Şimdi Ara

egreat r4b veya r6a 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumu cok kirlettim farkındayım ama kısa ve oz bir soru sormak istiyorum , bilenler yardım ederse cok makbule gecer

r4b RTD1283DD+ 400MHz CPU, 512MB NAND FLASH and 256MB DDR2

r6a 2 Realtek RTD 1185DD @ 500MHz DDR2 SDRAM :256MB,NAND FLASH: 256MB

islemci olarak hangisi pek bilmiyorum ama ram olarak r4b daha iyi gozukuyor ama

r4b eski 1 yıllık bir urun tabikiyle artık ona destek az ve forumdada pek sozu gecmemis
    r4b nin en ex. ozelligi kayıt yapıyor olması birde esata ve enerji cıkısı olması internal bir hdd direk sorunsuz baglıyabiliyoruz

gelelim diger konuya r6a daki esata cıkısı var ama power vermiyor

diğer sorum ise r6a 2 nin gg deki acıklamasında

TBD Oynatma :BD25, BD50,MINI BD, BD-9, BD ISO formatlarını destekleyen Egreat R6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir. EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı kullanışlı ve kolay bir navigasyon menüsüne sahiptir ve bu menü sayesinde kolaylıkla çoklu altyazı, çoklu dil seçeneği, bölüm seçici özelliklerini kullanabilirsiniz.

fakat

w2comp. sitesinde

* It cannot support Original BD disc even you connect with SATA BD-ROM.
    ** CSS Encypted DVDs Disc cannot be supported, but it will be supported in future firmware!
    *** Built-in web browser has limited function that cannot support Flash and some plugin contents.

yazmaktadır zaten power cıkısı vermemektedir

w2comp sitesinde r4b nin acıklamasını bulamadım ama egreat kendi sitesinde

Ø Support 2.5”SATA HDD with mobile rock, SATA external port( SATA HDD or SATA DVD-ROM( no need other power).

cok kararsız kaldım hangisi daha alınabilir eğer oluyorsa pc'm deki harici bluray romu sokup , bağlıyabilip orginal bd filmleri seyretmek olmuyorsa bile sizce hangisi

r4b vs r6a 2 mi?

• R4B
    Türkiyede pek tutulmadı açıkçası. bende test şansı bulamadım .
    Ama bildiğim kadarıyla DVB-T tuner kayı var cihazda
    yani karasal dijital yayın .
    Türkiyede bu yayın türü henüz yok. Almadan önce bu açıdan cihazı iyi arştırmanızı tavsiye ederim.

R6A-II

bu ürünü yakın zamanda test ettim geröekten başarılı bir cihaz.
    r4B yi test etmesemde aynı işlemcili R6a bende var.
    temel olarak R6A-II daha az ısınıyor.
    Hız açısından pek bir fark göremedim.

Her sorulduğunda da yazdığım gibi Mod xtramer arayüzü ile cihaz bence son noktalarda artık.
    daha iyisi bir türkün türk internet sitelerini eklemesi ve bu sayede onlide dizi sinema sitelerini
    türkçe izlemek olacak bence.

Bu nedenle 170-199 civarı bütçesi olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
    Cihazın @zeus inceleme konusu mevcut. resimli olarak hemde
    incelemen faydalı olacaktır.

**
    Tabii nihai karar size ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

R4B
    Türkiyede pek tutulmadı açıkçası. bende test şansı bulamadım .
    Ama bildiğim kadarıyla DVB-T tuner kayı var cihazda
    yani karasal dijital yayın .
    Türkiyede bu yayın türü henüz yok. Almadan önce bu açıdan cihazı iyi arştırmanızı tavsiye ederim.

R6A-II

bu ürünü yakın zamanda test ettim geröekten başarılı bir cihaz.
    r4B yi test etmesemde aynı işlemcili R6a bende var.
    temel olarak R6A-II daha az ısınıyor.
    Hız açısından pek bir fark göremedim.

Her sorulduğunda da yazdığım gibi Mod xtramer arayüzü ile cihaz bence son noktalarda artık.
    daha iyisi bir türkün türk internet sitelerini eklemesi ve bu sayede onlide dizi sinema sitelerini
    türkçe izlemek olacak bence.

Bu nedenle 170-199 civarı bütçesi olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
    Cihazın @zeus inceleme konusu mevcut. resimli olarak hemde
    incelemen faydalı olacaktır.

**
    Tabii nihai karar size ait.

zaten kafamı karıstıran ise su mod olayı r4b ust sınıf bi alet ama eski esb 3.0 olsun 2.5 hardisk girisi olsu ve sata power cıkısları olsun al beni dedirtiyor ama eski model ve yazılım desteginin soru isareti oldugu sırada dusunmeye basldadım belki ew den alıyım bikacgun deniyim yazılımını kurcalıyım sonra iademi etsem buda riskli benim diger amacım bd-rom destegi hani power cıkısıda var bi ihtimal destekler diye dusunmekteyım

• R4B, Egreat'in çıkartıp çöpe attığı cihazlardan birisi. Bu saaten sonra hiçbir hatasını da düzeltmezler, o yüzden uzak dur.
  • haklı olmanız sayesinde r4b yi unutup r6b 2 yi sipariş ettim tesekkurler :=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZTE H3600P mi yoksa Zyxel EX3301-T0 Mı?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.