Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
273.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dgpu kapatmak için aygıt yöneticisinden görünüm>bağlantıya göre cihazlar işaretliyoruz. dgpuyu barındıran pci-pci köprüsü olacak onu devre dışı bırakırsanız windows açılırken dgpu deaktif olur. ben böyle kullanıyorum riserla
  • Merhabalar bir sorum olacak eGPU kurulu ancak nvidia sürücüler sitesinden notebook mu seçmemiz gerekiyor normal desktop mu çünkü kart desktop için mobile değil ama laptopa kuruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminX.

Merhabalar bir sorum olacak eGPU kurulu ancak nvidia sürücüler sitesinden notebook mu seçmemiz gerekiyor normal desktop mu çünkü kart desktop için mobile değil ama laptopa kuruyoruz.
    Desktop sececeksiniz
  • Merhaba,Asus X555L modeli dizüstü pc ye eGpu kurdum,herşeyi yaptım gtx 950 ekran kartını kullandım,ddu ile eski ekran kartını kaldırdım ancak laptopu açtığımda aygıt yöneticisinden eski ekran kartını gördü, normalde o bölümde 3 tane görmesi lazım intel,eski driver ve yenisi ama bende yenisini görmedi, Windows görmedi ama ePgu programını usb den kurdum orda iki ekran kartı gözüktü ama laptop açılınca sadece eski ekran kartım gözüküyor, elim ayağım bağlandı lütfen bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krst06 K kullanıcısına yanıt
    Egpu setup dan dgpu yu kapatıp. Windows'un intel hd + egpu görmesini sağlayacaksınız

• tns1 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yaptım yinede görmedi , başka da bir seçenek kalmadı sanırsam , sağlık olsun teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hatayı alıyorum Egpu setup yapınca . Çevirisi=

"vektör probu" hatası / donması alırsanız, mbr olmayan bir mod ayarlayın ve noremap = belirli bir bölümü önyüklemek için işaretli olarak ayarlayın

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

• Merhaba Arkadaşlar. Elimde msi ge72 i7 6700 hq ve 960m li gaming notebook var. Artık oyunlarda fps yetmeyebiliyor. E-Gpu işini araştırdım biraz. 960m üzerine hangi kartları kullanabilirim. Bağlantı için illa wifi kartının bağlı olduğu portu mu kullanmak gerekiyor. Tahmini ne kadar maliyetli olur. Performans artışına değer mi acaba?
  • WarghasmTR W kullanıcısına yanıt
    e gpu standı duruyor mu :)
  • Merhaba,

Elimde 8 yıldır kullandığım HP G6 1290-ET model dizüstü bilgisayarım var. CS:GO 30-50 fps arasında oynamaya çalışıyorum. Yeni bilgisayar almak istiyorum fakat bütçe sıkıntısından ötürü alamıyorum. Harici ekran kartı kullanımı bütçe ayarlayana kadar mantıklı geldi. En azından yeni alacağım bilgisayarın ekran kartını ve güç kaynağını almış olurum. Bu konuda nacizane bir kaç sorum olacak. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu dizüstü bilgisayarıma harici ekran kartı işlemi yapılabilir mi?

Harici monitör gerekir mi?

Piyasadaki herhangi bir ekran kartı ile uyumlu oluyor mu? Örn: AMD Radeon RX 570 RS

Beyaz/siyah liste ne anlama geliyor?

Teşekkürler...

-------------

INTEL Core™ i5-2430M 2.4 GHZ
    Ram 8 gb
    Ekran kartı intel HD 3000 - Amd HD 6470m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suikastci18 -- 5 Mayıs 2020; 3:15:31 >

• suikastci18 S kullanıcısına yanıt
    Hp ve lenovo bilgisayarlarda whitelist var. Unlocked bios bulup yüklemeniz lazım. Wifi kartı yuvasında(mini pci express x1) sadece izin verilen aygıt kimlikli cihazların çalışmasına izin veren biosa gömülü bir liste olarak düşünün.
    Harici monitör kullanırsanız daha az performans kaybı yaşarsınız.
    Dahili ile de kullanabilirsiniz. İntel hd graphics var işlemcinize gömülü.
    Max takacağınız kart rx570 olsun. Pci ex x1 hızında bağlantı kurulduğu için güçlü kartlarda performans kaybı %30 u bulabiliyor.

Ben de sizin gibi 1 sene egpu şeklinde kullandım. Sıfır rx580 ve 650w psu alarak. 1 senenin sonunda masaüstü topladım kurtuldum 😁

%30 luk performans kaybi Cs:Go icin fazla etki etmez sanirim. En azindan bana 100 fps yakin verse yeterli olur.

İlgin icin tesekkur ederim.

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    merhaba harici monitörde denediniz mi
    Merhaba,

Araştırdığım kadarıyla bilgisayarıma uygun unlocked bios bulunmuyor. RSA kayıtlı olduğu için birşey yapılamıyor. Eski versiyonlar için yapılmış modlu biosları deneyenler olmuş fakat çalışmamış. Ben henüz denemedim.

Bios işini halledemezsem harici ekran kartını kullanamaz mıyım?

Teşekkürler...
  • Egpu setup programı ile whitelist engelini aşmak mümkün ama hiç yapmadım. İngilizce olarak rehberler mevcut. Egpu.io isimli sitede.

• Arkadaşlar ben macbook'umda kullanmak üzere harici gpu sistem bakıyordum. AMD rx570 takmayı planlıyorum ama bunlara uygun bi kasa bulamadım. Apple sitesinde önerdiği kutuların hiçbiri piyasada yok. Siz hangi kasaları kullanıyorsunuz?

Apple sitesinde önerilen kasalar bunlar;
    OWC Mercury Helios FX4

PowerColor Devil Box

Sapphire Gear Box

Sonnet eGFX Breakaway Box 350W

Sonnet eGFX Breakaway Box 550W4

Sonnet eGFX Breakaway Box 650W4

Razer Core X4

PowerColor Game Station4

HP Omen4

Akitio Node6

Urunleri almadan diy egpu setup programi ile deneme imkanim varmidir acaba

Ankara'da tum parcalara sahip birisi olsa da deneyebilsem

• suikastci18 S kullanıcısına yanıt
    Psrçalar olmadan satup ile Deneyebilirsiniz

Egpu setup programinin linki iptal olmus. Sende program var mi?

• Daha önce soruldu mu bilemedim özür dileyerek soruyorum
    Asus n550v için uyumlu mu bu sistem? Eğer uyumlu ise yapılması gereken ekstra ne var n550v için

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.