Şimdi Ara

Egreat R160S - R200S (3D Bluray ISO Player) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
10
Favori
55.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thesyseng

modem üst katta cihaz alt katta, kablo çekmek imkansız gibi birşey, eşim keser beni kablo görürse ortalarda :)

İşte bu yüzden dublex almayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: thesyseng

modem üst katta cihaz alt katta, kablo çekmek imkansız gibi birşey, eşim keser beni kablo görürse ortalarda :)

İşte bu yüzden dublex almayacaksınız

yada 5db güzel bir modem alıcaz

• R200s nasildir iyimidir acaba bu aralar media player arayislari icersindeyim nasildir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egreat R200S de blu ray dosyalarını ful menülü olarak aça biliyormu arkadaşlar ?
  • egreat r200s aldım. Sancak bilgisayara ilgisinden dolayı teşekkürler.

egreat kullanan arkadaşlara sesleniyorum burdan ;

Sizce Modlu yazılım mı kullanmak daha iyi yoksa orjinalmi ? ( Not: tv kanalları, android uygulamarı, internet uygulamaları ile hiç işim yok. sadece mkv ve bd iso oynatıyorum)

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 5 Ocak 2013; 21:04:24 >
  • hayırlı olsun hocam bd isoları menülü oynatıyormu bu cihaz benim 3D ile işim olmaz bd leri menülü oynatsın hd sesleri aktarabilsin yeter bide kumanda tuşları nasıl aydınlatmalımı teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

hayırlı olsun hocam bd isoları menülü oynatıyormu bu cihaz benim 3D ile işim olmaz bd leri menülü oynatsın hd sesleri aktarabilsin yeter bide kumanda tuşları nasıl aydınlatmalımı teşekürler

teşekkür ederim, henüz deneme şansım olmadı şu anda dizi izleniyor. yarın yada gece deneyip sonucu yazarım.

Kumanda tuşları güzel ama aydınlatması yok. Ancak tepkime süresi birazcık yavaş geldi belki yazılımdan olabilir.
  • i5 model o

android boxlardan arm cortex işlemcili muadilleri forumda çeşitli topiclerde yazılıp çiziliyor

himedia q5 modelini sanırım sancak getirecek aman aman bir özelliği yok biraz fazlaca android destekleri yüksektir ancak 3d oynatacaklarını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

i5 model o

android boxlardan arm cortex işlemcili muadilleri forumda çeşitli topiclerde yazılıp çiziliyor

himedia q5 modelini sanırım sancak getirecek aman aman bir özelliği yok biraz fazlaca android destekleri yüksektir ancak 3d oynatacaklarını sanmam

Piyasa çöp doldu hep iyisimi biraz para biriktirip oppo 95 alalım gerçi oda deli para :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

hayırlı olsun hocam bd isoları menülü oynatıyormu bu cihaz benim 3D ile işim olmaz bd leri menülü oynatsın hd sesleri aktarabilsin yeter bide kumanda tuşları nasıl aydınlatmalımı teşekürler

teşekkür ederim, henüz deneme şansım olmadı şu anda dizi izleniyor. yarın yada gece deneyip sonucu yazarım.

Kumanda tuşları güzel ama aydınlatması yok. Ancak tepkime süresi birazcık yavaş geldi belki yazılımdan olabilir.

Cihazı denediniz mi? Memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benign2004

Egreat R160S Pro'da Ext4 desteği yok mu? Ayrıca modlu yazılımın şifrelenerek upload edilmesi ve şifreninde belli başlı kişilerden mesajla istenmesinin gizemi nedir?

Yazılımda şifrelenme olayı yokmuş. Başka biri daha böyle bir konu açmıştı ve cevabı 7z programı ile hallolmuştur. Winrar ile alakalı bir durum yani. Bir dene istersen.
  • O olay auron team'e ait yazılımlarda öyleydi. Şuanki yazılımlarda problem yok.
  • Arkadaşlar Sancaktan sanalpazardan r6s Plus aldım. Cihazın üzerinde sadece r6s yazıyor plus falan yazmıyor. Egreatın sitesinde r6s Plus diye birşey yok. Yazımlım olarak hangi yazılımı kullanmam lazım? Bluraylerde bazen videolar takılma yapıyor bazende selerde sıkıntı oluyor. Cihazın diğer özellikleri güzel ama modifiye yazılım sıkıntılı gibi. Hangi yazılımı kullanmam güzel olur. Ayrıca bu r6s plus diye birşey yok mu? Egreat ın sitesinde böyle bir cihaz göremedim.
  • quote:

egreat r200s aldım. Sancak bilgisayara ilgisinden dolayı teşekkürler.

Sizce Modlu yazılım mı kullanmak daha iyi yoksa orjinalmi ? ( Not: tv kanalları, android uygulamarı, internet uygulamaları ile hiç işim yok. sadece mkv ve bd iso oynatıyorum)

Teşekkürler

Arkadaşım R200s nasıl memnunmusun biraz bahsedermsin genel olarak,misal kumandası her açıdan çekiyor mu yok sa ille de cihaza doğru mu tutmak lazım,kumanda tepileri nasıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

egreat r200s aldım. Sancak bilgisayara ilgisinden dolayı teşekkürler.

Teşekkürler

Arkadaşım R200s nasıl memnunmusun biraz bahsedermsin genel olarak,misal kumandası her açıdan çekiyor mu yok sa ille de cihaza doğru mu tutmak lazım,kumanda tepileri nasıl..

Şu anda fena değil ilk izlenimler açıkcası fazla vaktimde olmadı bu yüzden deyenemedim tam. yakın zamanda tüm denemeleri yapıp izlenimlerimi yazacağım.

Ama bu fiyata bu ürün yeterli gibi. Ancak popcornhour a-400 almayı düşünüyorum bi yandan. Oturmuş bir yazılım göremedim egreat tarafında, stabil yani.

Arkadaşların bahsettiği programları da deneyeceğim ancak kalite olarak bence popcorn / dune bunlar daha iyidir. F/P ürünü bence egreat.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

Arkadaşlar Sancaktan sanalpazardan r6s Plus aldım. Cihazın üzerinde sadece r6s yazıyor plus falan yazmıyor. Egreatın sitesinde r6s Plus diye birşey yok. Yazımlım olarak hangi yazılımı kullanmam lazım? Bluraylerde bazen videolar takılma yapıyor bazende selerde sıkıntı oluyor. Cihazın diğer özellikleri güzel ama modifiye yazılım sıkıntılı gibi. Hangi yazılımı kullanmam güzel olur. Ayrıca bu r6s plus diye birşey yok mu? Egreat ın sitesinde böyle bir cihaz göremedim.

sancak dahi iyi cevap verir ancak ingilizce sitesi çok geç güncelleniyor çince sitesinde egreat r6s plus pro yazıyor ancak yazılımı çok eski nisan 2012

muhtemelen r6s yazılımı olacaktır wireless chipset driver yazılımın içine gömülü

egreat r6s topiği takip et hepimiz bast castle +cs yazılımını kullanıyoruz (benim oynatıcım himedia olmasına rağmen)

• Arkadaşlar elimde sadece kontrol amaçlı kutusu açılmış ve toplam 2-3 saat kullanılmış R200S'im var ve ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum. Cihazı tanıyorsunuz R160'ın gelişmiş versiyonu. 1'i usb 3.0 olmak üzere 4 usb girişi var, dahili sata dışında birde external sata girişi var, dahili wifi var. Onun dışında birçok özelliği R160 ile aynı. Almayı düşünen arkadaşlar pm'den mesaj atsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

Arkadaşlar elimde sadece kontrol amaçlı kutusu açılmış ve toplam 2-3 saat kullanılmış R200S'im var ve ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum. Cihazı tanıyorsunuz R160'ın gelişmiş versiyonu. 1'i usb 3.0 olmak üzere 4 usb girişi var, dahili sata dışında birde external sata girişi var, dahili wifi var. Onun dışında birçok özelliği R160 ile aynı. Almayı düşünen arkadaşlar pm'den mesaj atsın lütfen.

Kaç para?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.