,bilgisayar veya tabletten yapar oldu. Bu durum ikili ilişkilerede yansıdı insanlar o kadar kapıldı ki teknolojiye, yapılan bi araştırma sonucu gençlerin çoğunun zamanının çoğunun bilgisayar ve benzer araçlarla geçirdiği ortaya çıkmış. Aslında araştırmaya gerek de yok herşey aşikar. Kendinize sordunuz mu en son ne zaman arkadaşlarımla bi şeyler yaptım veya en son ne zaman kendim için dışarı çıktım? Eminim çoğunuzun cevabı hayır olucaktır. Bunun sebebide yukarda açıkladığım nedenlerden dolayı.

Şimdi şöyle düşünün karşınızdaki insan kız ve ya bir başkası sizden hiç bi şekilde üstün değil. O da sizin gibi etten kemikten bir varlık sadece karşınızdaki insanın cinsiyetinin kız olması sizden üstün olması anlamına gelmiyor. İnanın kızlar artık eskisi gibi değil acaba şunu söylersem yanlış anlarmı? acaba yanına gidersem tersler mi? bu soruları kafanızdan atın artık. Çok klişe bir laf ama yıl oldu 2013 artık bazı şeyleri aşmalısınız. Kimse anasının karnında sevgili veya arkadaş bulmuyor. Kız arkadaşlarımla konuşurken genelde bana yakındıkları şey şu oluyo, diyolar ki ya adam odun gibi duruyo bön bön bakıyo konuşmuyo hiçbişey merak etmiyo,paylaşmıyo nasıl bişey hissedebilirim böyle bi insana diyo. Haklılar da unutmayın kızlar her zaman erkekten bekler herşeyi doğasında var çünkü bu kızların. Yani kısacası herşeyi siz yapmak zorundasınız. En azından ilk etapda böyle olmalı unutmayın hiçbirşeyi denemeden başaramazsınız. Önce deniceksiniz insanlarla iletişim kurabilmeyi, rahat olmayı kendinizi bulmanız gerekiyor. Yazıyı fazla uzatmicam ha diyceksiniz ki sen bunları yazdın ama sen kimsin kardeşim? Beni tanıyan tanır forumda çoğu arkadaşa yardım ettim sayısız olumlu dönüş aldım. Durumu çok kötü olan arkadaşlar özelden pm atarsa yardımcı olmaya da çalışırım. Yazımı okuyan herkese teşekkür ederim.

• ben okudum. kardeş ama gidemiyorumki tipimin düzgün olmadığı aklıma geliyor ve duraksıyorum bu kız bana bakmaz diyorum.Öylede oluyor ilk bakıştan sonra bidaha bakmıyolar metrobüste minübüslerde sadece bi kere tipime bakıyor sonra bidaha bakmıyor.
  • Tip sadece ilk görüşte etkilemek için kullanılır. Geri kalan bütün işler içinizdir. Terslerse terslesin ( zamanında çok terslendim ) ama denemekten bıkmadım. Tabi kendimce taktikte gelliştirdim. Herşey sizin konuşmanızla ilgili.

Ufak bi not: Kızlar "Merhaba tanışabilir miyiz" gibi şeyleri sevmezler. Marjinal olanlar daha çok etkiler. Marjinal olun. İnternetten aldığınız tanışma taktiklerinin çoğunu biliyor. Kızı şaşırtın gerisi gelir

giyiminizinde albenisi olmalı. Yani tip yok diye bir şey yok, ilk görüşte etkileme var. Yeter ki etkileyin yeter. İlk baktıkları şeylerden biri kıyafet ve ayakkabıdır.

Yanlışım varsa düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 13 Nisan 2013; 23:08:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EminKader

Tip sadece ilk görüşte etkilemek için kullanılır. Geri kalan bütün işler içinizdir. Terslerse terslesin ( zamanında çok terslendim ) ama denemekten bıkmadım. Tabi kendimce taktikte gelliştirdim. Herşey sizin konuşmanızla ilgili.

Ufak bi not: Kızlar "Merhaba tanışabilir miyiz" gibi şeyleri sevmezler. Marjinal olanlar daha çok etkiler. Marjinal olun. İnternetten aldığınız tanışma taktiklerinin çoğunu biliyor. Kızı şaşırtın gerisi gelir

giyiminizinde albenisi olmalı. Yani tip yok diye bir şey yok, ilk görüşte etkileme var. Yeter ki etkileyin yeter. İlk baktıkları şeylerden biri kıyafet ve ayakkabıdır.

Yanlışım varsa düzeltin

Dostum yazdıklarının bi kısmına katılıyorum fakat tip de ilk izlenim için önemli yani ben şöyle düşünüyorum kimsenin yüzüne bakılmicak tipi yoktur. Bi kaç rutuşla bu saç değişimi olabilir giyim olabilir küpe dövme ve benzeri dikkat çekici objeler olabilir. Bu şekilde biraz daha özgüven kazanabilir tipini iyi bulmayan arkadaşlarımız.

• Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Tip sadece ilk görüşte etkilemek için kullanılır. Geri kalan bütün işler içinizdir. Terslerse terslesin ( zamanında çok terslendim ) ama denemekten bıkmadım. Tabi kendimce taktikte gelliştirdim. Herşey sizin konuşmanızla ilgili.

Yanlışım varsa düzeltin

Dostum yazdıklarının bi kısmına katılıyorum fakat tip de ilk izlenim için önemli yani ben şöyle düşünüyorum kimsenin yüzüne bakılmicak tipi yoktur. Bi kaç rutuşla bu saç değişimi olabilir giyim olabilir küpe dövme ve benzeri dikkat çekici objeler olabilir. Bu şekilde biraz daha özgüven kazanabilir tipini iyi bulmayan arkadaşlarımız.

Ovvv. Durum kendine bakamayacak kadar kötüyse haklısın. Hani sevgili arayan veya kız arkadaş arayanlar. Kendilerinde değişiklik yapar ve kendilerine yakışanları giyerler. Fakat bu yoksa zaten baştan kaybetmişler

• quote:

Yanlışım varsa düzeltin

tecrübeli birisin galiba kızın yanında dilim tutulmuyor gayette espri yapabiliyorum. Ama çevrem geniş değil 2-3 kız var onlarda şimdi gittiler üni okumak için 1 yıldır sap gibi dershaneye gidiyorum . asosyal oldum. Ben mekanlardan korkuyorum daha çok mesela kzıla buluşunca mekanı benim seçmem lazım nereye götürebilirim bilmiyorum cafe gittik mesela çay mı isticem bu yaştan sonra. starbaks gitmedim mesela hiç hep geriyim bu konularda. Sosyal hayat nasıl yapabilirim tşk ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlışım varsa düzeltin

ee? param yok şu an kıyafet almaya evde öleyim mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

la bi de gedin ya. kızlarında mıçtığını düşünün gerisi gelir. sayfa sayfa yazmışlar kâmillere bak, ölümüne gir aga sen erkeksin bundan sonra kızlardan korkan erkek en adi dıtdıt. şimdi gidip konuşmayında göreyim

bu bile daha etkileyici yani

/>

• quote:

la bi de gedin ya. kızlarında mıçtığını düşünün gerisi gelir. sayfa sayfa yazmışlar kâmillere bak, ölümüne gir aga sen erkeksin bundan sonra kızlardan korkan erkek en adi dıtdıt. şimdi gidip konuşmayında göreyim

Sen kime kamil diyosun lan dengesiz ?
  • benh hergün kendim için dısardayım yalnız kime elimi atsam elimde kalıyo.

ne demiişin kimse anasını karının dsa sevgili bulmuyo eyv bulmıyoda tüm hatunlar dolu arkadaş bende bıktım sevgilim var diyenlerden hatta bi tanesi sözlü cıktı dedim iyi ben gidiyorum.sen bana boş hatun bul.(tabi benim sevdigim tarzda) direk yanaşıp 3 günde muhabbeti kurmazsam adam değilim o kadar büyük konusuyorum
  • olm ne adamlarsınız lan
  • Kardeş gidip konuşacam diyorum ama bir türlü olmuyor tam konuşacakken birşeyler oluyor kızın yanına gidemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yazdığın yazı başlı başına doğru ama gereksiz derecede uzun. bunu söylemeye çalıştım ama perdenin indiği ana denk geldin kusura bakma.

Önemli değil dostum, biraz gerginim sert olduysa kusura bakma.
  • Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum hocam.
  • Sırf kızla konuşmak için şekilden şekile girmeye gerek yok rahat davranmak gerekli içine kapanık sessiz insan bile olsan ortama gidildiği zaman konuşman lazım ki etkileyebilesin kızlar konuşmayı severler genel kültürünüzü geliştirin sosyal yaşamı takip edin fazla boş konuları değil tabiki böyle böyle iletişim kurarak yol katedebilirsiniz
  • Bir de şöyle düşünün.O kızlara belki onlarcası böyle geliyor gidiyor.Belki onlarca erkekle telefonda mesajlaşıyor.Siz şimdi açılım yapıp gidip kıza açılabilirsiniz.Ama kızın çok rahat tercihleri var.Her kızın var böylesi.Olmayan kız yoktur.Yani sonuç olarak,rekabet etmelisiniz o diğer erkeklerle.Öyle kendini ifade etmekle filan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Bir de şöyle düşünün.O kızlara belki onlarcası böyle geliyor gidiyor.Belki onlarca erkekle telefonda mesajlaşıyor.Siz şimdi açılım yapıp gidip kıza açılabilirsiniz.Ama kızın çok rahat tercihleri var.Her kızın var böylesi.Olmayan kız yoktur.Yani sonuç olarak,rekabet etmelisiniz o diğer erkeklerle.Öyle kendini ifade etmekle filan olmuyor.

• ### BENİM DURUMUM HEPİNİZDEN FARKLI LÜTFEN OKUYAN HERKES ALINTILAYIP BİR FİKİR SÖYLESİN###

beyler ben hiçbir kızla bırakın ilişkiyi normal muhabbeti bile kuramıyorum..aslında bu 2 yıl önce yeni okula gidince başladı.en başlarda hiç bir kızla konuşmamaya başladım ve sonradan fark ettim ki bu ilk etapta ilgi uyandırıyormuş.hiç kendimi kasmadım ama meğer ben kendimi öküz sanarken cool olmuşum..kızlar falan da bana karşı çekingen kaldılar sonra, düşünün arkamda oturan kız silgi istiyceği zaman bile yanındakine söylüyordu o istiyordu..
    şimdi ben burdaki hiç bir kıza ilgi duymuyorum yani bişey hissetmiyorum..fakat düşündüm de ben kızlarla konuşurken hep kısa cümleler kurup uzaklaşmak istiyorum bir an önce..sanki hep mantıklı konuşmak zorundaymışım gibi hissediyorum..hatta o kadar tecrübesizim ki bir kaç kere bel altı şaka bile yapmıştım..yüz ifadelerini hatırladıkça kendimden utanıyorum

yani anlıycağınız bunlar benim umrumda değil ama ben seneye üniversiteye başladığımda da aynı şeyler olacak diye düşünüyorum..normal insanlar gibi gidip rahat rahat; kendimi kasmadan doğal bir şekilde nasıl iletişim kurabilirim onlarla?

• Etki tepki , sen gidip kızlar için kavga edersen , altından daha fazla ilgiyi gösterirse egosu artar kendini bir halt zanneder. Beter olsun bunu yapanlar . Gerçi bana fark etmez Türk biriyle evlilik düşünmüyorum. Konuya gelirsek sen yazmışsın fakat bugün neyse yarında o olacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.