Şimdi Ara

Egreat R160S - R200S (3D Bluray ISO Player) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
538
Cevap
10
Favori
55.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferryultrastar

Arkadaşlar en güncel modlu yazılım linkini nerden bulabilirim?

http://www.mediafire.com/download/ij26k5zuv9qb1q7/xEgreat-III-R200S-R300-3.0.5.5-by-CSv2.6-DMD-xLiveCZ.rar
  • HDD takılabilen ( Özellikle 2,5" varsa ), wirelwss'i olan, Torrentten film indirebilen Ses ve video formatlarında sıkıntı çıkarmayan sessiz çalışan bir media player arıyorum bu model yada başka hangi modeli tavsiye edersiniz ?
  • ringeril kullanıcısına yanıt
    Dosyanın tek parça büyüklüğü ile de alakalı 500 mb 90 fps filmi oynat takılmaz ama 40 gb lık tek mkv veya m2ts yi oynatsında takılmadan göreyim bende o cihazı o zaman.
  • Merhaba, r160s cihazımda AURON ekibinin hazırladığı yazılım yüklü ac3 dosylarını görebiliyorum fakat filmde audio kısmında çıkmıyor. İkinci sesi nasıl ekleyebilirim...Programla falan içine göme bilirim fakat normal bilgisayarda media playerda olduğu gibi seçip türkçe izlemek istiyorum...
  • İlk çıktığında Egreat R160S aldım hiç yazılım vs. birşey yüklemedim yüklemem gerekir mi bana bir artısı olur mu şuan memnunum gerçi 1080p film izliyordum, 1 aydır 3D tv aldım half sbs izliyorum bir sıkıntı yok. Direk en güncel yazılımı yüklesem olur mu (üste verilen) bir de nasıl yapacağımı basitçe anlatırmısınız şimdiden teşekkürler...
  • şuanda R160s modelini satan yer varmı acaba ?
  • Arkadaşlar selam,

R160s satılıktır, ilgilinenlere duyrulur
  • fiyat nedir acaba?
  • R200s'm var. Cihazı açtığımda "!wi-fi plugin" diye uyarı veriyor ve wireless a bağlanmıyor. ağ ayarlarından manuel olarak girmeyi denediğimde ise test başarısız demekte. Sorunu nasıl giderebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charmacomma -- 14 Eylül 2014; 0:42:35 >
  • Apple tv almak icin sancak bilgisayardan aldigim, hala kullanmakta oldugum r160s'i satiyorum. Garantisi bitti ancak herhangi bir sorunu yok tum aksesuarlari duruyor, tuzla yada pendik yakinlarinda elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesyseng -- 20 Aralık 2015; 17:34:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egreat r160s cihazım 200 tl ye satlıktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_117326266//tm.htm#117326266
  • Kusura bakmayın rahatsız ettim ben egreat r160s aldım forumda ki linklerin tümünü denedim fakat youtube .tarayıcı,android,ve yerli yabancı tv kanlları ip tv kanlları çalışmıyor
    bir ışık tutsanız ne yapmalıyım hangi yazılımı nereden kurmalıyım
    saygılarımla
    matrixxo
  • arkadaşlar şu egreat r160s için son sürüm bir yazılım verin artık sıkıntı olmaya başladı hiç bi şey çalışmıyor en iyi marka dediler aldık bitek film oynatıyor kanallar yok youtube yok android çalışmıyor sosyal ağlar yok
  • Egreat r160s auron modlu yazılım kurdum youtube açıyorum ağda tıkanıklık olabilir uyarısı alıyorum. bu sorun neden kaynaklanır nasıl çözerim

saygılar
  • rabbito kullanıcısına yanıt
    Youtube apieri sürekli / kısa aralıklar ile değiştiğinden cihazda sürekli güncel olması lazım ki youtube sorunsuz çalışsın.

ancak cihaza artık güncelleme gelmiyor malesef.

HD4ALL online film dizi eklenti kısmını güncellerseniz sanırım çalışacaktır.

13.01.2017 HD4ALL güncellemesi şağıdaki linkte. bir denemenizi tavsiye ederim.

https://www.mediafire.com/?zvkap41y81xa1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Youtube apieri sürekli / kısa aralıklar ile değiştiğinden cihazda sürekli güncel olması lazım ki youtube sorunsuz çalışsın.

ancak cihaza artık güncelleme gelmiyor malesef.

HD4ALL online film dizi eklenti kısmını güncellerseniz sanırım çalışacaktır.
    birde benim cihazıma yükledim yazılım auron yazılımı

13.01.2017 HD4ALL güncellemesi şağıdaki linkte. bir denemenizi tavsiye ederim.
    https://www.mediafire.com/?zvkap41y81xa1

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için
    bunu hemen deneyeceğim güncellemeyi nasıl yapacağım konusundada ufak bir yol gösterirsen sevinirim linki indirip usb ye atacagım cihazı açıp bundan sonra güncellemeyi nasıl yapacagım bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbito -- 8 Şubat 2017; 14:29:7 >

cihaz bende yok şuanda tam olarak nasıl yapılacağı konusunda ilgi veremem ancak

kürdan yöntemi denen yöntemle değil.

cihazın içinde script güncelle gibi bir seçenek var. HD4ALL içindeki ayarlarda olmalı. aşağıdaki gibi yüksek ihtimal

IMS - System Tools - Update scripts - Update scripts

• tamam ben de o yöntem ile yapmayacağım yanlız bende ki yazılım auron ismi verilen yazılım hd4all varmı emin değilim
    %90 hatta 99 vardır.

auron dağıtım ekibindendim bende zamanında. net hatırlamıyorum ancak online film izleme bölümü HD4ALL

scriptleri olması gerek.

• tamam bugün ilk işim bunu denemek olacak kaç gündür o yazılm oldu bu yazılım oldu kurmadığım yazılım kalmadı en son auronu buldum çok başarılı fakat bundada youtube ve kanallar çalışmıyor hemen bugün deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.