Şimdi Ara

Egreat R160S - R200S (3D Bluray ISO Player) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
10
Favori
55.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Herkese merhaba,

Bir arkadaşıma cihaz bakıyoruz ama Egreat 'in 3 cihazı arasında kararsız kaldık. Tavsiyeleriniz ne yöndedir. Fiyat performans olarak düşünürsek.

R6S+Pro - 170 TL
    R150 - 245 TL
    R160S - 235 TL

İlave olarak ;

R6S+Pro ile R160S arasındaki yegane işimize yarayacak fark birinin içine disk takılırken diğerine takılmaması. Bu durumda da şunu sormadan edemiyorum. Bugün 1 Tb. dahili diski bile 220-230 TL 'ye alıyorken, USB 2.0 olan 3.5" kutusu ile aynı markada 210-220 TL iken içine disk takılan model yani R160S R6S+Pro ya göre en önemli özelliğini yitirmiyor mu.

Bu noktada bence R150 daha ön plana çıkıyor. En azından fazlada 2 adet daha Usb girişi ile film arşivlerinin kaçınılmazı olmuyor mu. Sonuç olarak 2 Tb. her bir arayüze bağlayabileceğinizi düşünürsek o zaman ;

R6S+Pro - 3 usb+ 1 Ext.Sata ile - 8 Tb.
    R160S - 3 usb + 1 Ext.Sata + 1 Int.Sata ile - 10 Tb.
    R150 - 5 Usb + 1 Ext.Sata ile - 12 Tb.

edince R150 daha mantıklı gibi. Ama 4 Tb. olası ihtimaline karşı 75 TL değer mi ??

Son olarak bir de,
    Kompozit ve Coaxiel çok önemli değil.

Merhaba, belirttiğiniz fiyatları nereden aldınız?

• Cinde bir kontagim var. Onun bana ilettigi fiyatlar. Tr teslim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu Egreat uzerindeki Andoide Diziizle/Hddiziizle/Filmizle/Hdfilmizle uygulamari kuruluyor ve bu uygulamalar ile dizi ve film izlenebiliyor mu ??

• ben de bugün hepsidijital.com'dan aldım tavsiye ederim cuma günü 12 gibi aldım bugün 11.45'te ankara adresime teslim edildi.aynı gün kargoya veriyorlar ve benim görüştüğüm Mustafa Bey oldukça ilgili birisi size her konuda yardımcı olacaktır.

Benim bir sorunum var modemime kabloyla bağlantı kurdum laptop içindeki medyaları gördü ve oynattı ancak ne yaptıysam cihaza bağlanamadım ağ ayarlarındaki ip adresini browserdaki adres çubuğuna girdiğimde aşağıdaki ekranla karşılaşıyorumAğ ayarlarıdan samba prosesini açtım başke ne ayar yapmam gerekiyor?

A simple html+cgi example
    Enter first number
    Enter second number
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Arkadaslar bu Egreat uzerindeki Andoide Diziizle/Hddiziizle/Filmizle/Hdfilmizle uygulamari kuruluyor ve bu uygulamalar ile dizi ve film izlenebiliyor mu ??

Bu kadar kullanicodan su sorumu yanitlayacak Allah 'in kuli yok mu yauvv. Benim bildigim forumlar eskiden paylasim icindi. Sanirim artik somutu icin olmus :)))

• arkadaşlar ağdan cihaza nasıl erişiyorsunuz ne yaptıysam başaramadım cihazı kabloyla modeme bağladım 192.168.1.171 ip'yi otomatik aldı menüde açık görünüyor Btorrent açık samba açık Transmission açık 192.168.1.171:9091 yaptığımda transmission ara yüzüne ulaşıyorum cihazdan ağdaki bilgisayar ve paylaşımlara ulaşıyorum ancak cihaza bağlı harici diske ulaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus777

Merhaba arkadaşlar, bu aralar araştırma içerisindeyim Sıfır Egreat R160S Pro mu yoksa ikinci el garanti devam eden DUNE HD SMART H1 mı almalıyım kararsızım?

Egreat R160S Pro mu yoksa DUNE HD SMART H1 mi?
  • ilk kez Prometheus_3D iso indirdim 45.4 GB tek dosya ve yaşananlar

Media Player : R160S PRO
    FW : xEgreat R6S 2.6.8.0 DMD 5.8 Modlu yazılım
    TV LG 47 LM760S - HDMI 1.4 destekli,2 girişe takılı
    Ses : DTS destekli optik girişli Sony DAV-S400
    Kaynak : USB 3.0 1 TB Toshiba HDD USB 3.0 girişe bağlandı

1 - Menüden BD/DVD medyalarda her zaman sor işaretliydi menülü oynat dedim direk başladı otomatik yaptım sonuç değişmedi indirdiğim sitede profil yazmıyordu menüsüz direk açtığına göre profil 2 olmalı.Tabi bu arada birisi mkv medyalarda dosya bilgisi öğrenmek için kullandığımız Media Info tarzı bir proğramın ISO versiyonunu söylerse sevinirim.Böylece izlemeden önce anlamış olurum.Media Info'da denediğimde kitlendi
    2 - Otomatik 3D moduna geçti
    3 - Filmi bir klasöre koyup .srt uzantıya dokunmadan filmle aynı adı verdim altyazıyı görmedi.Filme dubbed edilmiş altyazılardan türkçeyi seçebildim.Ancak kendi seçeceğim ve ayar yapabileceğim bir altyazıyla izlemek isterdim olmadı
    4 - En ufak bir takılma olmadan bir avi oynatır gibi akıcıydı
    5 - Digitürk receiver'dan gelen yayınları da ses sisteminden alabilmek için receiver ve egreat TV'ye HDMI ile bağlı ve tv'nin optik çıkışından receiver'a optik bağlantı var.Bu şekilde iken 3 gün öncesine kadar kullandığım Dark Media Mania'da HDMI 1.3 olduğundan DTS filmlerin sesini receiver'dan DTS alamazken Egreat sonrası HDMI 1.4 sayesinde almayı başarmıştım.Ancak Prometheus izlemeye başladığımda bu düzenekle ayarlardan HDMI-RAW seçili iken ses yok.LPCM veya Auto yapınca sesi PCM alabildim.TV'yi aradan çıkarıp R160'ı direk receiver'a optikle bağlayınca da sonuç değişmedi sadece PCM ses alabildim.Oldukça eski bir model olan ancak şimdiye kadar bana sorunsuz hizmet eden Sony DAVS400'ün DTS HD ve TRUE HD gibi güncel formatları desteklemiyor olsa da ben yine de optikle DTS ses alabileceğime emindim.Onca emek ve daha önce tanık olmadığım derinlikteki görüntüleri PCM olarak izlemek gerçekten alacağım zevkin % 40'ını götürdü desem yeridir.Sorunun çözümü için her türlü öneriyi memnuniyetle uygulayıp sonucu burada paylaşırım

Edit : mesajı yazdıktan sonra R6S başlığını okurken tesadüfen HD sesli isolarda ayarlar-ses-başlığındaki çevresel ses kısmındaki ayar 5.1 CH olarak seçildiğinde DTS ses alınabildiğini okuyup denedim sonunda başardım seçeneklerden Yoksay'ı seçince de oldu.Geriye sadece altyazı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcekmen -- 25 Aralık 2012; 0:05:09 >

• cihaza ip ile ulaşıp SRJG arayüzünde generate yaptığımda şu uyarıyı alıyorum ''The specified directory doesn't exist: MoviesPath'' ne yapmam gerekiyor?
  • benim tv smart tv değil netten film yada dizi izlemek istediğimde laptopu bağlamak zorunda kalıyorum .hanım dizi izlicem diyo , bana laptop lazım oluyo vs .yani tv ye smart özelliği kazandırmam lazım.tabi kablosuz olucak .

bu cihaz bunu yapabiliyormu yani dizimagten dizi , online film sitelerinden film izleyebilirmiyiz bunun için flash destekli olması lazım sanırım.

optik çıkışlı kasma donma vs yapmasn yeter. bu cihazla bunları yapabilirmiyim yada başka ne tür cihaz almam gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 29 Aralık 2012; 3:52:58 >
  • kaiser şoze , Himedia Q5 i beklemeni öneririm.
    zira senin istediğin özellikleri Q5 karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Aralık 2012; 11:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

kaiser şoze , Himedia Q5 i beklemeni öneririm.
    zira senin istediğin özellikleri Q5 karşılıyor.

teşekkür ederim .inceleyeyim bakalım.
  • filmleri indirmeden online olarak 1080 çözünürlükte direkt olarak ağdan seyredebiliyormuyuz
  • Merhaba, internetten indirdiğim bluray formatlı 1920x1080 çözünürlüğündeki videolarda ekrana tam oturmuyor altta ve üstte siyahlıklar var tam ekran nasıl açlıştırabilirim egreat ayarlarında zoom var o da görüntüyü bozuyor nasıl yaparım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus777 -- 2 Ocak 2013; 11:57:16 >
  • quote:

Merhaba, internetten indirdiğim bluray formatlı 1920x1080 çözünürlüğündeki videolarda ekrana tam oturmuyor altta ve üstte siyahlıklar var tam ekran nasıl açlıştırabilirim egreat ayarlarında zoom var o da görüntüyü bozuyor nasıl yaparım?

Normal bir durum bu; her film, full hd'ye tam oturacak şekilde aynı aspect ratio ile çekilmiyor; sorun edecek bir durum yok, özellikle eski filmlerde çok karşılaşılıyor bu durumla, yenilerde pek sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

quote:

Merhaba, internetten indirdiğim bluray formatlı 1920x1080 çözünürlüğündeki videolarda ekrana tam oturmuyor altta ve üstte siyahlıklar var tam ekran nasıl açlıştırabilirim egreat ayarlarında zoom var o da görüntüyü bozuyor nasıl yaparım?

Normal bir durum bu; her film, full hd'ye tam oturacak şekilde aynı aspect ratio ile çekilmiyor; sorun edecek bir durum yok, özellikle eski filmlerde çok karşılaşılıyor bu durumla, yenilerde pek sorun olmuyor.

Tamam teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesyseng

1080p bir filmi wi-fi networkten takılmadan izlemek için ne yapmak gerekir ? 150mbps modemim var 720p lerde sorun olmuyor ancak 1080p izlemek imkansız.

Cihaza sahip değilim ama sorununuz devam ediyorsa, bence Wi-Fi için kasmak yerine kablolu bağlantı yapın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: thesyseng

1080p bir filmi wi-fi networkten takılmadan izlemek için ne yapmak gerekir ? 150mbps modemim var 720p lerde sorun olmuyor ancak 1080p izlemek imkansız.

Cihaza sahip değilim ama sorununuz devam ediyorsa, bence Wi-Fi için kasmak yerine kablolu bağlantı yapın derim.

modem üst katta cihaz alt katta, kablo çekmek imkansız gibi birşey, eşim keser beni kablo görürse ortalarda :)
  • Sancak Bilgisayar sanalpazar.com da Egreat R160S için kampanya yapmış.

299,90TL

http://www.sanalpazar.com/Egreat-R160s-Pro-Wi-fi-Gercek-3d-Medya-Oynatici__isp5252612
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.