Şimdi Ara

Özgüven,teknoloji ve kızlar.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Merhaba arkadaşlar ;

Uzun zamandır gerek bu forumdan, gerek çevremdeki arkadaşlarıma özgüven ve kızlarla konuşma konusunda bir takım fikirler veriyorum amacım herkesin kendini aşması ve kızlarla ve diğer insanlarla konuşmanın aslında büyütülmemesi gereken çok normal ve basit bir olay olduğunu anlatabilmek.

Teknoloji geliştikçe insanlar zamanla herşeyini telefondan ,bilgisayar veya tabletten yapar oldu. Bu durum ikili ilişkilerede yansıdı insanlar o kadar kapıldı ki teknolojiye, yapılan bi araştırma sonucu gençlerin çoğunun zamanının çoğunun bilgisayar ve benzer araçlarla geçirdiği ortaya çıkmış. Aslında araştırmaya gerek de yok herşey aşikar. Kendinize sordunuz mu en son ne zaman arkadaşlarımla bi şeyler yaptım veya en son ne zaman kendim için dışarı çıktım? Eminim çoğunuzun cevabı hayır olucaktır. Bunun sebebide yukarda açıkladığım nedenlerden dolayı.

Şimdi şöyle düşünün karşınızdaki insan kız ve ya bir başkası sizden hiç bi şekilde üstün değil. O da sizin gibi etten kemikten bir varlık sadece karşınızdaki insanın cinsiyetinin kız olması sizden üstün olması anlamına gelmiyor. İnanın kızlar artık eskisi gibi değil acaba şunu söylersem yanlış anlarmı? acaba yanına gidersem tersler mi? bu soruları kafanızdan atın artık. Çok klişe bir laf ama yıl oldu 2013 artık bazı şeyleri aşmalısınız. Kimse anasının karnında sevgili veya arkadaş bulmuyor. Kız arkadaşlarımla konuşurken genelde bana yakındıkları şey şu oluyo, diyolar ki ya adam odun gibi duruyo bön bön bakıyo konuşmuyo hiçbişey merak etmiyo,paylaşmıyo nasıl bişey hissedebilirim böyle bi insana diyo. Haklılar da unutmayın kızlar her zaman erkekten bekler herşeyi doğasında var çünkü bu kızların. Yani kısacası herşeyi siz yapmak zorundasınız. En azından ilk etapda böyle olmalı unutmayın hiçbirşeyi denemeden başaramazsınız. Önce deniceksiniz insanlarla iletişim kurabilmeyi, rahat olmayı kendinizi bulmanız gerekiyor. Yazıyı fazla uzatmicam ha diyceksiniz ki sen bunları yazdın ama sen kimsin kardeşim? Beni tanıyan tanır forumda çoğu arkadaşa yardım ettim sayısız olumlu dönüş aldım. Durumu çok kötü olan arkadaşlar özelden pm atarsa yardımcı olmaya da çalışırım. Yazımı okuyan herkese teşekkür ederim.

Herşey İyi Güzel Yazmışsınız Evet Kesinlikle Teknoloji Olsun Vs Vs Bunlar Yüzünden Kaç İlişkinin Bittiğini Biliyorum Kendimde Yaşadım Ama Şu Gerçeği Kimse Değiştiremez Zaten Dış Görünüşün Okadarda İyi Değilse Yani Tip İlk Buluşmadı İlk Görüşte Etkileyemezse Kızı İstediğiniz Kadar Çırpının Yinede O Kızı Ayarlayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 23 Ağustos 2013; 22:15:27 >

• Valla kardesim güzel yazmissinda ben çalışan kesimim su ara değil tabi fabrikadaki kızların bile bir yeri kalkikti gidip bir şey sormaya bile korkuyorsun tersleyecek diye

Çok da önemli değil benim için karı kız mevzusu düzgün bir adam olursam beni bulurlar yada görücü usulüyle bir seyler olur düşüncesindeyim

Ama sunu da söyleyeyim;ben kız arkadaşı sıkıntısı çeken biri değilim ama bazen içimden geçmiyor değil hani uzaklaşmak basbasa bir seyler konuşmak

Birde bende lanet olsun söyle bir huy var ; birinin dogumgunu var kız/erkek fark etmez beni dogumgunu yapan kisinin çağırmasını isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.