Şimdi Ara

Egoları yüzünden 2000 den beri üstüne koymayan Fatih Terim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 yılından beri tek başarısı olmayan. egoları yuzunden kendini geliştirmeyen. ayıbı ortyaa çıktıkça çirkefleşen Fatih Terimi sezon sonu istemiyoruz. Gitsin milli takımda havaalalnında rakip karşılasın. ona buna saldırsın. yeter artık.

2 yıldır oynuyoz daha ne oynadığımız belli değil.

• ben boşuna demiyorum forumda velet patlaması var diye, hergün bunun gibi şuursuzları blocklamaktan foruma girip 2 satır birşey okumak, yazmak haram oldu.
  • Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvaro Recoba

2000 yılından beri tek başarısı olmayan. egoları yuzunden kendini geliştirmeyen. ayıbı ortyaa çıktıkça çirkefleşen Fatih Terimi sezon sonu istemiyoruz. Gitsin milli takımda havaalalnında rakip karşılasın. ona buna saldırsın. yeter artık.

Dunyadaki butun liderlerde, basariya ulasan butun insanlarda, alani ne olursa olsun ego vardir. O begenmedigimiz ego, egoist diye elestirdigimiz insanlari harekete geciren en onemli faktordur. O yuzden egoist diye elestirmenin yanlis oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sssxxx04

quote:

2000 yılından beri tek başarısı olmayan. egoları yuzunden kendini geliştirmeyen. ayıbı ortyaa çıktıkça çirkefleşen Fatih Terimi sezon sonu istemiyoruz. Gitsin milli takımda havaalalnında rakip karşılasın. ona buna saldırsın. yeter artık.

Dunyadaki butun liderlerde, basariya ulasan butun insanlarda, alani ne olursa olsun ego vardir. O begenmedigimiz ego, egoist diye elestirdigimiz insanlari harekete geciren en onemli faktordur. O yuzden egoist diye elestirmenin yanlis oldugunu dusunuyorum.

peki o zaman bu haftasonu olanlar için yorumun ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Lan fake yürü git. Konu açıp durma yiyorsa gerçek hesabınla gel.

Hayir gercek hesabiyla gelse nolacakki sanki Fatih Terime laf etti diye dovecek misiniz. Sanal alemdeyiz sonucta ha gercek ha fake

• Arkadaşlar fake gördüğünüzde direkt blok.Uğraşmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • egosuz insan küçük insandır
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu hafta sonu olanlar, belirli br birikimin sonucuydu. Bir sinir patlamasi yasandi (dogru oldugunu iddia etmiyorum) Belliki hoca saha disinda birsylere bozulmus. Saha icindeki sonuc ve hakemlerin eylemleri de bunu tetikledi.

Birde su var. Adi, rengi, takimi, kurumu ne olursa olsun, bu ulkede her zaman birileri pacasina yapisir basarili insanlarin. Biraz dusunun bir ton ornek var bu baglamda

Asil demek istedigim sey, yasananlari dogrudan dogruya "egosu yuzunden yapti F.T" diye baglayamayiz; aciklayamayiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu hafta sonu olanlar, belirli br birikimin sonucuydu. Bir sinir patlamasi yasandi (dogru oldugunu iddia etmiyorum) Belliki hoca saha disinda birsylere bozulmus. Saha icindeki sonuc ve hakemlerin eylemleri de bunu tetikledi.

Birde su var. Adi, rengi, takimi, kurumu ne olursa olsun, bu ulkede her zaman birileri pacasina yapisir basarili insanlarin. Biraz dusunun bir ton ornek var bu baglamda

Asil demek istedigim sey, yasananlari dogrudan dogruya "egosu yuzunden yapti F.T" diye baglayamayiz; aciklayamayiz.

peki bunları yaptı. galatasaray ne kazandı. ??

• Konuyu açan Galatasaraylı bile değildir, geçiniz.
  • Bereketli bir konu, fake ve troll bloklamak için çok uygun.
  • nicke gel , recobanın öndeki 2 dişi ,
  • ne zaman eleştireceklerini de bilmiyorlar bu kadar acemilik olmaz

madem trolluk yapıp ortamı kızıştırma derdindesin pusuya yat kötü oynadığımız bir maçı seç en azından rezil olmazsın
  • 2000 beri mi? Adam Fiorentina ya ilk gittinde şampiyon yaptı. Euro 2008 i ne zaman unuttunuz? Adama 2-3 tane fırsat geliyor hepsinide mükemmel derecede değerlendiriyor. Fırsat yok fırsat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.