Şimdi Ara

EGREAT EG-M34A cihazını egreattr' den almadıysanız yardım yok!!!??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmit te iki arkadaşım daha var aynı durumda İzmiti sevmedi bu makine :))
  • Elinizde 12 volt 5 amperlik bir adaptör varsa mesela dremabox uydu recevierlarının filan bir deneyin aynı sorunlar olacak mı?

muhtemelen bu çin işi makinelerin adaptörü külliyen çin işi bayağı kalitesiz yeterli besleyemiyor kanımca aleti

TF'da adaptörünü değiştirerek bir sürü sorunu çözen çok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Ocak 2010; 12:57:28 >
  • Teşekkür ederim bilgileriniz için satacam bunu yeni bir şey alacam sorunsuz :) tavsiyeniz varmı sorunsuz birşeyler .
  • kardeş a-200 veya hdx bd-1 WD'e filan yüz verme

veya acelen yoksa bekle 8643 ve 8655 chipli cihazlara bakmak lazım artık bu saatten sonra

ha acelem var diyorsan WD 2. gen ya da live'a mahkumsun
  • yok acelem senin tavsiyelerini bekliyeceğim çok sağol ilgin alakan için sadays
  • elimdeki M34 A yı almak isteyen pm atsın
  • kimse alıpta başını yakmak istemiyor belli :) beş para etmez hoç biz daha fazlasını verdik ama neyse kalan sağlar kurtulsun .....ALMAYIN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayee

kimse alıpta başını yakmak istemiyor belli :) beş para etmez hoç biz daha fazlasını verdik ama neyse kalan sağlar kurtulsun .....ALMAYIN....

Forumda sayfalarca topiği var
    Sen almayın diyorsun insan ne yapcağını şaşırıyor
    Başka modeline ben bakıyorum ama şüphe ilee?
  • rakip firmaların elamanı değilim aldım hatta arkadaşlarımdan da alanlar oldu aynı şeylerden rahatsızlar aynı şeyler ne diyip durmayın sakın bilirkişi abiler yukarlarda yazmıştım aylar önce okuyun bu aletten nefret ettim yani rakip firma elemanı değilim kullanıcıyım ben memnun değilim....almaaaa....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.